All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 16
emaaimee spune:
am pus pozele de la un an:
Oani la un anisor
dk aveti rabdare sa ne vedeti e si Irina Bungau cu Ioana in ele.
va pupacim dulce!
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
roxanaz spune:
neatza!
Patrick e cam bolnav, are febra fara nici un alt simptom....suspectez o rubeola/varicela....asa ca il tot controlez de bube . in rest e vesel ca un cintezoi. ieri am fost la plimbarre in costinesti si am facut de la tuzla la constanta 1,5 ore....bara la bara. si e de abia inceputul sezonului.....
Crix si Mav imi pare bine ca ati petrecut ok de ziua voastra. cateodata restrans e muuult mai bine!
July e bine acum Teo?
Mada o lasa pe alta data....asteptam poze cu freza!
incerc sa ma uit si pe pozele Emei cu Oana
o saptamana frumoasa tuturor!
nastasie spune:
roxana, razvan cand a facut rubeola asa a avut febra cateva zile fara nici un simptom, dar poate scapati.cam dupa 2-3 zile apar bubitele.sanatate multa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Cornelia spune:
Buna!
Noi facem asa si asa. Adica, Maria e aproape bine, dar ne rugam ore intregi de ea sa faca pp . Spune ca nu o mai doare nimic. O sa ii iau azi rezultatele la urocultura. In schimb, Stefan face de ieri febra, fara alte simptome.Cand are febra, e moale si palid, in rest ne alearga prin casa . I-a mai iesit o maseluta si am pus urletele lui nocturne din ultimele trei nopti pe seama ei. Dar febra asta nu prea imi place.
Roxana, sanatate si lui Patrick!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
Roxa, sanatate lui Patrick!!! Nu a facut Ror-ul??? De fapt si David a facut rubeola cu tot cu vaccin...
Cornelia si voua sanatate...iti dau si eu un sfat...daca nu ii mai dai asa multa atentie Mariei (ma refer sa o rugati sa faca pipi) si o ignori un pic, s-ar putea sa isi revina mai repede...Copiii de multe ori exagereaza pentru ca vad ca li se da atentie si asa cer ei partea lor de atentie...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Ema e superba fetita ta!!! (cred ca ti-am mai spus!!!)...brunetica cu ochii albastrii...si cu parul cret!!! E dulce foc!!! Si Ioana e frumoasa!!!
Ce dulci sunt fetitele!!!...hihi...
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
maaaiii...e ceva in aer cu febra asta? Cornelia sanatate multa si voua!
Sanzi a facut ror-ul....dar oricum mai poate face o forma usoara. deocamdata vad ca nu mai are febra, dar tot arata ca il doare in gurita. tot vreo ticaloasa de masea o fi.
Ema, am reusit sa vad pozele, sunteti niste dragutzi!
Cornelia spune:
Am vazut si eu fetele carliontate. Sunt foarte frumoase!
Sanzi, am incercat si sa o ignoram, dar e in stare sa stea fara nici un pp pe zi . In cel mai fericit caz, la un mom. dat se scapa pe ea.
I-am explicat in toate felurile, ca trebuie sa dea pp afara din burtica, nimic. La fel, i-am explicat pt. ce tb. sa faca in borcanel, dar se incapataneaza. Sper sa ii treaca repede fixul asta, ca altfel, ma gandesc sa nu fie nevoie sa ajungem iar la psiholog.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
iulyp spune:
Va dorim si noi o saptamana frumoasa.
Multa sanatate la copilasii bolnaviori si multa rabdare la mamici.
Ema am vazut pozicile, superba printzesa ta.
Crixia ode la noi si un, cuvintele sunt de prisos.
sinzi_ana spune:
Cornelia, copiii sunt ff caposi (cel putin al meu e cat 10!!!) asa ca nu tine o zi...Incearca 3 zile fara sa ii atragi atentia cu nimic...chiar daca se scapa un pic pe ea...o schimbi fara nici un cuvant!!!
Daca ajungi la psiholog e atentia pe care ea o asteapta!!! Nu e bine sa iti atraga atentia prin ceva negativ, sa nu mai spun ca daca se abtine de la pipi nu e bine deloc!!!
Cu cat vei insista cu explicatiile si ii vei spune ca trebuie sa faca cu atat se va tine mai tare...incearca cateva zile sa adopti "bine mami, daca vrei faci, daca nu ...nu...depinde de tine...cum vrei tu!!! eu te sustin ..."
Sinzi, Radusi David
David