Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
daca cumva nu ati avut inca o zi senina ... vi-o inseninez eu acum.
Ce va doriti? www.metacafe.com/watch/141450/baby/" target="_blank">
sau www.metacafe.com/watch/32450/laughter/" target="_blank">
?
Dati clik pe fiecare - sunt ambii SUPER DULCI!!!
Miro
18+am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
mio75 spune:
Vai, vai, Mirona, draguta mea, cum sa o mai raresti, ca doar tu esti farmecul si culoarea forumului 
Serios, n-ai observat ca tu esti mamica si taticu pe aici?
Dar intrebam asa ca mi-am amintit de tine ca mai in urma cu 2-3 saptamani erai tare stresata si doar iti amintesti ca iti ziceam atunci s-a lasi mai moale cu serviciul ca tot acolo esti, nu?
Ma gandeam azi ca uite ce bine ca Mirona chiar o lasa mai incet cu agitatia![]()
Asa ca, MULTOS PUPICOS
Mio 19+
asiza spune:
Amalia felicitari pentru bebelina!!!! Si noi ne dorim tare mult o fetita, insa nu m-as mira sa ne spuna ca e baietel....Oricum asta e mai putin important, ceea ce conteaza e sa fie sanatos/oasa!
Mirona, iti lipseste stresul????? Lasa-i si pe altii sa lucreze si sa se agite si tu profita ca esti rasfatata firmei...
Bafta la control...
Discutii despre
...hi hi hi...raportez ca centrii mei inaintasi sunt in continua dezvoltare spre incantarea sotului meu...![]()
Va pupicesc...
Oana
12+
piscotica spune:
Buna burticutze frumoase. M-am gandit sa intru si eu un pic sa va salut si sa va pupik,de obicei intru mereu pe site,sunt alaturi de voi citesc tot ce scrieti,dar de scris cam greu cu mine.Sunt cam inceata la tastat si nici nu prea stiu ce sa va zic,nici nu as vrea sa va plictisesc.Eu si
suntem bine,sotul si el,doar printesa noastra are varsat de vant mititica,mor dupa ea numai pot.Se plictiseste in casa,plange si se roaga sa ploua in fiecare zi,sa nu iasa copiii afara fara ea.Bb-misca in fiecare zi,e un jucaus si un scumpic.Si eu si taticul il mangaiem,vb cu el si il alintam zilnic.DEja stim primul nume-CLAUDIU,alintat CLAUDEL,ce ziceti?nu-i asa ca este frumos?noua ne place .La al doilea inca nu ne-am hotarat:poate Mario,Iustin,Ionut ,Richard ? Mai avem un picut si trebuie sa mergem la echo morfologica de 20 saptamani,suntem nerabdatori sa-l vedem pe mititel. Katrinel-casa de piatra,sa va iubiti mult si multi copii sanatosi.
.
. Raluca

si un
sanatos,frumos si norocos.
. Almo-bafta la echo
. Anateo-felicitarisi tie pt
sa fiti iubiti si sanatosi
. Amalia-felicitari pt
,sa fie sanatoasa si frumoasa
. Dandusa-arati nemaipomenit in slipul tau cu snur,esti o gravidutza super sexi
. Mirona te pupik si pe tine dulcik,m-am uitat la filmulete....super,am ras cu lacrimi.
. Si sper ca nu v-am plictisit? Va pupik pe toate
.
18+
cristina1974 spune:
Buna,fetelor!
La Multi Ani pentru Raluca!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu,si sa te bucuri de un bebe sanatos si cuminte.
Amalia,felicitari pentru fetita!
De asemenea, Anateo,felicitari pentru baietel!
Almo, succes la eco,de asemenea multa bafta si Mironei!
Eu mi-am facut triplul test azi,si sper sa nu fiu cautata la telefon in legatura cu rezultatul.
Acum va las, ca e deja tarziu si vrem sa ajungem in siguranta la Disneyland. Si avem ceva de condus.
Va urez la toate o zi buna, si va dau cate un pupic pe burtica.
Ciao si aveti grija de voi si de bebei.
16+
cristina
piscotica spune:
Tot eu sunt,vedeti?ce v-am spus ca nu stiu sa tastez,nici macar nu stiu sa le despart.
18+
dolores spune:
unde are loc concertul?
ideea e sa nu stai intr-o mare de oameni cate se imping si sa existe riscul sa te loveasca ca sa dai dintr-una in alta.
nu stiu cat costa 3D la CMU...habar nu am, dar in cate saptamani esti de esti deja progarmata la 3D?
multa bafta
quote:
Originally posted by biabaus
Buna mamicilor
Nu am reusit inca sa va urmaresc pe toate, dar ma straduiesc
Multumesc frumos (desi nu intrebasem) pentru informatiile despre conceediul pre- si post- natal; mie imi spusese cineva ca poti sa le iei oricum, doar sa totalizeze 126 zile.
Mi-am facut si eu programare la coafor (si coafeza mea este mamica de 17-18 sapt) dar inca nu stiu sigur daca ma voi vopsi sau nu; ea zicea ca in primele 3 luni e mai problema dar dupa aceea...
Intrebasem si eu ce parere aveti despre concert, daca sa mergem (noi si bb) sau nu.
Joi mergem si noi la 3D, abia astept sa-l vad pe bb; o sa stim acum cu siguranta daca e baietel sau nu; ca sa ne gandim apoi la nume (avem o lista intreaga); am uitat in schimb sa intreb cat costa. Voi stiti? E la CMU la D IosupBianca
si bb
dolores
15+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dolores spune:
Se poate intampla ca actul sexual sa cauzeze pierderea de sarcina? Dr. Monica Dunarintu, medic primar obstetrica-ginecologie, la Fundatia Marie Stopes, spune ca gravidele care nu sufera de vreo afectiune au libertatea de a face dragoste in primele doua trimestre de sarcina. Totusi, ea insista asupra anumitor situatii specifice de care trebuie sa tineti cont:
- in cazul in care nu exista nici o patologie asociata sarcinii, care poate provoca avortul - pierderea unei sarcini anterioare sau nasterea inainte de termen - si care necesita tratament pentru mentinerea sarcinii (daca suferi de astfel de afectiuni, obstetricianul te va instiinta in urma consultului), in primele doua semestre (lunile 1-6) femeia gravida poate avea o viata sexuala normala;
- este foarte important sa folositi prezervativ. In lichidul spermatic exista anumite subtante numite prostaglandine care declanseaza avortul, mai ales in lunile inaintate de sarcina. Acestea sunt eliminate si atunci cand femeia ajunge la orgasm. Pe de alta parte, prezervativul va fi o bariera impotriva bolilor venerice;
- unele gravide au libidoul mai scazut, iar partenerul trebuie sa se obisnuiasca cu acest fapt. Oricum, in ultimul trimestru de sarcina actul sexual devine incomod din cauza burticii, astfel incat cuplul trebuie sa fie mai inventiv ca niciodata la capitolul pozitii.
eu nu mai inteleg nimic...pareri impartite in ceea ce priveste acest subiect..unii zic ca e ok si cu lichidul spermatic...altii zic ca nu....ca e periculor sexul daca ai o sarcina cu probleme..etc...zau nu mai stiu ce sa mai cred
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
biabaus spune:
Mersi frumos dolores
Concertul Depeche de pe stadion
Biletele nu sunt oricum chiar pe stadion, riscul de a ma lovi cineva este mic, cred eu; dar problema mea sunt vibratiile, crezi ca pot sa-l afecteze pe bb? As vrea tare mult sa merg, dar bb e muuult mai important.
Acum am 18 saptamani si cateva zile, apropo de 3D; de ce ? e prea tarziu sau prea devreme?
Bianca
18+ si bb
Raluca_u spune:
fetelor dragutelor va multumesc la toate pentru urari. azi am avut probleme cu conexiunea la net si nu am putut intra mai devreme.
astazi sunt tare fericita - Adinuta e bine si da din picioare, eu ma simt bine, toata lumea ne iubeste si ne rasfata. Il asteptam si pe tati sa ajunga in curand acasa si apoi prietenii.
de ce vi se pare voua ca sunt asa de tanara, ce voi sunteti babe, tineretea nu sta numai in anii pe care ii ai si voi aveti toate un suflet asa de tanar.. sunt sigura ca mai sunt inca multe alte fete mai tinere ca mine printre noi.
va pup dulce si mai intru mai pe seara poate sa va povestesc cum a fost.
Raluca
18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

si bb