All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 13
Fiquelle spune:
Mi-am luat ceara de par si sunt ciufulita iar!!! URAAAA!
P.S> Inca astept feedback-ul de la invitatie...daca nu, saptamana urmatoare, cand puteti!
_
Edit: Cornelia, bine ca nu e nimic grav! Ma bucur ca sunteti mai bine!
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Merci pentru urarile de sanatate. Azi am fost la medic si ne-a dat Zinat. Dimineata am dus o proba de urina la laborator din proprie initiativa. Starea generala a d-rei este buna dar mai are si mici "scapari". Asteptam rezultatul de la laborator.
Mada sa-ti fie de bine. Cred ca fetele s-au "lasat" de cafea pe ziua de azi . Ce mai face Sofi?
O seara linistita tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Fiquelle spune:
Da, Camelia, cred ca o beau eu pe toata...ca oricum n-am somn la ora asta, macar ma apuc de treaba...
Si daca tot sunt prima pe ziua de azi (lipsa de somn din cauza de sot "fugit" de-acasa-asta e, nu pot sa dorm singura), vreau sa fac urari celor doua sarbatorite ale zilei: Crixia si Mav, sa fiti fericite, Dumnezeu sa va implineasca toate dorintele! La multi ani fericiti!
Camelia, Sofi este bine, merci de intrebare. Inca il tine minte pe clown. Stie ca arunca baloane...si i-a placut si partea cu desenatul pe fata. In rest, incearca sa manance singura (cu dezastrul de rigoare) si bineinteles tot la mana mea ajunge, ca mai mult da pe alaturi, a inceput sa zica atunci cand vrea la olita (in cele mai multe cazuri, mai are insa si "scapari") si toata ziua ii turuie gurita prin casa. Mai nou a invatat sa o sune pe bunica-sa si este tare incantata, rade in receptor ca o zapacita. Ar fi multe de spus, dar m-am intins deja prea mult. Sanatate Alexandrei.
_
IUBESC VIATA!
Oana spune:
Neatza.
La multi ani !pentru cele 2 sarbatorite de astazi CRIXIA SI MAV! Sanatate, fericire, noroc, tot ce va doriti voi!
Pupici.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
roxanaz spune:
neatza!
La multi ani Crix, la multi ani mav! sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Cornelia ce bine ca Maria e ok!
Camelia sanatate multa Alexandrei.
Mada ce simpatica Sofi cu sunatul. Pat vb cu tatal meu....de ale lor! de ce esti singurica, unde fugi sotu' matale? pune si tu o poza cu noua freza!
fug la treaba....azi e vineri, ura!
sa aveti o zi superba!
dadi_t spune:
La multi ani Alina!
La multi ani Cristina!
Sa fiti sanatoase, fericite si iubite de cei dragi voua!
Petrecere frumoasa!
Multumesc pentru urari si <Bine v-am regasit!>
Noi suntem inca aglomerati cu casa si mai avem si pb de sanatate cu mama. Dar incet incet sper sa revenim la linia de plutire...
Oare sunt singura careia nu-i place plaja????!!!!Eu dupa o zi de plaja nu mai sunt buna 2 zile, asa blegoasa ma simt....
Mada-sa-ti fie de bine!
Cami- sanatate multa Alexutei!
Cornelia- o urocultura n-ai reusit sa-i iei?Sanatate si sa speram ca nu-i mare lucru....
Fetelor am fost aseara la Real- a fost o nebunie....n-am vazut asa ceva nici cand s-a deschis Metro...preturile sunt comparabile cu Billa, dar la alimente parca mai convenabile....Oferta cu PC-ul la 20 de milioane este insa superbeton...asa spune Costin....
Jone- ce-i cu mucegaiul din dulap...? am pierdut cred ceva pe drum.... la casa noua.....?S au din cauza innundatiei s-a infiltrat apa in pereti? Cam naspa...stiu ca e cam greu sa distrugi sporii de mucegai de pe lemn(mobila). Eu dupa ce am renovat si izolat dormitorul am renuntat si la mobila.....
O zi minunata tuturor si plaja placuta!
Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
emaaimee spune:
la multi ani sarbatoritelor zilei
ce de progese pe aici:cresc bebelusii,copilasii invata lucruri noi,etc.
Mada:mai, ce trebuie sa te sacrifici tu azi cu cafeaua,vezi sa nu bei prea multa
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
lizuca spune:
La multi ani si din partea noastra sarbatoritelor de azi - sa fiti iubite, de cei dragi si de Dumnezeu! Vad ca saptamana viitoare mai avem o zi cu doi sarbatoriti, Alexia Cristinei si Stefanu Galarinei. Sa ne traiti cu totii sanatosi!
Tania, si eu sunt profund anti-soare! Eu chiar nu pot intelege cum pot unii sa zaca la soare si sa se simta bine. Noi mergem la "plaja" totdeauna seara, dupa ora sase, pentru inot, alergat pe mal si scormonit in nisip. Am ajuns si noi aseara la Real, de fapt mergeam spre Eforie, dar traficul ingrozitor ne-a intors din drum. Nu stiu de ce sunt asa disperati romanii astia, n-am vazut de cind sunt asemenea cozi - parca s-ar fi dat totul de-a moaca.
Apropo de trafic, ma gindesc la Cornelia si la cine mai face naveta zilnic intre oras si sudul litoralului, ce rabdare de om nebun iti trebuie ca sa stai ore intregi pe sosea, inaintand cite un metru pe minut.
Dana, cum a fost la Buzau?Vrem si noi cateva detalii despre 14 scaune, pliiiz...
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Vic!
La multi ani fericiti, Crixia!
Sa aveti parte de multa fericire, alaturi de cei dragi!
Tania, i-am dus o urocultura, dar sunt sceptica in ceea ce priv. rezultatul, ca a trebuit sa dezinfectez olita si numai sterila nu a fost proba . Astept rezultatele luni. I-am facut si sumar de urina.
Gabi, imagineaza-ti ca ieri, in nebunia cu Real-ul am facut trei drumuri dus intors Eforie -Pescarie, de am fost la volan 4 ore , ceea ce pt. mine e un record.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze