Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
si eu am ceva de genul bubitelor tale, dar nu asa multe cum spui tu.Ma dispera, trece una, apare alta.Le mai acopar cu anticearcan.Daca e asa grav cum zici, du-te la Roderma (tel. 218234)
, sunt cei mai buni in dermato, in Iasi.
Parerea mea e ca e de la hormoni.Dar poate pot fi domolite cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro felicitari pt fofoloncutza
Lasa ca n-o sa fie dezamagit tati cand o sa-si tina progenitura in brate, al meu a vrut fetita de vai sh-amar si acum s-a obisnuit cu gandul ca-i ficior si se impaca cu idea... o fii motorist, si-o sa-l dea la karate...si cate si mai cate lucruri pe care o fata nu le poate face...

pupici
Dbunny17 cred ca fix, cu flacau in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Miro!!!! felicitari pt !!! sa fiti sanatoase si frumoase! Cum o cheama?
Eu am incercat sa iasa baiat dupa data ovulatie, dupa timpul scurs de la ultimul contact, am mancat tot felul de chestii pt asta vreo 2 luni inainte... si tot a iesit! Asa a vrut Dumnezeu, si sigur are un motiv pentru asta, o sa intelegem mai tarziu!

Nici eu nu ma pot obisnui inca cu ideea, al meu barbat nici atat, mi-a zis: "fa ceva!" in sensul sa schimb asta, atunci cand i-am spus ca avem fetita, oricum el nu crede, zica ca e prea mic copilul sa se vada. Oricum, nu prea stie el, cred ca o sa aiba nevoie de timp sa se obisnuiasca cu ideea. Si eu tot pt el imi doream baietel, si simt acum ca e nedrept fata de fetita noastra sa ma simt dezamagita. Nu stiu cum sa fac sa treaca repede sentimentul asta prostesc. Oricum, in adancul sufletului imi doream fetita, sunt mai apropiate de parinti, nu isi iau zborul chiar de tot cand cresc, in plus toti prietenii nostri au fetite...

dolores, esti mai bine? chiar ai racit sau a fost doar o indispozitie? oricum, nu trebuie sa iei pastile, incearca otet la picioare, si somnic cat de mult. fa-te bine repede!

Fetelor, eu as dormi in continuu... ori am ramas in urma cu somnul dupa sesiune, ori chiar dorm mai mult in perioada asta, aseara m-am culcat la 8.30 si azi-dimineata nu puteam sa ma trezesc la 7.30... nu mai am timp de nimic daca dorm atat, e dezordine si mizerie acasa la mine, nu mai pot sa vorbesc cu nimeni... ce ma fac??

multi la toata lumea

Amalia 16+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Fetelor, felicitari pt sexul bebitilor / bebitelor! Sa dea Dzeu sa fie intr-un ceas bun!

Eu am fost la eco la dr. Sedan - Moisa / spit Giulesti si am aflat ca am un fibrom care nu s-a vazut pana acum (nici inainte de sarcina). BB este super bine, eu sunt in sapt 12 (maine intru in 13) si dr mi-a zis luni ca sarcina are 13.5 - 14 sapt.

Uitati ce mi-a scris pe biletel:
Uter cu nodul fibromatos ant 31mm diametru, acoperit de placenta mai jos inserata. Corn dreapta mult alungit (mi-a spus: uter fibromatos si bicorn).
BB foarte vioi, lichid in cantitati normale.
Sarcina 13.5-14 sap,
craniul in corn stang,
DBP = 21mm
F = femur = 14mm
BCF ritmic
LA = n

Dr. mi-a spus ca nu este nici o problema, ca este mic fibromul, dar nu pot sa ma abtin sa ma intreb: cat mai creste? placenta va fi praevia, daca acum este mai jos inserata? ii va da lui bb tot ce are nevoie (sigur nu o influenteaza fibromul)? etc...
Voi ce parere aveti? Mai stiti cazuri? Ce sa fac?

Pupici si multumesc, Ingeras12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Apropos de baietei , fetite ...si tati...Noi ne-am chinuit f mult sa avm bb si amandoi spuneam k nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie,dar stiam k sotul meu in sufletul lui, isi doreste baiat...k de, e orgoliul masculin si mai e si oltean pe deasupra.Dar de cand am aflat k sunt insarcinata am inceput sa ii spun k eu simt k e fetita.Nu stiu cat simteam asta, dar ii spuneam asa k sa il mai obisnuiesc cu ideea , in cazul in care chiar va fi.Nu va spun...s-a obisnuit acum asa de mult cu gandul k e fetita , incat cred k va fi dezamagit dc va afla k baiat.Acum incerc sa ii spun k nu mai sunt asa de sigura k e fetita...tot k sa il mai dezobisnuiesc si sa nu fie dezamagirea prea mare dc va fi baiat.
In legatura cu greturile, si la mine au revenit, dar nu mai au forta de la inceput si nici nu mai sunt asa dese.In schimb a inceput din nou sa imi creasca aciditatea din stomac si orice as manca, dupa un timp am senzatia k am mancat numai acreala....

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna ingeras26a..chiar vroiam sa intreb fetele ce stiu de tine ca nu ai mai dat semne de viata.
cine e dr.Sedan???

inca ceva, ce inseamna aceste prescurtari? ca ma baga in ceata totala: DBP, LA

din pacate nu stiu cazuri dar o sa ma informez...daca gasesc ceva te anunt.....te pup si ma bucur ca bebe e bine.
cand ai urmatoarea programare? si de ce nu ai fost la cabinet la Moisa?

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

madaluta si la mine greturile au incetat pe la sapt 11 si au revenit in forta in 13-14, dar acum au trecut, in schimb a inceput sa creasca mai tare burtik.

Amalia 16+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Miro si felicitari pentru!
O sa avem amindoua fetita.
Eu in urma analizelor care le-am facut mi-au depistat o infectie urinara si am mers la doctorita mea sa-mi dea tratament.Nu eram programata pentru control si echografie dar dupa ce mi-a dat tratament si am mai vorbit am rugat-o sa facem o mica echo sa vedem ca e bine bebe.Mi-a aratat-o ca e bine mi-a dat sa-i ascult bataile inimii si a zis ca probabilitatea e mare sa fie fetita; dar pe 28 iunie cind sunt programata pentru controlul lunar va sta sa o masoare, sa o analizeze asa cum trebuie.Sa speram ca e bine printesa mamii.
Eu pina acum 2 sapt.tot ziceam ca e baiat fara a-mi dori eu sau sotul meu ceva anume; pur si simplu vroiam sa fie bebe sanatos. Dar eu in prostia mea insistam ca e baiat , ca asha simt eu.Dar brusc m-am hotarit sa nu-mi mai impun ca e baiat, ca daca o fi printesa si eu ii induc ca e baiat si se supara printesa ?
Tati merge cu noi la fiecare control(doar la primul control nu a mers)si zimbea tot ca are printesa.Mi-a zis ca sa vezi de acum cheltuieli ca tb sa ia la 2 fete flori;si mai este preocupat de o chestie: a zis ca daca ii fac o fata cu picioare lungi si ochi albastri sa vezi atunci investitii in sisteme de localizare si ca va lucra pe teren cu laptopul dupa el sa urmareasca fata .Ce sa facem ridem si noi dar sa vezi Miro cind or ajunge la adolescenta ce ne asteapta .
In rest eu ma simt bine acum iar eu am simtit-o prima data pe printesa pe 27 mai noaptea; eram in pat singura si eram socata de fluturasul din burtica si somnoroasa m-am dus la tati care lucra si care a fost foarte fericit.De atunci o simt aproape in fiecare zi si tare mai misca cind maninc si dupa.Tu ai simtit-o pe printesa?
Citeam ca unele fete se pling ca rudele au inceput sa se certe care si cum sa ia la bebicii lor diferite lucruri. Vreeau si eu, ca la noi nimeni nu cred sa ne ajute cu ceva, ca nu prea este cine iar daca totusi ar mai fi sunt f saraci.Trebuie sa luam noi tot, dar ne descurcam multumim Lui Dumnezeu!
Abia astept sa fac 7 luni sa incep sa iau la fata lucrusoare si tit ce imi trebuie. O sa comand si de pe net multe chestii , gen saltelutza, carutz.
Ce mult am mai scris!Ori nu scriu ori scriu prea mult.
Pup gravidutzele si aveti grija de bebei!

Lory 19 sapt+ si Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Madaluta, sunteti dementiali! si la noi situatia este la fel:))
Dolores, m-am dus la spital si nu la cabinet, pt ca vroia sa-mi faca eco pe burtik si din cate am vazut eu, la cabinet nu are, sau mi s-a parut...Dr. Sedan este unul din ecografistii de la Giulesti, care am inteles ca este dr. bun. In afara de F care inseamna femur, restul nu stiu....mi-a spus ca totul este minunat:) dar sunt eu tare prapastioasa si voi ma intelegeti...nu am cum sa nu-mi fac griji daca mi-a zis de fibrom si de placenta mai jos inserata:(. Sper sa fie totul ok. Mai am eco peste 2 sapt (Moisa vrea eco si TT in aceeasi zi, iar acum nu am putut ca facusem Pregnyl in ult sapt). Iar pe 24 iulie avem programare la medlife, la 4D.

Sar'na mult!
Ingeras12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ingeras, si Moisa iti poate face eco pe burtica....mie asa mi-a facut ultima oara.....iar despre test asa l-am faut si eu in aceeasi zi cu eco.
inca o intrebare...te-ai programat la 4D la initiativa Moisicei sau din propria ta initiatva?
ca sa stiu sa-mi fac si eu progrmare din timp sa nu raman pe din-afara

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput