Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

si mie mi-a miscat bebele si cand am crezut ca am scapat definitv de greturi...s-au reintors..nu ca inainte...dar de vreo 4 zile ma apuca niste greturi seara de-mi vine sa -mi vars matzele
asta e...

quote:
Originally posted by Dbunny

Mayaioane daca e sigur bb de ce inca mai vomit si mi-e rau ? Nu se zice ca ni-e rau pana misca bebele ? Sau tre sa dea bine cu piciorusul de ma zgatzana toata ?

Pupaciuni
Dbunny

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Dandusa, merci pentru incurajari.....azi de exemplu cam toata ziua m-a durut burta...intepaturi si o stare de disconfort...nici acum nu ma simt foarte bine.sper sa nu racesc pentru ca de exemplu aseara am avut senzatia ca am febra, de 2 ori mi-am pus termometrul, azi vad ca am inceput sa stranut si sa-mi cam curga nasul....am o stare de nervi, in fine..asa e cu visele astea, adevarul e ca normal ca visez la ce ma gandesc de atatea luni de zile...si asta pentru ca ne facem griji, vrem ca totul sa fie bine.

pupici pentru ca esti tare dragalasha cu burtica ta in costumul de baie

dolores 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dolores, incearca un ceai fierbinte cu lamaie

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

incerc monique si asta...ca ma simt atat de fara vlaga...imi vajaie si capul , nu stiu ce papuci tot am...multumesc

quote:
Originally posted by m_monique

dolores, incearca un ceai fierbinte cu lamaie

13+

Nunta noastra

dolores 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dolores, nu te mai agita atata din cauza viselor.
o colega de birou care trebuie sa nasca in curand mi-a spus ca uneori a avut vise ciudate, iar de vreo 2 luni viseaza ca a nascut deja si e foarte stresata ca nu stie cum sa se poarte cu bebe.

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

doamne monique...cat de bine ma simt toate sfaturile, vorbele si faptul ca esti/sunteti langa mine sau langa restul fetelor atunci cand e nevoie.....incerc sa nu ma mai gandesc...acum iar ma duc la bucatarie sa halesc o felie de lamaie....te pup dulce

quote:
Originally posted by m_monique

dolores, nu te mai agita atata din cauza viselor.
o colega de birou care trebuie sa nasca in curand mi-a spus ca uneori a avut vise ciudate, iar de vreo 2 luni viseaza ca a nascut deja si e foarte stresata ca nu stie cum sa se poarte cu bebe.

13+

Nunta noastra

dolores 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DOLORES,nu ai voie sa te agiti pentru ca bb simte tot si se va razbuna el...,crede-ma.Nu cred ca vrei un bb agitat cum ai fost tu insarcinata,nu?!?Poate ca toate ne facem griji la un moment dat ,dar esenta trebuie sa ramina totdeauna pozitiva.Uite eu de cind tot stau la calculator ,am asteptat ca bb sa miste ca de obicei asa se intimpla ...,dar acum nu vrea el sa miste,sint relaxata ,pregatita si el ma tine in suspans.Eu acum trebuie sa fiu calma,sa nu disper si sa iau totul asa cum este!Fii tot timpul optimista si gindeste numai pozitiv si ai sa vezi tu...ca totul va fi bine.Sint alaturi de tine si nu lasa raceala sa-si faca de cap,nu ai voie sa faci temperatura!!!
Lamie,miere si ceai pina ai sa simti ca le urasti!Daca te ia tusea,sirop de ceapa,este ...,dar are efect.Multa sanatate si un pupic

dandusa 20 +

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/7c6fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Miro,mama scumpa, si mayaione spune ca are ... vezi ce faci pe acolo sa o treci si pe ea...

Raluca sa fii sanatoasa si sa nasti o fetita frumoasa. Eu vin cu urari cam tarziu si imi cer scuze pentru asta.

Dolores ai grija de tine si BB ca daca nu o faci tu, sigur nu o va face altcineva. Si la mine au fost greturi puternice chiar in sapt. 16-17 dar acum vad ca au trecut ca din senin. O fi de la Rares care da puternic din craci prin burtik.

Va pupacesc... seara buna.

Ramona 18+

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut gagix,
nu stiu cum sa va spun seara buna sau noapte buna ... oricum scriu ... ca am promis si de citit cititi voi dimineata.

AM FETITZA!!!! YUPIIIII

Deborah77 - felicitari pentru .

mayaione - felicitari pentru .

veronici - mersi - o trec si pe kokorina cu 2 .

V-am pupat. Fug sa corectez lista.

Miro19+ cu
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare burtici!
De ceva timp va tot citesc, dar am vrut sa-mi vad mai intai bebele la ecograf si abia apoi sa ma alatur voua. In fine, ieri s-a intamplat minunea, asa ca acum va scriu cu inima mai impacata, desi emotii inca am si voi avea toata sarcina.

Miruna, te rog sa ma treci si pe mine in listuta cu DPN 24 decembrie. Probabil ca am una dintre cele mai tinere burtici (12 saptamani), desi sunt cea mai veterana dintre mamici. Dar n-am fost chiar lenesa pana la varsta asta, ca am mai reusit sa fac o fetita, Roxana, care acum are 5 ani si e tare nerabdatoare sa devina "sora mai mare", indiferent daca va avea un fratior sau o surioara.

Katrinel, vreau sa iti urez si eu casa de piatra si multa fericire. Am vazut pozele si ai fost o mireasa frumoasa foc!

Raluca, desi probabil acum dormi, inca nu e prea tarziu sa iti urez si eu La Multi Ani!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput