Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 2
Mirona spune:
Lorym vrei bataitza? Cum adik ai dat-o in bara? Vezi-ti de treaba si mai pune mana pe tastatura aia ... ca ni s-a facut dor de tine. daca intrii zilnic ne vei cunoaste pe toate. Faina burtika ai facut, un pic ai facut si bukitze ... dar e normal daca ai fetitza sa te schimbi si la fatza.
Ai grija de tine si mai ales de sot, ca nu e deloc sanatoasa mancarea la fast food.
Te mai asteptam ... mai ales ca ai ramas datoare, da?
dar io intru din ce in ce mai rar pe mess - sorry. Hai pi forum ca acilea ma gasesti mai des.
Nu stie nimeni cine e a doua mami de gemeni??? Sau or fi chiar trei. Mama, da ce ma enerveaza neuronu asta.
Miro
18+am o nepotica talentata, si un BB zbenguit
asiza spune:
Mirona, Roxana zicea ceva la un moment dat de gemeni, dar nu stia inca sigur. Parca a facut un eco, dar nu s-a vazut si urmeaza sa faca alte 2 eco nu stiu unde....Roxaaaaanaaaaa, zi si tu ceva!
Sper ca nu te-am incurcat cu altcineva ![]()
Biabaus bine ai venit alaturi de noi...
Dolores si eu sunt pe dinafara cu concediile astea. Inca nu ma intereseaza prea tare, deoarece io-s cu firma mea...asa ca...
Marcela, ma bucur tare pentru vestile bune pe care ni le dai...felicitari pentru rezultatele la control!!!!! Ana e un nume frumos intr-adevar...si mie mi-e tare greu sa ma hotarasc la un nume de baietel...inca nu am gasit nimic care sa-mi placa! Mai cautam...
Pupici la toate...
Oana
12+
roxana c. spune:
Mirona, parca cu gemeni mai era si Carliema, dar nu stiu sigur, sa nu se supere daca nu-i asa
In legatura cu prenatal+postnatal, nici eu nu sunt lamurita daca sunt obligata sa il iau pe toate cele 126 de zile sau doar cele 42 dupa nastere. Am o colega care acum iese din CIC, ea-mi spunea ca pana nu a terminat cele 126 de zile, nu a intrat in CIC, asa ca te rog mult, Dolores, daca te duci acolo intreaba si chestia asta.Uite un
ca sa nu uiti.![]()
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Asiza, nu, nu eu! La mine visase doctorita de familie gemeni cred, de i se pusese pata pe mine![]()
La mine e doar unul(una), sau la cat de toanta era doctorita aia de la eco, sper ca macar asta sa fi vazut bine![]()
Roxana
roxana c. spune:
Auziti, pe mine ma bate gandul sa mai fac un eco la doctorita la care am fost prima data, voi ce spuneti, macar in ea am ceva incredere. Nu e cea mai buna din Ploiesti, dar am auzit lucruri bune de ea si obtin o programare mai repede decat la aia buni.
Roxana
asiza spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Asiza, nu, nu eu! La mine visase doctorita de familie gemeni cred, de i se pusese pata pe mine
La mine e doar unul(una), sau la cat de toanta era doctorita aia de la eco, sper ca macar asta sa fi vazut bine
Roxana16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Da' tot stiam eu bine, ca pomenisesi ceva de gemeni...

Oana
12+
almo spune:
Si eu ca multe alte fete va citesc in fiecare zi dar scriu mai rar ca parca nu gasesc nimic interesant de spus.
Ktrinel casa de piatra si bebei sanatosi!
Eu mai am 4 zile pana o sa aflu sexul bebicului. Nume de fete am mai multe care imi plac dar de baieti nu-mi place nici unul pana acum. De fapt imi plac unele dar sunt prea comune si as vrea ceva deosebit sa se pronunte apropriat si in Engleza ca si in romana dar in acelasi timp sa fie nume romanesc daca e posibil. Deci putin mai complicat. Singurul nume de baiat care ma satisface pana acum e Lucas dar inca sunt in cautari. :) Asa ca am inca un motiv sa-mi doresc fetita pt care am gasit mai multe variante de nume pe care le-am tot schimbat pana acum. Initial a fost Ana Vanesa apoi Ana Michelle iar de aseara o cheama Ana Francesca. Sotul meu e suparat ca numele de Isabela a fost tocmai pus de un amic de-al nostru fetitei lui. Noi nu ne-am gandit insa niciodata la Isabela dar acu cica ii place numele asta si i l-a furat amicul asta al nostru
. Numele meu preferat in tinerete a fost de fapt Julia dar i l-am pus nepoatei noastre.
Fetelor eu sunt f f suparata ca in weekend am fost la shopping si cand am probat o pereche de pantaloni ce mi-a dat sa vad ochilor!!! Celulita pe picioare! De cand sunt insarcinata nu am mai mers la gim. Dar nu e cam repede pt asta?
Si unde mai pui ca eu vin cu bicicleta la servici 25 min dimineata 25 dupa amiaza. E drept ca numai de vreo 2 sapt. Azi merg sa imi iau bicicleta statica ca asa o sa ajung sa am picioare de baba. Nu o sa fortez prea tare nota sa nu-i fac rau lui bebica dar vine vara si cum o sa-mi expun eu picioarele in halul asta. Culmea e ca daca ma uit la ele nu mi se pare ca asa avea cine stie ce celulita dar in oglinda ieri aratau asa naspa 
Unde sunt picioarele mele sexi!
Aveti vreo reteta pt asta! Please help! Unde mai pui ca eu am si cateva vergeturi pe fund pe care le-am de multa vreme dar acum parca s-au inmultit. Unde mai pui ca nu sunt grasa ca maxim in viata mea am avut 52kg cred. Acum la 56kg am atatea probleme ce ma fac mai tarziu ??????
Moni
16+
dandusa spune:
In sfirsit am reusit sa citesc si eu ce ati scri azi....si ati tot scrissssss!!!!
Noi sintem cam obosoti azi,ne-am agitat putin cu niste treburi si acum ne relaxam,ma simt greoaie si chiar sint curioasa sa ma cintaresc.Am impresia ca am luat ceva kg.
ASIZA,sa stii ca eu stau la plaja cu costum normal dar chilotul are snur in parti si deci...il pot face mare,mare,ma dau cu crema cu factor de protectie 30 si cu toate ca stam doar dupa ora 4 la soare citeodata imi mai acopar si burtica.Sa stii ca ieri m-am bronzat un pic.
RALUCA,si mie imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem ,dar data viitoare sigur o vom face.Sa stii ca in realitate sint si mai dulcica!
Sa ma mai laud si eu un pic!!!Mi-a placut mult poza cu apa si cu butica dintr-o parte,mi s-a parut artistica.Si asa am sa-mi fac si eu.Dar am sa-ti dau o idee de poze artistice cu mamica si bebe in burtica.Am sa-ti trimit una de proba .
Daca vrei sa faci cabanosii....,floricica...,sa-i infigi intr-o varza invelita in poleala si cabanosii sa-i infigi in scobitori mai mari combinati cu ceva legume taiate patratele ca si frigarui.
ROXANA,nu se stie niciodata ...,poate ajung si eu pe la Ploiesti!!!
Tinem legatura.
BIA,bine ai venit in grupul nostru!!![si-eu
Acum mergem sa facem dusul de culcare ,ne spalam pe dinti si apoi somn ca si miine ....,este o lungaaaaa ziiiii!!!!
Va pupacim tare pe toate.![]()
dandusa 19+
Ktrinel spune:
dragelor va multumesc tuturor pt urari!!
de ieri ma doare spatele ingrozitor , cand ma ridic si merg. am impresia ca sambata noaptea mi-a fost frig si poate de-aia...nu am burta mare, asa ca nu poate fi de la bebe, e prea mic, nu?
o sa imi pun sotul la masaj...ce bine suna "sotul"...![]()
almo
nu te mai studia ca inseamna ca pana in luna a 9a innebunesti ...asta e.bebe sa fie sanatos ca in ziua de azi orice e posibil ...ma refer sa revii la forma initiala.
raluca : La multi ani!!! ce mamica tanara si frumoasa...auzi, 25 de ani! ce vremuri ...eu am asteptat 30 ca sa fac copil...mare , tampita!
dandusa: esti chiar sexi, auzi, bikinei cu snurulet
...mai, mai.![]()
![]()
anateo2004 spune:
am si eu o vesti bune.bebe e in grafic chiar mai mare ca dezvoltare cu o sapt.(asa a fost si teo) si suntem baietel
.acum trebuie sa ne gandim la un nume,ca pana acum nu me-am pus problema asta.intr-un coltisor mic,mic al sultetului am fost un pic dezamajta,dar mai am o sansa data viitoare
.
raluca,la multi ani!si petrecere frumoasa.
ktrinel,casa de piatra!
ana
14+