All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 12
iulyp spune:
Cornelia ma bucur ca Maria e mai bine.
Emaaimee mai ce fetitza vorbareata ai tu mai, si ce frumos se mai joaca singurica. E super.
Oana felicitari pt. cele 15 KG implinite.
Sanzi inseamna ca si voi stati super bine la capitolul greutate.
Tania se pare ca a-ti avut si voi un super concediu. Bine a-ti revenit de pe meleaguri moldovenesti.
Noi suntem bine. Lu' fi-mea iau trecut mucii de vreo 2 sapt., plaja a fost remediul. Asa ca sunt tare bucuroasa. Bb mik creste si el, azi am facut o lunisoara. Si abia astept sa vina craciunul, credeti ca am inebunit? Da vreau pom de craciun si cadouri multe........
Sa nu aruncati cu pietre in mine plizzzzzzzzzzz
roxanaz spune:
hahahahhahah Aura nu aruncam cu nimic, doamne fereste! ....da ai fost tare simpatica!!!! mie imi place sa fie cald si frumos.....da nu sa stau la servici, ci la plaja! ce fac piticeii altceva?
wow ce remediu frumos ptr muci....super! la multe luni fericite pentru iepurashu mic!
sinzi_ana spune:
Roxa, f bine!!! hihi!!!
De abia astept sa il vad pe Pat!!!...hihi....
Iulyp,
la multe luni!!!! hihi...
Da...suntem fotomodel, asa daca il vad singurel, mi se pare ca arata bine, dar cand il compar cu prietenii lui (care sunt plinutzi) e biscuite...
Si noi tot plaja folosim ca remediu!!!
Ah...si eu astept sa petrec primul craciun pe plaja!!! haha!!! cred ca os a fie super!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Ontica Camelia spune:
Salutari si de la noi!
Multe felicitari pentru evolutiile copiilor vostri: cuvinte noi , adaos la Kg etc.
Sanatate multa Mariei, draga Cornelia.
Tania, bun venit acasa.
Despre ce povesti este vorba? Am si eu ceva, de la revista Mami, aparuta acum un an sau doi, si Hansel si Gretel. Daca aveti ceva nou ma inscriu si eu . Alex s-a "spurcat" la povesti, aseara ascultam stirile la protv in timp ce calcam si mi-a spus copilul ca vrea povesti nu stiri .
Alex nu este prea in apele ei, am fost cu ea la medic si mi-a spus ca are putin rosu in gat, ne-a dat Ceclodyne si paracetamol, pt febra. Cu tot tratamentul ea mai are pusee de febra si se plange ca o doare cand face pipi. Eu cred ca febra este provocata de altceva. Maine mergem iar la medic sa-i spunem de noua "achizitie" . Acum cateve zile nu voia sa stea cu sosete sau papuci iar acum "culegem" roadele.
Ieri am iesit la plimbare cu carutul cu papusi, dupa ce s-a plictisit de el s-a gasit alte ocupatii, alti copii s-au paruit pe carut, cand a vazut ca se cearta pe jucariile ei mi-a spus: "mami m-am pictisit, hai in casa."
Mama, mama ce m-am mai intins, merci pt rabdare.
O zi buna tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
roxanaz spune:
neatza!
Cornelia cum sunteti? totul ok?
Camelia...scuze, eulesin cand aud de ceclodyne ptr un rosu in gat!!! care nici macar nu stie de ce este provocat....inclin sa cred ca doctorul vostru nu prea are toate tiglele pe casa. fa-i un sumar de urina, dureri la urinat semnifica in 90% din cazuri infectie urinara. si nu prea are legatura cu statul fara papuci/sosete. nu vreau sa te supar ca am zis asta....dar mi se pare aiurea de tot sanatate multa Alexandrei! simpatica faza cu stirile... copilul vrea povesti!
noi suntem bine.....nimic nou de povestit.
o zi frumoasa tuturor!
sinzi_ana spune:
Roxa si Tatiana...va pup!!!!
Roxa, imi pare rau de luptele greco-romane.......i-am facut morala pana a adormit pe la 20.30...era rupt...
Camelia, sanatate multa!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Maine pe la ora 17 ce program aveti? Cine vine la o cafea?
Eu m-am tuns iar, stilul ciufulit...ieri la coafor imi statea bine, aseara dupa ce am ajuns acasa si am facut baie...pleostit...arat ca o caprita!
_
roxanaz spune:
Sanzi mie imi pare rau ca al meu nu stie sa imparta jucariile si e ticalos....i-am facut morala pe drum si asculta (cica ) nu zicea nik. pupicei! oricum noi ne mai vedem...ce daca se paruie
Mada io-s la coafor maine, sa ma vopsesc. dupe aia duc iepurele la ITP la doctor.
iulyp spune:
Salutare!
Roxa si mie imi place sa fie cald si frumos dar ca si tie imi place sa stau la plaje nu in casa cu diverse. Si vreau craciunu ca asta inseamna ca a trecut si anu' asta si la anu o sa pot sa stau la plaje pe timpul asta.
Fiquelle sa iti fie de bine tunsuliciul.
Camelia eu sunt sceptica la Ceclodyne. Dr. mea de familie ne-a dat toata iarna incepand din noiembrie pt.rosu in gat numai ceclodyne. In februarie am ajuns de urgenta in municipal din cauza lui(de fapt inca nu se stie de la ce sigur dar asa se banuieste). Sa iti mai zic ca apoi ne-a trecut dr. pe Augmentin ca tot nu ne trecea rosu in gat? decat pt. vreo 2-3zile?+ vestitul Sumetrolim/ Si in final de raceala aia am reusit cum va spuneam sa scapam prin mai, iar de muci definitiv am reusit sa scapam luna trecuta. Asa iarna ca asta nu doresc la nimeni. Tare mucioasa si febroasa si stresanta.
Hai ca prea m-am intins.
Cornelia spune:
Camelia, multa sanatate Alexandrei!
Tocmai m-am mai linistit cu Maria, ca am fost tare ingrijorata. A continuat sa acuze dureri de spate inainte de urinare. Azi am lasat probe pt. analize, luni iau rezultatele. Am fost iar la medic, care mi-a zis ca probabil e infectie urinara. Mi-a spus (nu ca nu as fi stiut) ca trebuie sa incerc in toate felurile sa o conving sa urineze, sa nu se mai abtina. Sa faca si pe strada si oriunde . Ce m-a linistit: am fost la eco si mi s-a spus ca rinichii arata bine, totul functioneaza normal si ca probabil e o cistita. In sf., am scapat de stresul ca cine stie ce o avea la rinichi.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze