Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
roxana c. spune:
Am uitat sa va spun de greturi: suntem in aceeasi barca, si mie imi trecusera, iar acum dimineata m-au luat din nou, unde pana acum doar icneam, acum fac treaba pana la capat
Cu toate ca eu n-am mai patit asa, cred totusi ca-i normal.
Ce-o fi cu Cristina si cu Elena de n-au mai scris?
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
desiree spune:
hola gravidutzele mele
O, ce veste minunata, Miro! Si eu vreau fatuca ! Dar oare nu sotii nostri sunt cei vinovati de sexul bb-ului? Daca spermatozoidul este purtator de cromozom X, in combinatia cu X de la mama, da fetitza XX !
daca e purtator de Y, atunci combinatia e YX, deci baietoi! Ei decid sexul copilului, nu mama lui, din cate stiu eu!
Ingeras, si eu am programare la 4 D, pe 25 iulie, ora 10.00 dimineata la MEDLIFE, mi-o zis doctoru sa o fac de pe acuma ca o sa fie aglomerat! Mult succes!Si nu te speria de fibrmul acela, daca doctoru a zis ca va fi ok, inseamna ca asa va fi, nu iti crea un stres in plus
eu vorbesc de stress! la 1 iulie tre sa parasesc casa, nu am gasit inca nik cu chirie, si vreau sa si cumpar anu asta apartament..alearga la banci, studiaza oferte ipotecare, cauta bani de avans..tocmeste-te cu sotu care sa se ocupe mai mult...toate ca toate da eu unde ma mut de la 1 iulie????eu caut oferte, eu dau telefoane, i-am zzis ca eu am ocupatie, cresc un copil in burta, el ce face? sa sune si el, ditamai directoru nu are timp..sa isi faca...pai nu?hmmm !![]()
desiree 15+
veronici spune:
quote:
Originally posted by melinda25
Buna fetelor,
felicitari la toate mamicile care stiu ce poarta in pantec, si putina rabdare celor care nu stim inca!!! Sunt si eu foarte curioasa, abia astept sa ma duc la eco luni!!!
Sunt tare suparata, seful meu e un mare tamp...
M-am saturat de servici, de stres, si sefi, dar nici sa stau acasa toata ziua nu mi-ar placea! Cateodata imi vine sa ma duc in lume!!! Sau macar departe de oameni rai!
Daar gata, nu va incarc cu problemele mele, dar trebuia sa ma descarc si eu cuiva!
Va pup
Melinda 16 saptamani fix
Eu stau acasa din clipa in care am aflat ca sunt insarcinata cu CM.La inceput seful s-a infuriat (de,ii plecase sclavul) dar dupa ce si-a revenit din soc m-a sunat sa merg sa-i fac situatiile in fiecare luna (ca desi era treaba lui o faceam eu).N-am comentat,am mers in fiecare luna cate o ora - doua (fara stirea sotului ca era vai de capul meu!!) si azi cand s-au impartit primele (participarea la profit pe anul trecut) am avut o mare surpriza. Eu credeam ca o sa se razbune pe mine ca nu mai merg la munca dar el a tinut cont de faptul ca anul trecut am iesit prima pe regiune si a tinut cont si de orele astea amarate pe care le-am sacrificat pt.el si mi-a dat cea mai grasutza prima. Frumos,nu? Cred ca abia cand ne pierd sefii astia realizeaza de fapt ce munca depuneam si ce comori suntem!
veronici
17+ cu doi
veronici spune:
quote:
Originally posted by ama.lia
Miro!!!! felicitari pt!!! sa fiti sanatoase si frumoase! Cum o cheama?
Eu am incercat sa iasa baiat dupa data ovulatie, dupa timpul scurs de la ultimul contact, am mancat tot felul de chestii pt asta vreo 2 luni inainte... si tota iesit! Asa a vrut Dumnezeu, si sigur are un motiv pentru asta, o sa intelegem mai tarziu!
Nici eu nu ma pot obisnui inca cu ideea, al meu barbat nici atat, mi-a zis: "fa ceva!" in sensul sa schimb asta, atunci cand i-am spus ca avem fetita, oricum el nu crede, zica ca e prea mic copilul sa se vada. Oricum, nu prea stie el, cred ca o sa aiba nevoie de timp sa se obisnuiasca cu ideea. Si eu tot pt el imi doream baietel, si simt acum ca e nedrept fata de fetita noastra sa ma simt dezamagita. Nu stiu cum sa fac sa treaca repede sentimentul asta prostesc. Oricum, in adancul sufletului imi doream fetita, sunt mai apropiate de parinti, nu isi iau zborul chiar de tot cand cresc, in plus toti prietenii nostri au fetite...
dolores, esti mai bine? chiar ai racit sau a fost doar o indispozitie? oricum, nu trebuie sa iei pastile, incearca otet la picioare, si somnic cat de mult. fa-te bine repede!
Fetelor, eu as dormi in continuu...ori am ramas in urma cu somnul dupa sesiune, ori chiar dorm mai mult in perioada asta, aseara m-am culcat la 8.30 si azi-dimineata nu puteam sa ma trezesc la 7.30... nu mai am timp de nimic daca dorm atat, e dezordine si mizerie acasa la mine, nu mai pot sa vorbesc cu nimeni...
ce ma fac??
multi la toata lumea
Amalia 16+ si
Si eu dorm la greu dar stiu ca vine mama si face curat si mancarica
veronici
17+ cu doi
saryta spune:
salut, sunt nou venita in clubul vostru si abia astept sa ma integrez.v-am citit zi de zi si am incercat sa intru si eu dar nu am reusit, sper ca acum o sa fie ok.cum fac sa apar si eu in listuta cu gravidute?UM-13.02.2006 IASI cuza voda Dr. SOCOLOV
miham
m_monique spune:
eu am o sefa ingrozitoare. e nebuna!
dupa ce ca vede ca sunt obosita si stie ca am insomnii, azi s-a apucat sa-mi faca observatie ca nu vin de la 8 si ca ajung la 8:30. este singura care face asa ceva, ca restul sefilor n-au nici o treaba. ea face asta ca sa-i linga in fund pe directori cu ce "calitati" are.
asa de tare m-am enervat ca am inceput sa plang, i-am zis 2 de noroc si am plecat in concediu medical. am avut grija sa afle si directorul.
13+
Nunta noastra
veronici spune:
Hai ca nu ma pot abtine sa scriu(mai ales ca ultimile mesaje sunt ale mele ).
Mie soacra mea mi-a spus ca daca fac doua fetite acum,o sa mai fac pana fac baiat si nu m-am putut abtine si am intrebat-o : ea de ce s-a oprit la un copil? Raspuns: Pai am facut baiat ! Cred ca mi-a citit pe chip raspunsul pt.ca de atunci imi spune : ce o fi dar sa fie sanatosi !
Parca n-ar sti cum am obtinut aceasta sarcina,dupa cate lacrimi, suferinte , bani, tratamente peste tratamente si crize de nervi la greu!
Ingerasha, am o cunostinta care s-a maritat la 30 de ani (si viata sexuala tot cam atunci si-a inceput-o) si cand a ramas insarcinata i-au descoperit un cancer intrauterin de toata frumusetea,facut din cauze hormonale (la tine e un amarat de fibrom,nu?) A nascut ,a alaptat ,s-a mai micsorat acel "urat" si la 6 luni dupa nastere i-au facut histerectomie totala. Are o fetita sanatoasa si cred ca este imuna la aceasta boala odata ce-a crescut in vecinatatea ei,nu?
Nu dispera,fii optimista ca totul o sa fie bine. Si eu am mare incredere in dr.Moisa si daca ti-a spus ca-i bine,e bine.
DBP e diametrul parietal si LF e lungimea femurului.
veronici
17+ cu doi 
Mirona spune:
multumesc tuturora pentru felicitari.
Ma ajutati mult ... incep deja sa ma simt altfel, incep sa ma bucur pentru printesa mea.
Am inceput prin faptul sa-i schimbam numele din sâmburică - prea vorbeam despre el/ea la masculin, in bebe shtrumfitza.
NUME - inca nu am gasit, orice gasesc eu nu-i place la Dani, ce vrea el e prea comun pentru mine, ce ne gasesc altii (neamuri, prieteni) - nu se compara gusturile ... si uite asa bebelina noastra inca nu are nume.
VOI ATI INCEPUT SA VA GANDITI LA NASI?
Eu am primit aseara o oferta, desi aveam pe altcineva in plan ... zau ca nu stiu ce voi face, nu vreau sa supar pe nimeni, poate si sora-mea o sa vrea - ca doar eu i-am botezat copilul ei ... nu stiu ce m-oi face. Doamne ... incep grijile. 
melinda25 - un mesaj special pentru tine.
Mai da-l in mă-sa de shef. Acum doar tu si bb contatzi. Incepe prin a-ti lua cate o zi libera pe saptamana, apoi spunei ca ai dreptul sa pleci din timpul programului la diferite analize. Apoi i-ati pe ne-pusa masa o saptamana de concediu. In timp se va obisnui si accepta ca esti
si ca nu mai poate conta 100% pe tine.
Intr-adevar asa e cum zice veronici - abia dupa ce ne pierd isi dau seama cat am contat noi in firma ... dar unii (aici intra si al meu sef) - nici macar nu arata acest lucru. In conceptia lor exista vorba: nici un om nu e de neinlocuit.
Si atunci???
Pentru ce?
Curaj si multa bafta.
Pupici la toate. 
DOAMNE ce bine e sa nu fie sefu in firma ... am scris azi pe forum ... cat pentru o saptamana. hi hi hi
Miro
19+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumesc mult pt ca ma mai linistiti!
Desiree, bafta muuulta si tie! ar fi fost dragutz sa itram una dupa alta! 
Dolores, da, pe Grivita. Poti sa suni. Moisica mi-a zis pe la 19-20 sapt, deci ar trebui sa-ti faci programare. DBP nu stiu ce inseamna (poate ne lamuresc fetele), iar LA = n pt ca este lichid amniotic in cantitati normale. 
Roxana c, sa dea Dzeu sa urce! asta imi doresc si eu!
Asiza 
M_monique, multumim pt lamuriri si raspuns. Speram sa mai urce la amandoua! Vezi ca eu am mai vb cu 2 dr si mi-au spus ca de astazi sa nu mai fac sex
, sa ma relaxez cat mai mult si sa incep sa iau Elevit (1/zi) si No-spa (dim si seara) si sa continui cu Utrogestanul (4/zi). Ce tratament de sustinere mai faci? 
Pupicei, Ingeras
12+

ori am ramas in urma cu somnul dupa sesiune, ori chiar dorm mai mult in perioada asta, aseara m-am culcat la 8.30 si azi-dimineata nu puteam sa ma trezesc la 7.30... nu mai am timp de nimic daca dorm atat, e dezordine si mizerie acasa la mine, nu mai pot sa vorbesc cu nimeni...