Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Revin si eu dupa o pauza lunga. Nu v-am mai scris, dar v-am urmarit indeaproape. Mamaaa, ce s-a mai aglomerat topicul, suntem multe tare:). In alta ordine de idei, eu o sa nasc cu dr Cristian Radoi, la Universitar. Burtica mea are 17 sapt, si se pare ca contine un baietzel :). Puneti-l si pe el la statistici. Cat mai e scoru? :))

Am pus 6 kg aproape, si burtica mi se pare enorma. E normal asa? In rest nu cred ca m-am ingrasat, inca incap in blugi, ca-s cu talie joasa. Si ceilalti pantaloni imi intra, pana la burtica...acolo cedeaza toti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Mirona eu stiam ca e o gravidutza cu gemeni,Kokorina parca! Am vorbit pe forum la "Gemeni,tripleti..."cu inca o fata Rhianon tot cu gemeni,fata si baiat dar nu stiu la ce mamici s-o gasesc.
Ieri am facut echo,dupa calculele mele aveam 17,3 sapt. si dr.mi-a spus ca bebeii sunt dezvoltati de 19 sapt,mi-a interpretat rezultatul la triplul test si mi-a spus ca e super ok.
La mine nu au miscat inca !!!!!! La voi?

veronici
17+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la mine a miscat bebele...

uote]Originally posted by veronici

Mirona eu stiam ca e o gravidutza cu gemeni,Kokorina parca! Am vorbit pe forum la "Gemeni,tripleti..."cu inca o fata Rhianon tot cu gemeni,fata si baiat dar nu stiu la ce mamici s-o gasesc.
Ieri am facut echo,dupa calculele mele aveam 17,3 sapt. si dr.mi-a spus ca bebeii sunt dezvoltati de 19 sapt,mi-a interpretat rezultatul la triplul test si mi-a spus ca e super ok.
La mine nu au miscat inca !!!!!! La voi?

veronici
17+ cu doi
[/quote]

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutari mamicilor !
La mine nu stiu daca bebele a miscat sau cine.....ca am simtit ca o bataie de aripioare ale unui fluturash..., dar dup-aia ma gandii ca poate-s vanturi e prea devreme la 16 sapt.nu ?
Felicitari pt noii baietei si noile fetite. Chiar asa...care-i scorul ?
La Multi ani Ralucai si felicitari Veronicai pt doi bebei de toata frumushatza, nu ti-or spus ce sunt?
Eu astazi am avut proces si am umblat toata ziua in sus in jos ba pe scari ba cu liftul(liftu-i mai gretzos ca scarile ca mi se urca stomacu-n gat), si taaaare obosita ma simt. Ash baga o cafelutza micutza.....hmmmmmm. Mie frica ca-l apuca tremuriciu pe al meu flacau de la cofeina.

Puuuuuuup
Dbunny16+ cu flacau in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny sigur e bebe, asa a fost si la mine pana acum. De vineri simt mai bine loviturile si ma simt asa fericita, nu-mi iau ochii de la burtica si pun mana mereu.
Veronici felicitari pt bebei si eu mi-as fi dorit gemeni, dar asta e.

mayaione 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mayaioane daca e sigur bb de ce inca mai vomit si mi-e rau ? Nu se zice ca ni-e rau pana misca bebele ? Sau tre sa dea bine cu piciorusul de ma zgatzana toata ?

Pupaciuni
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,

am aparut si eu intr-un tarziu.
sambata am fost la o nunta, iar duminica am dormit toata ziua.
iar aseara am fost la mireasa sa mananc sarmale, ca erau tare bune.

inca sunt franta de oboseala, iar la birou nu am chef sa fac nimic.
ma tot gandesc sa-mi iau concediu medical, sa mai dorm putin.

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani Raluca_u si sa ti se implineasca toate dorintele

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu stiu sa-ti dau date foarte corecte, dar iti pot spune ce am simtit pe pielea mea....ori de cate ori am fost intr-un loc unde muzica nu ca era tare dar se simteau vibratiile...ma cam deranja...si simteam cum imi vibreaza burtica...o senzatie cam nasoala...acum nu stiu daca doar la mine sau in general.
referitor la 3D stiam, dar tot asa nu sunt 100% convinsa ca asa e...ca se face la 20 sau 21 de saptamani

te pup si ai grija de bebe

quote:
Originally posted by biabaus

Mersi frumos dolores
Concertul Depeche de pe stadion
Biletele nu sunt oricum chiar pe stadion, riscul de a ma lovi cineva este mic, cred eu; dar problema mea sunt vibratiile, crezi ca pot sa-l afecteze pe bb? As vrea tare mult sa merg, dar bb e muuult mai important.
Acum am 18 saptamani si cateva zile, apropo de 3D; de ce ? e prea tarziu sau prea devreme?

Bianca 18+ si bb

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetele ,dragutele mele,v-am dus dorul.Noi azi am fost la noul servici si am facut si ceva banisori...si mi se pare foarte relaxant,prea relaxant chiar...la un moment dat ma luase somnulEste bine ca imi pot face de cap,eu tai eu spinzur
ROXANA,mersi de invitatie ,uite un pupic ca esti tare dulcica
ASIZA,multumesc de compliment,sa stii ca de cind sint graviduta mai mereu mi se spune donsoara',ceea ce ma face sa ma simt super tinerica dar acum trebuie sa ma comport decent ca de...,nu se cade sa mai port "fundul"la vedere.
DOLORES,nu te mai agita cu visele,Asiza are dreptate,toata ziua te gindesti la bb,vorbesti despre el,vorbesti cu el si este normal sa visezi .Astea sint visele de fapt...,subconstientul nostru lucreaza cind noi dormim,deci nu-ti face griji!Sa stii ca si eu am crampe musculare si numai in somn mi se intimpla.Aveam si inainte dar acum parca sint mai dese...,cred!Eu zic ca este nevoie de mers pe jos,trebuie sa facem miscare mergind.Nu mai stiu cine zicea(scuze) ca merge pe jos dar ca nu se vede...,se insala...,daca merge pe jos o ora zilnic se va cunoaste,crede-ma pe cuvint!!!
AMALIA,felicitari!!!
BIANCA,eu sincer stiu ca pe bb il deranjeaza zgomotele de la petru luni de sarcina ,pentru ca atunci aude el...,dar sincer nu stiu daca te incadrezi.Nu stiu cite saptamini ai.
LORENA,multumesc pentru compliment,un pupic si pentru tine
DEBORAH,felicitari pentru bbMie mi-a zis DR ca am voie sa iau 2kg pe luna,tu peste putin timp faci patru luni ,deci te incadrezi!!!BB sa fie sanatos,ca restul prea putin conteaza!!!

Va pupacesc pe toate

dandusa 20 fix!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/7c6fre2

Mergi la inceput