Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 5
V. Erica spune:
Eu n-am fost deloc multumita de Pediatria de la Puls. N-am timp sa pove acum. Poate dar ca ultima solutie...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
kris spune:
PANA LA URMA , AM FOST LA DR. STANCIU LA BUDIMEX, DE ACEASTA DATA A FOST MAI LIBER.
AVEM ENTEROCOLITA ACUTA; TRECEM LA UN REIGIM STRICT 7 ZILE SI CU ANTIBIOTICE. DACA NU LE VA TOLERA VOM FACE INJECTII INTRAVENOS.
ASTAZI VOI STA ACASA
VA TIN LA CURENT!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Coraly, nu cred sa fie de la mancare. Mananca ca in Ro iar scaunele sunt tari, normale. Nu are gaze, nu observ nimic.
Am vazut ca caninul de jos e umflat si si-a dus degetul; de vreo 2 ori la canin, dar nu stiu daca e de la el, deoarece la ceilalti dinti si masele nu a avut nimic si vorba aia, au iesit 6 in acelasi timp...
Kris, fa repede o corprocultura, ca oricum dureaza rezultatul si macar aia sa fie facuta, indiferent cand mergi la medic.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Of, Kris...imi pare rau. Sanatate multa, ai grija sa respecti regimul cu sfintenie, fara lapte cu lactoza neaparat. ai grija sa o hidratezi bine.
Ce antib v-a dat??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Kris, pai era clar ca e asta din cauza scaunelor multe si moi.
Sanatate multa.
Rayan da drumul singur la aspirator si se apuca de facut curatenie.
Azi dimineata a spus " ah" si " yoy", hahahaha
Crinuta si Rayan
danielai spune:
Kris, bine ca ai reusit sa-l prinzi pe doctor. Pupicei Biancai si sanatate!
Crinuta, 50 grade! Uau, clar ca nu se poate sta decat in casa!
danielai spune:
Am uitat sa va povestesc. Nu stiu daca mai tineti minte, mai demult ma plangeam de schimbarea consistentei scaunului, fara diaree sau alte simptome. Am facut analize, n-a iesit nimic, 2 doctori mi-au zis sa las copilul in pace ca n-are nimic. Apoi, cand a cazut si am fost la spital mi-a dat 4 zile antibiotic sa nu se infecteze. Si imediat dupa acest tratament scaunul a revenit la consistenta dinainte. Deci, ceva a fost, o infectie mai mica probabil. In concluzie, mama este cea mai in masura sa sesizeze orice modificare, si de cele mai multe ori chiar e ceva in neregula (chiar daca minor).
Shobo spune:
am vizionat si eu poze:
- am vazut-o pe Amanda, frumusica in rochita, seamana cu mami? si s-a facut mare, zau!
- Rayan tuns, si crinuta vopsita, sa va fie de bine! si mie imi place crinuta culoarea, e ceva fresh!
- Vlad cu toata fam lui Bubu, frumoase poze!
- cele 2 minuni ale Ericai , nuntashi BETON!
- Rebbeca e o COCHETA, am vazut atatea rochiteeeeee, bravo Patricia ca o imbraci asa cochet!
Liviana, si noi tot cam 800km avem de parcurs insa la noi mai e si bacul de luat, sa vedem... acum inca cautam oferta de cazare pe insula.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Daniela, asa e, de cele mai multe ori instinctul ne dicteaza cel mai bine.
Shobo, multumim! de aia mi-am si dorit fetitza, ca imi plac mult rochitele
sa ni-l mai arati si tu pe Codrin ca nu l-am mai vazut de multe vreme. Cred ca a crescut mult.
Patricia si Rebecca (05.02.05)