Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
dolores spune:
da, Dandusa..incerc sa ma detasez...si daca doamne fereste fac temperatura, cu ce se trateaza? ca nu de pinde de mine. si in ce masura il afecteaza pe bebe?
te pup si eu
quote:
Originally posted by dandusa
DOLORES,nu ai voie sa te agiti pentru ca bb simte tot si se va razbuna el...,crede-ma.Nu cred ca vrei un bb agitat cum ai fost tu insarcinata,nu?!?Poate ca toate ne facem griji la un moment dat ,dar esenta trebuie sa ramina totdeauna pozitiva.Uite eu de cind tot stau la calculator ,am asteptat ca bb sa miste ca de obicei asa se intimpla ...,dar acum nu vrea el sa miste,sint relaxata ,pregatita si el ma tine in suspans.Eu acum trebuie sa fiu calma,sa nu disper si sa iau totul asa cum este!Fii tot timpul optimista si gindeste numai pozitiv si ai sa vezi tu...ca totul va fi bine.Sint alaturi de tine si nu lasa raceala sa-si faca de cap,nu ai voie sa faci temperatura!!!
Lamie,miere si ceai pina ai sa simti ca le urasti!Daca te ia tusea,sirop de ceapa,este ...,dar are efect.Multa sanatate si un pupic
dandusa 20 +
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/7c6fre2
dolores
15+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dolores spune:
ramsan....dar te-au lasta greturile dupa care te-au apucat iar?
ca la mine asa s-a intamplat...prin saptamana 13 si ceva brusc m-au lasat si acum in saptamana 15 spre 16 de vreo 3 zile am niste greturi./....care ma apuca doar seara si nu le pot calma decat cu lamaie.
te pup 
quote:
Originally posted by ramsan
Dolores ai grija de tine si BB ca daca nu o faci tu, sigur nu o va face altcineva. Si la mine au fost greturi puternice chiar in sapt. 16-17 dar acum vad ca au trecut ca din senin. O fi de laRares care da puternic din craci prin burtik.
Va pupacesc...seara buna.
Ramona18+
Ramona
dolores
Mirona spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Si tot asa, ca numarul de gravidute sare la o grupa bilunara la cca 105- 108, deci rog fetele ar fi tot in grupa nov-dec si care nu nu ni s-au alatura inca, sa nu mai stea pe ganduri ca sa nu stricam statistica!

asta chiar mi-a placut mult de tot.
As pune-o cap de lista la noi pe prima pagina.

Miro
19+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
buna dimineatza la toate
-ele....sa aveti o zi usoara.
Miro, felicitari pentru fetizta....sunt mai dragalashe, in sensul ca le poti imbraca cu tot felul de rochitze, fustitze, bluzitze..si imi par mai apropiate de mama. eu imi doresc fetitza, dar daca o fi baiat o sa-l iubesc la fel de mult. te pup
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
Mirona spune:
Dolăreaso - si eu imi doream fetitza din aceleasi motive, sunt mai frumoase, mai dulci . .etc.
Sotul o tot dadea inainte cu baiat baiat baiat. La un mom dat i-am spus ca o sa-mi franga inima daca o sa spuna dr. ca e fata si el o sa fie dezamagit. Din acel moment si-a dorit fetitza ... dar m-a facut pe mine sa vreau baiat.
Acum ma simt cam dezamagita si nu-mi place sentimentul ... si mai stiu ca voi regreta mult mai tarziu acest sentiment.
Te pup si eu ... si sanatos sa fie. 
Miro
19+ cu 
mayaione spune:
Mirona felicitari pentru fetita. Si eu cand am auzit pe dr ca am fetita mi-am intors privirea instant spre sot sa-i vad reactia si cand l-am vazut cu ditamai zambetul pe fata m-am relaxat. La toate prietenele mele le uram sa aiba fetite si toate au nascut baietei, asa ca la mine nu mai speram si uite ca am eu una.
Dbunny cu greturile depinde de la persoana la persoana, sunt si cazuri in care nu scapi de ele pana la nastere. Eu dupa ce a miscat am mai avut f rar arsuri si asta seara. Si acum mai in functie de ce pap in timpul zilei. In rest ma simt ok.
Laura13 spune:
Salut fetele!
Sorry ca nu am mai scris de multisor, dar am reusit n fine dupa multi nervi, draci, bocete si altele sa semnam actele pentru apartament, asa ca m-am mai linistit, dar nu de tot.
Mirona felicitari pentru fetita si stai linistita pentru ca atunci cand o vei tine in brate va fi a ta si o vei iubi indiferent daca va fi in roz sau bleu. Si tati la fel. Va fi minunea voastra!
Fetele am si eu 2 probleme: desi nu mi-a fost greata toata sarcina, de vreo 4-5 zile seara simt ca va iesi tot ce am papat peste zi. E normal sa ma apuce greturile in luna 4 si..? Si inca o chestie: sunt plina de niste bubite mici, gen cosuri dar fara cap alb peste tot. Pe fata, pe piept, pe maini si acu se extinde si pe spate. Stie cineva ceva de asa ceva?
In rest noi suntem destul de bine, bebe da din craci seara, toata lumea simte mai putin tati, vineri mergem la eco sa na vada si tanti doctor. Analizele mele au iesit proaste luna asta si se pare ca a aparut si o infectie urinara, dar asteptam sa mergem la doctor.
Cam atat de la Iasi, promit ca voi incepe sa va scriu mai des, pupici multi pe burtici
Laura
si bebe strumf
melinda25 spune:
Buna fetelor,
felicitari la toate mamicile care stiu ce poarta in pantec, si putina rabdare celor care nu stim inca!!! Sunt si eu foarte curioasa, abia astept sa ma duc la eco luni!!!
Sunt tare suparata, seful meu e un mare tamp...![]()
M-am saturat de servici, de stres, si sefi, dar nici sa stau acasa toata ziua nu mi-ar placea! Cateodata imi vine sa ma duc in lume!!! Sau macar departe de oameni rai!
Daar gata, nu va incarc cu problemele mele, dar trebuia sa ma descarc si eu cuiva!
Va pup
Melinda 16 saptamani fix
dolores spune:
nu ai si nu exista nici un motiv pe lumea asta sa fii dezamagita. Dumnezeu ti-a dat cel mai frumos dar, un copil, trebuie sa te bucuri de el asa cum e...nimic nu e la voia intamplarii....serios...capul sus mamico de fetitza dragalasha...o sa vezi mai tarziu...pe cine o sa rogi s ate ajute la bucatarie? pe baitzelul care prefera sa fie la fotbal decat in bucatarie ajuntand si discutand o gramada de lucruri cu mama lui???!!!
noi suntem fericite ca putem avea un copil.....sunt atata, atatea femei care se roaga zilnic sa aiba un copil si nu pot din nu stiu ce motive....trebuie sa fim fericite orice ar fi in burtica noastra...te pupacesc...o sa vezi ce mult o sa iubeasca tati pe fetitza lui si ce mandru o sa fie... 

quote:
Originally posted by Mirona
Dolăreaso - si eu imi doream fetitza din aceleasi motive, sunt mai frumoase, mai dulci . .etc.
Sotul o tot dadea inainte cu baiat baiat baiat. La un mom dat i-am spus ca o sa-mi franga inima daca o sa spuna dr. ca e fata si el o sa fie dezamagit. Din acel moment si-a dorit fetitza ... dar m-a facut pe mine sa vreau baiat.
Acum ma simt cam dezamagita si nu-mi place sentimentul ... si mai stiu ca voi regreta mult mai tarziu acest sentiment.
Te pup si eu ... si sanatos sa fie.
Miro19+ cu
dolores
dolores spune:
Laura13
exact despre asta vorbeam si eu...ca de vreo 4 zile ma apuca seara niste gretzuri de-mi vine sa -mi vars si matzele...si duminica fac 16 saptamani...deci...???!!!! nu cred ca sunt anormale
despre bubitze ce sa-ti zic...trebuie sa consulti medicul...eu am avut astfel de bubitze pe maini de la capsuni...sunt alergica la capsuni, la ceea ce imi place cel mai mult.....anul trecut am avut aceeasi problema dar nu stiam daca de la capsuni sau de la caldura...in schimb anul asta m-am lamurit...dar tu nu sta asa.
pupici
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

,dar are efect.Multa sanatate si un pupic
Rares care da puternic din craci prin burtik.