All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 15
CRIXIA spune:
MULTUMESC MULT DRAGELE MELE COLEGE DE FORUM, SI NU NUMAI ATAT!
Mav, petreci? Sa fii sanatoasa,.... tot ce iti doresti!
Am citit printre randuri cartea"Ziua ta de nastere" de la Ed. Teora, si am retinut ca suntem nascute in ziua < povestitorului convingator>. Asta pe langa alte amanunte adevarate despre tiparul nostru, sanatate...Interesanta carte, o are cineva?
Ziua mea de nastere are o mica pata, peste care incerc sa trec captandu-mi atentia cu lucrurile bune si prezente. Unul din lucrurile bune sunteti voi, dragele mele mamici si viitoare mamici, totul despre copii... prezentul, intr-un cuvant!
Poate ca cele mai noi se intreaba, citind, care-i problema mea! Mama mea a facut atac cerebral in urma cu cativa ani, exact de ziua mea! Era tot vineri, ca si in anul acesta... n-am reusit sa-mi primesc invitatii! Mama mea n-a rezistat decat 30 de ore! Ii simt lipsa, dar azi nu pot sa nu ma gandesc! Asta-i viatza cu bune si rele, sunt incercarile Domnului pentru care ne da rasplata!
Oana spune:
Crix, banuiam ca e ceva legat de mama ta, tu oricum esti o fiinta tare nu cred ca trebuie sa te mai imbarbatez eu acum, ai spus foarte bine ca trebuie sa privesti mai mult la prezent si viitor, sa te gandesti la toate lucrurile minunate din viata ta, ca ai un copil reusit care iti umple viata de bucurii, un sot care te sprijina si multe, multe prietene printre care speram ca ne numaram si noi mamicile pe care le-ai cunoscut pe acest forum.
Te pup.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
crig72 spune:
Crixia te imbratisez pentru cuvintele pe care le-ai scris mai sus Mai mult nu pot sa scriu acum...
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
mav spune:
Dragele mele, va multumesc pentru urari!
La multi ani, Cristina! Sa fii iubita, fericita si sa ai parte numai de bine si de bucurii! ...Si mult curaj, sa mergi mai departe!
Si eu am fost trista de ziua mea, dar nu vreau sa intru in detalii...
Mai pe seara, am fost cu vaporasul pe insula Ovidiu -doar cu sotul meu. Plimbarea pe lac a fost frumoasa, ne-a parut rau ca nu l-am luat si pe Sebi cu noi. Aveau loc de joaca pt copii pe insula, nu cine-stie-ce, un tobogan, niste leagane, o groapa cu nisip si niste buturugi vopsite in multe culori.
...Sebi a stat imbufnat si a facut greva foamei pana ne-am intors noi acasa si ne-am fi simtit toti mai bine daca eram impreuna....
Am plecat de acolo abia pe la ora 22, navalisera niste tantari mutanti...... brrrr....
Azi vreau sa ajung la dr, sa fac un Papanicolau si sa vedem ce ne zice, daca ne putem apuca de bb2.
Va multumesc inca o data pt urari si sa vi se implineasca ceea ce-mi doresc si mie (adica tot binele din lume!)!
Weekend placut!
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
Crix...cuvintele sunt de prisos...Oricum ziua ta e in fiecare zi petrecuta alaturi de cei dragi!!!
Mav, ma bucur ca v-ati simtit bine pe insula...
Un weekend super la toata lumea!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Fetelor, imi pare tare rau, ieri nu am mai reusit sa intru, m-am apucat de diverse, am umblat prin oras...asa ca ne vedem saptamana urmatoare, cred ca spre joi-vineri, O.K.?
Crix, chiar ieri ma gandeam la ceea ce s-a intamplat atunci si incercam sa imi imaginez cat de greu ti-a fost si iti este, inca....mama ta era o femeie extraordinara, atat de buna si de primitoare! Mama mea isi aminteste de multe ori de ea, cum munceau ele in tura de noapte si cum vorbeau toata noaptea, ca sa treaca timpul mai usor...Doamne, ce viata grea au avut!
Si ca sa schimb registrul,iti mai spun ceva: ieri, facand ordine prin hartii vechi, oracole etc, am gasit o scrisoare de la tine, din liceu...m-am amuzat si m-am intristat, deopotriva...ce copii eram! Cand vii pe la mine iti arat
Eu sunt cam suparata, ca mi-a racit Sofi, tuseste ingrozitor, nu a putut sa doarma la pranz decat 30 de minute din cauza tusei. Tuseste incontinuu cand sta intinsa. Nu stiu ce sa ii dau. Am fost cu ea la dr, a zis ca e o viroza, nu i-a dat antibiotic(slava Domnului!), dar nici nimic pentru tuse. Stiu ca voi spuneati candva de ceva foarte eficient impotriva tusei. Poate imi dati si mie solutii. Multumesc anticipat.
Roxa, sotul era in port, la un vapor. A venit pe la 6 dimineata, si atunci m-am culcat si eu din nou. Cu tunsuriciul fac poze, si pun, sigur.
_
IUBESC VIATA!
July spune:
Crix si Mav,tot binele din lume.S-aveti parte de la viata numai de sanatate si fericire!Anii ce trec peste voi sa va gaseasca pline de prieteni si casute-mbelsugate!
LA MULTI ANI!,din tot sufletul.
Mada,si noi ne-am luptat o saptamana cu mucii si tusea.Cauza virala.Dr.ne-a dat Prospan ptr.fluidificarea mucisorilor si calmarea tusei,tusea fiind aproape rupta,insa neputand elimina secretiile din gat.Acum o continuam cu scaune proaste,tot viral.Stam cu Smecta si Ecoflorina,noaptea tragem vreo 3 scaune moi cu dureri de burtica.Astia-s copii,cred ca trebuie sa ne imunizam noi ca parinti-psihic,c-altfel ajungem cu nervii la pamant.Sunt franta de oboseala,ziua in operatii,noaptea de garda cu Teo.
Cornelia,o infectie urinara se poate vedea si la sumarul de urina.Apar leucocitele frecvent.Atunci te mai gandesti daca-i nevoie ptr.siguranta sa-i mai faci o data urocultura.Eu i-am recoltat urocultura Teodorei tinand-o in brate deasupra toaletei,inainte cu 1/2 de ora i-am dat sa bea multa apa.Mariuca este copil inteligent,explica-i ca-i nevoie de analiza asta ca sa se faca bine si poate ai succes.Daca te pot ajuta prin spital cu ceva suna-ma.Va doresc sanatate si tie,odihna,ca ne termina copiii astia!A,am uitat!Urina se duce repede la laborator,la caldura se-nmultesc bacteriile si rezultatul poate fi eronat.
Roxana,felicitari ptr.vacanta!Cu ocazia asta am vizitat si eu imaginar Corfu.
Tania,sper sa reusim sa ne vedem.
Fetelor,va multumesc!Ne-am simtit excelent la aniversarea Biei,ma bucur ca v-am cunoscut!A fost o zi,ca-ntr-o familie.
Tuturor o zi buna!
Va pupam,July si Teo
emaaimee spune:
Cristina,imi pare nespus de rau.multi pupici dulci de la noi
noapte buna fetele si puiuti!
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
CRIXIA spune:
tuturor!
Fiquelle, ai reusit sa ma amuzi! Cred ca si eu am cealalta scrisorica! Chiar, ce copii eram!
July, sanatate pentru Teo, iar tie rezistenta maxima! Noi la kk des, am primit HYdrasec, care e mult mai bun la gust ca Smecta si mai eficient, chiar si la adulti!
Eu, de ziua mea am petrecut cu Alexia! Tati al nostru era plecat de o zi la Buc. si a ajuns noaptea tarziu, asa ca am petrecut o seara cu fii-mea, de care imi era dor, caci a tot fost plecata la plaja(la neptun).
Am recuperat sambata seara, cu prietenii, in club... frumos! Ce bine e sa fii tanar, fara griji...
VA multumesc pentru sustinere si sper sa ne vedem curand!
Fiquelle spune:
Crix, acum le putem citi altfel! (cu ochii maturitatii)
Ma bucur ca ai petrecut cu Alexia! Cred ca este cel mai frumos asa!
July, multumesc de sfaturi. Deja este mai bine Sofi. Adica nu mai tuseste asa rau, ci mai rarut. Sanatate frumoasei Teodora!
Eu ma pregatesc la ora asta sa plec la un gratar, cu niste prieteni! Sa vedem ce-o iesi...asa noaptea...
_
IUBESC VIATA!