Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirona spune:
inainte de a fugi si io la papa ... scriu pi fuga ceva la ingerasa.
stai calma ca placentta urca ea. Mie abia la 16 saptamani mi-a spus ca a urcat. Putintica rabdarica.
Cu fribromu iar tre sa stai calma. Am avut o prietena care avea si ea fibrom, bebe a crescut frumos si fibromu nu la- deranjat deloc, ba a si stagnat pe perioada sarcinii. Dupa nastere decizi impreuna cu dr. ce e de facut cu el ... pana atunci stai calma ... nu deranjeaza copilul ... nu te atingi de el. Daca faci cezariana ... poa sa te rezolve de amandoua deodata.
Vb cu medicul, eventual cere si o a doua parere ... asa sa te calmeze pe tine. 
Miro
19+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ama.lia spune:
pt eco 3 sau 4d trebuie trimitere de la dr gineco?
vreau si eu sa ma duc, dar dr.meu nu ma trimite, el zice ca e suficient si ecograful lui. totusi vreau sa merg.
merci
amalia 16+ si 
m_monique spune:
ingeras26a, stai linistita.
si mie dr. sedan mi-a spus acum 2 saptamani ca am mic fibrom de 25mm.
si eu am placenta mai jos inserata. la 8 saptamani acoperea orificiul intern al colului, dar intre timp a mai urcat.
eu fac tratament pt. sustinerea sarcinii.
BCF = bataile cordului fetal
LA = lichid amiotic
13+
Nunta noastra
ingeras26a spune:
Fetelor, sar'na din tot sufletul meu de mamica in devenire! 
Miro :) eu mi-as dori fetitza, iar sotzul baietel, dar a zis ca daca afla ca-i fetizta, din acel moment o sa-si doreasca mult mai mult fetizta! Asa ca ne e cam...indiferent, bb sa fie sanatos! Ma rog la Dumnezeu sa nu fie nici o problema si in sufletul meu stiu ca asa este! Oricum eram hotarata sa fac cezariana, deci daca tot imi rezolva si fibromul, asa o sa procedez, sigur. 
Dolores, pai da, eu am intrebat-o pe Moisa daca are preferinte unde sa ma duc la 4D (sar peste 3D, ma duc direct la 4D) si mi-a spus ca ar avea...la Medlife. Asa ca am facut programare la Medlife, pe 24 iulie, la dr. Chitulescu (cica e foarte buna). 
Ama.lia, mie mi-a dat Dr un biletel, dar nu este obligatoriu, trebuie doar sa suni si sa-ti faci programare (e posibil sa te intrebe ce dr te-a trimis si atunci dai numele dr. tau).
Pupici si voua si burticilor, Ingeras
12+
dolores spune:
si DBP ce inseamna?
dar la LA de ce este rezultat "n"
quote:
Originally posted by m_monique
ingeras26a, stai linistita.
si mie dr. sedan mi-a spus acum 2 saptamani ca am mic fibrom de 25mm.
si eu am placenta mai jos inserata. la 8 saptamani acoperea orificiul intern al colului, dar intre timp a mai urcat.
eu fac tratament pt. sustinerea sarcinii.
BCF = bataile cordului fetal
LA = lichid amiotic13+
Nunta noastra
dolores
15+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dolores spune:
ingeras26a dar ce ai mai vorbit cu moisica noastra???
uite eu inca nu am intrebat-o de 3 sau 4 D.....o s-o intreb pe 27 cand ma duc la control.
si zici ca nu-ti trebuie trimitere de la medic catre Medlife...cel de pe grivitei da?
ca mai sunt si alte centre..
pupici
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
mio75 spune:
Mirona draguta, felicitari pentru fetita!!!!!
Stai linistita, e incomparabil mai dulce, mai iubareata, mai lipicioasa decat un baietel :)
Mama mea spune intotdeauna ca nu stie ce s-ar fi facut daca nu avea si o fetita ( adica pe mine ) pt.ca sunt cea mai buna prietena a ei si, spre deosebire de fratele meu, sunt mult mai apropiata de ea si o inteleg mult mai bine.
Poate cand vei fi mai in varsta iti vei da seama si tu :)
Si apoi, lasa draga mea, ca mai ai vreme sa-i daruiesti inca multi baietei sotului tau !!! :)
Noi (eu si sotul meu) am zis ca indiferent ce va fi acest bebe, daca Dumnezeu nu ne mai da inca unul (cel putin :)al nostru, vom adopta inca un bebe dar de sex opus. Bineinteles ca noi vom munci la greu pt inca unu, iti dai seama, nu? ![]()
Pupici tie si fetitei tale 
Mio 19+
asiza spune:
Miro, sa vezi tu cand or vedea-o tat-su si bunu-so pe mica printesina cum n-or mai da-o nici pe 100 de baieti!!!!!Amalia asta e valabil si pentru tine!
Noi amandoi speram sa avem fetita...al meu sot nici macar o data nu a pomenit de baiat...
Melinda, mai da-i in mama lor de sefi stresanti! Nu-i mai baga in seama...fa strict ce-ti cer, nu le da ocazia sa te critice si nu stresa bb-le! 
Ingeras, nu cunosc niciun caz asemanator cu al tau, insa daca fetele au mai auzit de una ca asta si nu e problema, atunci asa este...si in plus, si medicul tau ti-a spus ca poti sta linistita! Ai grija de tine!
Dolores, cum esti?????? Ti-ai mai revenit?
Pupici...
Oana
12+
luly spune:
Salutare burtici! Vad ca sunteti f. active. De-abia apuc sa va citesc, darmite sa mai scriu si eu. Am fost sambata la control si bb si eu suntem ok. N-am mai facut echo pt ca mi-a spus spus ca tb sa fac oricum inainte de TT (adica peste 1-2 sapt; inca nu m-am hotarat). Vad ca deja o parte ati aflat ce sex are bebicul si ma regasesc in scrierile unora dintre fete. La prima sarcina amandoi ne doream cu ardoare un baiat, nu concepeam ca ar putea fi fetita. Cand am aflat ca e fetita a fost dezamagire mare
. Sotul nu stia cum sa ma mai calmeze. Oricum acum cand ne uitam la ea nu stim de ce ne-am dorit baiat. Suntem super incantati de ea. Binenteles ca e cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai cea. Acum la al doilea chiar nu mai conteaza ce este. Sa fie un
sanatos. Atat ne dorim. Binenteles ca neamurile sotului asteapta un baiat, dar asta este alta poveste.
Deci mamicilor de fetite nu fiti dezamagite, nu uitati ca fetitele sunt mai precoce mai linistite si mai dragastoase.
Va pup pe toate 
Luly
15+ si
Diana (04.12.2003)
roxana c. spune:
Felicitari, Mirona ptr fetita si tuturor
care deja stiu ce este bebelusul.
Ingeras, stai linistita cu placenta aia ca urca, nu-ti face probleme din cauza ei.
Eu m-am hotarat si maine ma duc iar la ecografie, poate am noroc si vede si ce este.
Apropo de soti, al meu a spus ca fie ce-o fi, sanatos sa fie, dar daca este tot fetita, va trebui sa-si cumpere un tun ca sa le pazeasca, ptr ca un pistol nu-i mai ajunge
, asa ca poate de maine va incepe sa caute si tunul.
Mirona, sa stii ca fetitele sunt mai dulci, mai lipicioase, eu il am pe nepotul meu cu care suntem vecini, e de varsta Anei, si tin la el ca si cand ar fi al meu, mai ales ca eu sunt inebunita dupa baietei, dar nu se compara, fetitele sunt mai alfel, mai dulci.
Sa nu se supere fetele cu baieti, eu tot baiat imi doresc, dar asta-i adevarul.
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)