All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 14
Madamsadamy spune:
Mada, daca invitatia ramane in picioare(in ideea de a mai venii cineva) sper sa ajunga Mihai acasa de la munca(vreau masina) pana la ora 17, sa-ti imping o vizita scurta la un ceai sau orice altceva decat cafea.
Da , da, detalii 14 scaune. Scuze am promis ca revin cu informatii dar te iei cu una cu alta si.... .
A-ti vazut ca pe net zona este superba si intradevar asa este; dar am avut oarte si de ceva mai putin placut dar care s-a rezolvat super de bine pana la urma.
Am ajuns la pensiune si cand sa ne cazam camera nu corespundea dorintelor noastre, avea baie dar curatenia lasa de dorit. Am intins harta pe pat hotarata sa plec cat mai repede din locul ala. Pentru ca nu aveam la dispozitie decat we sotul meu a venit cu propunerea sa dam un ocol locului sa vedem daca mai exista si o alta posibilitate de cazare in zona(care nu era deloc de lasat), si asa am ajuns in spatele pensiunii. Nu va pot spune ce furioasa eram. In spate parca eram in paradis curte cu flori multe flori de-ti luau ochii curatenie si ordine iar vila cu un miros curat si frumoasa rau. Eram disperata intr-atat ca nu mi-am dat seama ca dadeam perdeaua la o parte sa vad o cam care era deja cazata.Cum eu sant o norocoasa de fel nu erau turisti in cam iar eu am exclamat aici vreau sa ma cazez. Intre timp Mihai vorbea cu o pereche de oameni mai in varsta si cauta sa obtina o cam in vila asta, iar eu nu intelegeam de ce daca era tot 14 scaune nu ne-a aratat vila asta si ne-a bagat dincolo unde brrrr nici nu vreau sa ma gandesc. M-am calmat putin cand au spus ca dincolo este nora lor, ea este cea care ar fii postat pe net anuntul si sant fiecare cu a lui. Cand doamna a auzit ca daca nu ne da o cam aici noi plecam mai departe a cedat si ne-a dat o cam cu baie. Totul este superb si cascadele din zona si barajul si in sfarsit cazarea care acum era inradevar buna. La pensiunea asta nu-ti asigura masa dar ai foisoare, gratare si frigider. Intr-un fel bine dar noi in concediu trebuie sa mai fim si serviti.Asa ca daca te organizezi cu mancarea totul este OK.Bani multi nu prea ai pe ce sa cheltui pentru ca nici magazine in zona nu-s. Am poze si as vrea sa va arat dar nu stiu ce schimbari s-au facut pe webshots; asa ca o astept pe Tania sa vina si sa regleze situatia.
Daca vrei Gabi intra pe mesenger ca-ti arat si iti pot da si nr de tel de la gazda(adica al mosilor ptr la nora nu recomand pe nimeni).
Mai vrem si noi o tura de 14 scaune dar cu timp mai mult la dispozitie. In perioada cand am fost noi la baraj se faceau filmari pentru reclama de la timisoreana, iar la pensiune am cunoscut o familie din ploiesti stabiliti in bucuresti din cauza serviciului. Venisera la cabana tot prin internet dar ei au avut noroc mai mult ca noi, cand au ajuns acolo au dat pe drum de mos care i-a luat la el mai ales ca ei au stat o saptamana ditamai familionul. Erau fix 14 oameni, cate scaune avea foisorul care a dat si denumirea pensiunii. Erau doi frati cu nevestele si parintii si fiecare cu socrii lor, cuscrii intre cuscrii o nebunie chiar mi-a placut: erau cu adevarat o familie. Cica in foisorul 14 scaune ar fii stat odata GHEBA; asa ca stiti cum intra matematica in noi numai stand pe scaune?
Hai ca m-am intins cu povestea mea, scuze daca nu am fost prea coerenta sant tot o fuga intre vinete si ardei la copt si tastatura calc.
Va pup.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
MII de scuze, avem sarbatorite azi si eu cu detaliile mele ........
LA MULTI ANI, ALINA SI CRIXIA, multa sanatate sa fiti ferite de rele iar cele bune sa roiasca in jurul vostru.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
sinzi_ana spune:
La multi ani Crixia si Mav!!!!
Ma alatur si eu celor anti-sfarait la soare...imi place marea, imi place plaja/....dar nu ma prea impac cu soarele...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
lizuca spune:
As veni si eu la Mada, daca se mai hotaresc niscaiva fete. Atita doar ca as ajunge in jur de sase (la cinci abia ies de la birou). Aduc si povesti, pentru piticii din dotare. Si inghetata. Mada, balconul l-ai amenajat? Am putea sta acolo la o vorba...
iulyp spune:
Am intrat si eu sa urez La multi ani sarbatoritelor zilei, sa aveti parte de multa sanatate si fericire.
Si wk placut tuturor.
crig72 spune:
La multi ani Crixia!
La multi ani Mav!
Sanatate va doresc si cat mai multe impliniri!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
lizuca spune:
Apropo de vizita la Madi, se pare ca o s-o lasam pe alta data...
Week-end placut tuturor!
nastasie spune:
la multi ani, sarbatoritelor.fericire, santate,impliniri si tot ce va doriti.un we minunat tuturor.eu ma duc sa-i caut carut lui razvan ca ni s-a rupt cel vechi si cum al meu s-a puturosit, trebuie luat.ma duc sa caut "primii pasi" daca gasesc.va pup pe toate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
La multi ani Alina si Cristina! sa fiti sanatoase, frumoase si iubite de toata lumea. Distractie placuta alaturi de cei dragi voua!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)