Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna ziua !!!

Raluca_u, La multi ani! sa fii fericita, sanatoasa, sa ai o dulceata de fetita care sa te bucure si pe care sa o bucuri in fiecare zi!
anateo2004, felicitari pentru baietel! sa fiti sanatosi !

Acum vin si eu cu vesti proaspete de aseara de la dr. Suntem in grafic, am vazut mutrita, burtica, spatele, manutele bebelinei, pentru ca este . Am fost atat de surprinsa cand mi-a spus dr, incat nu am mai putut sa vorbesc cu el dupa aceea, si consultatia nu se terminase, deci iar, la fel ca data trecuta am plecat fara raspunsul la intrebarile pe care vroiam sa le pun.
M-a trimis sa fac o analiza la Inst de hematologie, anti B, pt ca eu am grupa 0, el are B, si am avut o problema acum cativa ani.
Ne asteptam la baietel, dar trebuie sa ne obisnuim cu fetita. Nu am inca nici o idee despre nume, nu prea-mi place nici unul, trebuie sa studiez mai mult numele de fetita. As fi vrut sa ma bucur, sa tip de fericire cand aflu sexul copilului, nu inteleg de ce ma simt inca fara cuvinte, si imi iubesc nespus de mult fetita, nu as vrea sa o stresez cu nimic.
va pup,

Amalia, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Raluca, la multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si norocos si sa te bucuri de el impreuna cu sotul tau! Subscriu si eu la ce au spus fetele, esti asa tinerica... hehe, 25 de ani...

Eu aseara am fost si mi-am facut suvite, am tot citit si nu cred ca are ce sa-i faca rau lui bebe, sunt suvite, nu vopsit, si oricum nu ma mai fac in sarcina, poate la botez... Ne-am si amuzat, ca si coafeza e insarcinata, are cu 2-3 zile mai mult ca mine...

O sa-mi pun sotul sa-mi faca niste poze sa vedeti si voi noul look si tentativa de burtica in crestere, sa le pun in album...

In rest noi suntem bine, asteptam urmatoarea echo morfologica la 20 sapt la Iosup...

A propos, Madaluta, nu prea stiu sa-ti explic mai in detaliu ce si cum cu IR-urile astea, mie mi-a explicat dr T, dar sincer n-am inteles f multe, e ceva legat de circulatia sangelui si rezistenta pe care o opun vasele tale de sange... poate ar fi bine sa intri la "Asteptand un ingeras", acolo e un subiect cu pacientele drului T si poate fetele de acolo te pot lamuri, ca el se preocupa de aspectul asta... Cert e ca mie mi-a scris Iosup la echo morfologica de la 14 sapt pe fisa valorile IR-urilor, deci le-a masurat la echo, nu stiu daca se pot masura si altfel...

Pupici pe burtici,

Lucia17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna ziulica fetelor
Da scrieti nu glumiti ca ma tot minunez cum de eu nu am sa povestesc atatea!
Lavinia draguta mea, nu sti cum as putea sa te consolez cu treaba cu sanisoriica la mine incepe sa scape de sub control deja!!!!
Ce ii aveam eu mari dintotdeauna dar acum...se hoalba barbatii pe strada dupa mine si cum burticuta nu e chiar evidenta inca, ce isi zic ei oare?Si inca vor creste iti dai seama? La inceput mi-am luat si eu sutiene din bumbac si aratam ca o babuta dar m-am razgandit si cat pot ii mai indes inca in sutienele mele push-up.Oricum nu va mai merge mult asa.
Ramsan, da, nu erai tu cu creditul OTP dar nici de Linda nu vobeam ca ea ne-a povestit acum de cateva zile numai, dar e vorba de cineva de acum cateva saptamani.Mersi oricum.
Katrinel- sa ai casa de piatra si iata ca ai trecut si peste asta! Nici n-a fost atat de greu, nu?
Legat de durerile acelea cand te ridici, si eu le am seara incepand de pe la ora 17-18 si de sambata seara cand am fost la un chef unde mi-a fost cam frig...ma resimt cu dureri si mai mari, sper sa treaca curand.Si tie la fel, draguta, sa-ti treaca , mai ales ca la tine sunt si de la oboseala, cred.
Mirona, cum de ai atat vreme de scris?Nu te mai solicita aia cu statuia de la servici? Sau ii cam lasi tu balta, ceea ce intre noi fie vorba, e bine!
Pupici

Mio19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

abia astept si eu sa aflu ce am...baietzel/fetitza......sper sa poata vedea pe 27 cand ma duc la echo...daca nu sigur voi afla cand ma duc la 3D...pupicei si felicitari pentru cele care ati aflat ce aveti in burtica.

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Aaa, sa nu uit, Dolores, cu concediu!Ti-as fi spus mai repede dar nu am avut vreme sa intru.
Prenatalul si postanatalul pot fi compensate, cu conditia ca dupa nastere sa iti ramana de efectuat inca cel putin 42 de zile ca sa iti poti primi concediul de cresetere a copilului .
Deci sunt in total 126 zile -jumate prenatal (inainte de nasetre) si jumate post natal (dupa nastere), dar inainte de nastre poti sa iei mai mult de jumate , adica mai compensezi si din cel postnatal cu conditia ce ti-am spus-o la inceput-sa-ti ramana cele 42 de zile.
Pupici

Mergi la inceput

Scuze pt greselile de scriere dar parca nu mai stiu scrie in ultima vreme. Asta e! Ca sa nu mai vorbesc de mersul pe drum ca ma impiedic tot timpul, de condusul masinii ca nu mai sunt atenta deloc si de memorie ca nu mai tin minte nici cum ma cheama in scurta vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc mult...acum am inteles...deci trebuie sa ramana cel putin 42 de zile de efectuat postnatal...iti multumesc din suflet, acum sunt lamurita

quote:
Originally posted by mio75

Aaa, sa nu uit, Dolores, cu concediu!Ti-as fi spus mai repede dar nu am avut vreme sa intru.
Prenatalul si postanatalul pot fi compensate, cu conditia ca dupa nastere sa iti ramana de efectuat inca cel putin 42 de zile ca sa iti poti primi concediul de cresetere a copilului .
Deci sunt in total 126 zile -jumate prenatal (inainte de nasetre) si jumate post natal (dupa nastere), dar inainte de nastre poti sa iei mai mult de jumate , adica mai compensezi si din cel postnatal cu conditia ce ti-am spus-o la inceput-sa-ti ramana cele 42 de zile.
Pupici

mioara

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu sunt super fericita ca o sa am fetita, numele il alesesem demult, daca era baiat chiar devenise o problema alegerea numelui. Nu mi se mai parea niciunul potrivit. Asa ca Ana Maria a rezolvat toate framantarile noastre.

Mayaione 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Buna mamicilor

Nu am reusit inca sa va urmaresc pe toate, dar ma straduiesc

Multumesc frumos (desi nu intrebasem) pentru informatiile despre conceediul pre- si post- natal; mie imi spusese cineva ca poti sa le iei oricum, doar sa totalizeze 126 zile.

Mi-am facut si eu programare la coafor (si coafeza mea este mamica de 17-18 sapt) dar inca nu stiu sigur daca ma voi vopsi sau nu; ea zicea ca in primele 3 luni e mai problema dar dupa aceea...

Intrebasem si eu ce parere aveti despre concert, daca sa mergem (noi si bb) sau nu.

Joi mergem si noi la 3D, abia astept sa-l vad pe bb; o sa stim acum cu siguranta daca e baietel sau nu; ca sa ne gandim apoi la nume (avem o lista intreaga); am uitat in schimb sa intreb cat costa. Voi stiti? E la CMU la D Iosup

Bianca si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut fetele,
n-am avut timp pana acum sa intru pe net. Abia acum in pauza de masa ... asa ca ma grabesc sa va scriu si sa fug inapoi la scarbici.
Raluca La multi ani cu sanatate! Bebe sanatos si papacios. Sarcina usoara in continuare. si sa ti se implineasca toate visele si proiectele de viitor. Petrecere faina azi.
anateo2004 felicitari pentru .
dandusa ai ajuns la jumatatea drumului. YUPIII ! De maine incepi numaratoarea inversa.
roxana c. n-am aflat inca cine sunt fetele cu gemeni. Poate ne ajuta veronici cand intra.
dolores si zici ca ti-ai visat baiatul??? Stai calma ... toti bebeii sunt la inceput uratei ... apoi se fac mandrete de copii. Hai capu sus si nu te mai gandi la vis .... decat ca la o premonitie. Poate ca vrea sa te pregateasca sa stii ca e baietel.
Cu cele 126 de zile ai pricipit acum? Obligatorii sunt doar cele 42 de dupa. Inainte cate iti iei ... nu conteaza. Nu le-ai luat pe toate ... sanatate buna, le-ai pierdut. Dupa stai 42 de zile in posnatal si apoi intrii in CIC.
ama.lia felicitari pentru . Acum e scorul 5-4 pentru baietei. Nu va lasati mami de fetitze. Las ca o sa gasiti si voi nume la printzesa ... mai olecutza.
mio75 nu stiu mama ce sa zic. Am inceput sa ma simt cam stinghera la scarbici. Toti ma menajeaza, ei lucreaza de zor la proiect iar eu ma ocup de biblioteca, standardizare si altele nesolicitante. E un zumzet pe langa mine, un stres ... dar pe mine ma lasa deoparte. Cateodata imi vine sa urlu la ei si sa le spun sa-mi dea si mie ceva de facut ... ca apoi sa ma calmez deodata si sa-mi dau seama ca: cu sau fara stres, plec sau nu la 5 tot acelasi salar il iau. Asa ca stau cumintika si profit de faptul ca sunt rasfatzata firmei. Timp de scris ... poate numai dimineata cat nu e sefu, sau in pauza de masa home, sau seara. Ca in rest ... e cam strict.
Abia astept sa plece in Germania, sau chiar in concediu. Atunci sa te tii. da de ce intrebi? Scriu prea mult? Sa o mai raresc???

Gata fetele .. fug la scarbici si deseara sper sa vin si eu cu ceva vesti si sa am sa va spun si un sex ceva. La 6.45 am programarea, apoi poate merem undeva sa papam ... deci intru tarziu ... nu disperati.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput