Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna dimineata ,fetelor,dragutelor!
ALMO,ai grija cu bicicleta...,daca o folosesti moderat este super bine,dar daca te urci pe ea si uiti sa mai cobori...,risti sa te alegi cu gambe de sportiva si cu bazinul mai mareAi mare grija ca bicicleta nu este atit de atit de necesara pe cit credem noi.Incearca sa combini mai multe exercitii de aerobic cu bicicleta.Eu zic sa bei foarte multa apa si sa maninci sanatos,celulita nu ti-a aparut de acum, asa...repede.Eu cred ca n-ai avut tu ocazia sa o vezi.Ai grija de piciorusele tale sexi
RALUCA,multa sanatate,fericire iti doresc si sa dea D-zeu sa ti se indeplineasca macar o parte din dorintele tale.Sa ai parte de o zi frumoasa,sa te distrezi cu invitatii tai si sa primesti multe flori si cadouri.LA MULTI ANI!!!
KTRINEL,slip cu snur in parti,deci nu tanga...,nu cred ca m-ar mai prinde bine tanga si sincer nici nu-mi place la plaja ca nu mai am 18 ani sa-mi arat una ,alta!Sint femeie serioasa !!!Ti-a facut sotul masaj?Cum este sa fii sotie?

Acum fug sa ma pregatesc ca am cam tras de cafeaua asta ...,pare ca va fi o zi frumoasa.Gravidute,dragute ,va doresc sa aveti o zi usoara,relaxanta si sa fie numai soare pe la voi pe oriunde sinteti voi, in lumea asta!!!

dandusa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Doar ce m-a tras bebe de urechi."Mami ,mami ,azi am 20 sapt fix,fix.
Ei ,asa uit sa schimb si semnatura...,bine ca mi-am adus aminte.Azi facem 20 saptamini fix,fix si bebe da din picioruse aproape mereu(daca stau si eu linistita).Aseara m-am culcat cu el miscind ,azi dimineata m-am trezit cu el miscind.Nu mai pot sa adorm de fericire si iata ca aseara somnul meu s-a redus la sase ore.Am sa recuperez sigur diseara.Sa-l pupe mami de jucaus .

Cea mai noua poza de 20 samtamini mai jos prezentata.(chilotel cu snurulet)

dandusa 20 fix!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/7c6fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna dimineata, ma gandeam ca-s prima pe ziua asta, dar cand colo....vad ca Dandusa a fost mai harnica
In primiul rand: LA MULTI ANI, RALUCA, sa ti se implineasca toate visele, sa ai un bebe asa cum iti doresti, multa sanatate si numai bine si uite si , virtuala daca altfel n-am cum. 25 de ani???????Asta-i varsta pe care am avut-o si eu acum 10 ani, mi-ar place sa dau timpul inapoi
Dandusa, daca ai drum prin Ploiesti....te astept. La fel si pentru restul fetelor.
Mirona, ai dat de a doua fata cu gemeni?
Bucurestencelor, vreau sa va rog si eu un lucru(de fapt 2)
1 Miercurea viitoare trebuie sa ajung in Bucuresti sa platesc biletul pt mare si as vrea sa iau si fetele sa le duc la gradina zoologica. Spuneti-mi si mie cum ajung acolo, parca in Baneasa stiu ca este. Si daca stiti, pot intra in orice zi?
Si al doilea lucru, cum ajung pe Calea Calarasi? Sotul meu stie bine Bucurestiul, dar habar n-are de Calea Calarasi, prin ce zona este? Trebuie sa ajung acolo pt ca acolo e sediul agentiei prin care am luat biletele.
Va pe toate.

PS: am uitat sa va spun ca de bine ce ma bucuram ca gata cu greturile, in dimineata asta am iarasi.

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat : Anateo, felicitari pt baietel.
Dupa cum se vede, baietii-s la putere, care-i "scorul", 5-3?

Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Buna fetele,

RALUCA, la multi ani, sa ai un bebe sanatos, o viata implinita si fericita!

KTRINEL, imi pare rau ca nu am fost aici sa iti spun CASA DE PIATRA,s a fii fericita, dar sper ca nu e tarziu nici acum. Dureri de s[tea m avut si eu si am inteles ca sunt datorita schimbarii centrului de greautate, chiar daca bebe e mititel, totusi uterul nostru s-a marit....

ANATEO, felicitari pentru "prelungitor", se pare ca scorul e in favoarea baieteilor, dar o rezolvam noi si pe asta, nu e asa fetelor? poate la sfarsitul lunii va aduc in dar o "printesica". Si daca o sa fie baietel, o sa fiu si eu putin dezamagita, dar important bb sa fie sanatos...

almo, bafta la eco, sa fie ce vrei tu sa fie....

in legatura cu celulita, eu v-am intrecut de mult, si asa inainte eram intr-un regim permanent, acum de cand mananc de toate, se vede pe mine, sport nu mai fac ca mi-a fost teama sa nu fac rau lui bb, in schimb fac plimbari care evident nu ma ajuta..dar trecem noi si peste asta, dupa nastere am de gand sa merg la inot ( intre 2 alaptari probabil)

va pupic pe toate si promit sa va citesc in fiecare zi...

desiree 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Neata'!

Doamna Katrinel..zici ca te-a plouat putin la nunta..las' ca nu-i bai. Si pe mine. Nu cat sa ne inunde, dar destul sa-mi zburlesca pletele...Ai uitat si compleul..iti statea numai in cale!!

Raluca_u, multi ani cu sanatate, sa-ti cresca bebelul mare si sanatos!!! 25 de anisori..of. Tinerete, tinerete..eu schimb prefixul anul asta,si ma gandesc ce frumos era daca aveam un copchil de 5 anisori acu..Lasa, sa fie bebeii toti sanatosi.

Anateo, felicitari pentru flacau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza....eu am dormit foarte prost..am avut o noapte de toata jena....am dormit cu gatul stramb de dimineatza nu stiam ce am de ma doare...in somn mi s-a pus si carcel la pulpa dreapta....si am avut si un vis....am visat ca am nascut un baietzel (o fi de rau?) si ca era tare uratzel si ca il alaptam.....ce vis tampit.....uneori zici ca nu trebuie sa le iei in seama...dar cand visezi asa ceva..........se pricepe cineva la interpretari? uite cum o iau pe urmele batranelor cu toate nimicurile...dar deh..in situatia mea ..

v-am pupat

si apropo...Raluca multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca..consider ca cel mai frumos cadou e bebicul din burtica...si sa nu uiti sa ne opresti cate o felie de tort la toate fetele noiembrie-decembrie.
pupici

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata....

Raluca , sa fii mereu tanara si frumoasa si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti in viata!

Anateo, ce faci tu treaza la 6.00 dimineata????? Felicitari pentru !

Dandusa, chiar daca nu mai ai 18 ani ai putea linistita sa porti si tanga ca, in afara de burtica, nu se vede sa fi pus ceva pe tine....

Dolores, fii serioasa cu interpretarea viselor...E normal sa visam acum cu copii, nasteri si alte de-alde astea. Doar despre asta discutam mai toata ziua nu? E adevarat ca un astfel de vis te prost-dispune, insa uita-l ca nu inseamna nimic altceva decat subconstientul tau lucrand cu temerile pe care le ai! Si eu am visuri groaznice, groaznice despre nastere si bb, insa incerc sa nu le bag in seama si sa-mi pastrez atitudinea optimista!

Fetelor am uitat ieri sa va zic ca am fost la dentist. Mi-a lucrat la 2 maselute odata, mi-a facut si un mic detartraj, totul fara anestezie....Nu m-a durut, spre surprinderea mea. Mi-a mai zis stomatologul ca mi s-au sensibilizat asa de tare dintii de la sarcina....Mi-a facut un mulaj dupa dintii mei si imi va da si un gel pe care eu sa-l pun in acel mulaj si sa-l tin in gura pe dintii sensibili si asa putem evita multe alte neplaceri. Sper sa termin de tot saptamana asta cu stomatologul!

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

RALUCA,LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc pentru sprijin Asiza

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput