Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
m_monique spune:
fac tratament de sustinere cu utrogestan 4/zi si gravibinon 1 injectie pe saptamana
13+
Nunta noastra
dolores spune:
multumesc de intrebare Asiza...nu ma simt mai bine...am so o stare mai proasta..o indispozitie..o fi de la vreme, de la oboseala? nu stiu. seara cand ajung acasa ma apuca gretzurile si ma simt foarte molesita. sper sa-mi revin cat de curand.
tu ce mai faci?
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
ingeras26a spune:
Ah, scuze, am vazut acum rasp:)
Mie mi-a spus sa intrerup gravibinonul, o fi bine?
Ingeras
12+
veronici spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Ce tratament de sustinere mai faci?
Pupicei, Ingeras12+
Mie Moisica mi-a spus sa nu mai iau Utrogestan de la 15 sapt. si nici acid folic, Gravibinon mai fac unul la 2 saptamani,iau Prenatale una pe zi si Thrombo-ass una la doua zile.
Aaaa,am pus si eu doua poze cu burtica . Pupici
veronici
17+ cu doi
dolores spune:
s-o sun mai intai pe moisica s-o intreb de 4D sau sa astept sa vorbesc cu ea pe 27 cand ma duc la eco?
quote:
Originally posted by ingeras26a
Fetelor, va multumesc mult pt ca ma mai linistiti!
Desiree, bafta muuulta si tie! ar fi fost dragutz sa itram una dupa alta!
Dolores, da, pe Grivita. Poti sa suni. Moisica mi-a zis pe la 19-20 sapt, deci ar trebui sa-ti faci programare. DBP nu stiu ce inseamna (poate ne lamuresc fetele), iar LA = n pt ca este lichid amniotic in cantitati normale.
Roxana c, sa dea Dzeu sa urce! asta imi doresc si eu!
Asiza
M_monique, multumim pt lamuriri si raspuns. Speram sa mai urce la amandoua! Vezi ca eu am mai vb cu 2 dr si mi-au spus ca de astazi sa nu mai fac sex, sa ma relaxez cat mai mult si sa incep sa iau Elevit (1/zi) si No-spa (dim si seara) si sa continui cu Utrogestanul (4/zi). Ce tratament de sustinere mai faci?
Pupicei, Ingeras12+
dolores
15+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
dolores spune:
Veronici, tot la Anca Moisa esti?
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
veronici spune:
Pai Moisica mi-a facut 7 inseminari si tot ea m-a introdus la dl.prof.Marinescu !
veronici
17+ cu doi 
ingeras26a spune:
Veronici, mie Moisica nu mi-a interzis nici sexul dupa eco de eri, nici nu stiu ce sa zic...si mi-a zis sa nu iau vitamine, sa nu mai fac Gravibion, ca totul este minunat! cum Dzeu sa fie minunat daca am fibrom si placenta este jos?
Dolores, eu zic ca poti sa-ti faci programare si dupa aceea sa-i spui ca ti-ai facut (unde si cand).
Miro, noi ii stiam (pe nasi) de dinainte de a ramane insarcinata, ca sunt aceiasi care ne vor si cununa. Adicatalea stiam ca ei vor fi :))
Pupi, Ingeras
12+