Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
Donia bine ai venit in
. Ma bucur ca ti-ai vazut bebelul la eco si ca e totul ok. Te-am trecut in lista deocamdata la final ... te mai asteptam cu DN, UM si dr. si spitalul unde vei naste.
Am observat inca o mamica de noiembrie - ea inca nu ne-a gasit ... noi o asteptam si o vom trece pe lista cand va aparea. Este vorba de roxyonce, unele dintre voi deja i-ati raspuns la subiectul deschis de ea. Te asteptam in
-ul nostru mare.
Daca mai sunt fete din lista care nu au acces la mailul comun, si la albumele de poze ... VA ROG ACTIVATI_VA PM si trageti-ma de maneca. SAU trimiteti mail la mailul comun cu dolianta si se rezolva.
-ici si NOAPTE BUNA!!!
Miro
19+ cu 
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
piscotica spune:
Mirona-felicitari pt fetitza,sa fie sanatoasa,frumoasa si norocoasa . Noapte buna la toate burticutzele.
18+5
anateo2004 spune:
mirona,felicitari pt fetita.sa cresca mare si sanatoasa.
azi ma duc la control cu eco si cu rezultatele de la niste analize(imi iesise pozitiv pt ureaplasma,asa ca l-am repetat,sa vedem ce o iesi).va povestec diseara cum a fost,daca ma lasa fimea.eu nu pot scrie decat dimineata(acum doarme),seara cand se culca cad si eu lata nu mai pot sta.va pupic dulce pe toate.
ana
14+
veronici spune:
Mirona felicitari pentru fetita !!
Sper ca si la mine macar un bb sa fie fetita.Mie inca nu mi s-a spus sexul,poate le aflu pe 7 iulie cand merg la Bucuresti.
veronici
17+ cu doi 
Raluca_u spune:
Buna dimineata fetelor,
Miro felicitari pentru fetita. Sa fie sanatoasa si frumoasa. multumesc ca mai echilibrezi balanta fetite vs baietei. ;))
eu trebuie sa fug ca am ceva treaba la banca va pupic pe toate dulce de tot.
Raluca
18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Mirona spune:
neatza fetelor.
multumesc pentru felicitari.
eu sunt inca putin dezamagita - ca nu am fost in stare sa le daruiesc un baietel taticului fericit si tatalui meu - ei doi erau super entuziasmati daca ar fi fost baietel.
Sper sa-mi treaca - nu e drept fatza de fetitza mea .-.. ca de mult o asteapta mama - tzucui guritza ei.
De fapt --- trebuia sa ma astept ... din moment ce eu ma asteptam sa fi ovulat in ziua 15 si dr. imi spune ca de fapt am ovulat in z. 19 .... si noi nu mai avusesem contact din ziua 17.
Gigeii de baieti nu rezista atat, trebuia sa-mi fi dat seama - eu care ma cred stiutoare in ale ferilitatii/infertilitatii. 
In fine ... sper sa treaca repede.
Ne-au mai abordat doua fete noi pe mail: Mariana si Elena.
Va asteptam fetelor, sper sa reusiti sa intrati in legatura cu noi.
Restul de fete ... fiti si voi pe faza daca cumva apar fetele sigur sunt moderate si sa nu pierdem vre-un mesaj de-al lor.
pupici si mai revin.
Miro
19+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
asiza spune:
Buna dimineata, gravidutze!!!!
Miro, felicitari pentru gagicuta...
.
Bianca, eu daca as fi in locul tau nu as risca cu concertul ala...oricum va fi super imbulzeala si chiar daca vei sta intr-un loc mai ferit, la intrari si iesiri tot va fi dezastru....ca sa nu mai vorbim de acele vibratii, care poate nu-i fac rau lui bb, dar iti vor face rau tie...your choice...
Deborah felicitari si tie pentru
!
Donia bine ai venit printre noi...Ne inmultim vertiginos...Si eu am o burtica tanara, la fel ca a ta, insa eu sper din tot sufletul ca voi naste la 38 de saptamani si nu trebuie sa-l astept pe Mos Craciun cu bb
!
Va pupicesc ca trebuie sa fug...
Oana
12+
Lavinia_P spune:
Ati vazut bebica angelinei?O frumusete, cum era de asteptat, cu buzele mamicii ei
.
Daca nu iete aici:
http://pregnancy.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?zi=1/XJ&sdn=pregnancy&zu=http%3A%2F%2Fwww.piczo.com%2FStephleeds%3Fg%3D25353656%26amp%3Bcr%3D1
Mirona, felictari pt fetita.Lasa ca baiatul , data viitoare.Si sotului ii va trece cand o va tine in brate.
Lavinia 16 fix
Lavinia_P spune:
Mda, nu merge linkul, nu stiu cum sa le arat.. le gasiti pe google-cautare de imagini.
Sorry.
RUXMAX spune:
Pentru burticile in jur de 14 saptamini, care vor/trebuie sa faca triplu test: este gratuit, cu trimitere de la medicul ginecolog care va urmareste, se face la Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului, fostul Emilia Irza, din BD Lacul Tei nr 120. Sigur ca sunt si cabinete particulare care il fac, dar costa, si nu putin!
Mie mi-au zis ca trebuie sa fiu in sapt 15 cel putin asa ca joia sau vinerea viitoare ma prezint. Il face chiar matusa mea!
Tot atunci de nerabdare m-am programat la eco la Doru Herghelegiu. A mai facut cineva eco cu el?(parca da si zicea ca e meserias).Da Doamne sa-mi spuna ce port in burtica; la noi in familie scorul e egal, se doreste in egala masura fetita ca si baiat.
Mai greu e cu numele, cel putin pt baieti nu avem nici o varianta pe care sa oi acceptam de comun acord.
Eu mai trag cu ochiul la alte mamici mai grabite care deja stiu ce vor naste, si am observat ca statistic vorbind, scorul e cam egal.
Si tot asa, ca numarul de gravidute sare la o grupa bilunara la cca 105- 108, deci rog fetele ar fi tot in grupa nov-dec si care nu nu ni s-au alatura inca, sa nu mai stea pe ganduri ca sa nu stricam statistica!
Si, last but not least, felicitari tututor mamicilor care stiu deja pe ce sa dea banutii: roz sau albastru.
va pup, RUXMAX aproape 14