Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
dolores spune:
7??
mama mia....dar a meritat sa astepti...ca acum ai 2 bebelushi..ce dragutz ; si cine e dr. Marinescu si de ce nu ai continuat cu ea mai departe/?
nu vei naste cu moisica?
quote:
Originally posted by veronici
Pai Moisica mi-a facut 7 inseminari si tot ea m-a introdus la dl.prof.Marinescu !
veronici17+ cu doi
dolores
15+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
veronici spune:
Dolores,nu am continuat cu ea pentru ca eu am ramas insarcinata prin Fertilizare in Vitro si ea nu face,iar dl.prof.Marinescu e director la Giulesti si el a facut-o mamica si pe d-na Iliescu-d-na de 68 de ani,remember?
veronici
17+ cu doi 
melinda25 spune:
Multumesc pentru vorbele frumoase, sunteti niste dragutele!!! 
Deja ma simt mai bine!
Nu mai am rabdare, sa aflu sexul puiutului!
Ups, si tocmai eu vorbeam de rabdare!![]()
Va pup!
Melinda 16 fix
saryta spune:
am reusit si am intrat, multumesc pt. ajutor.Felicitari Miro pt. fetita si eu am doua si sunt f. fericita, deasemeni felicitari tuturor celor care stiu ce e bb lor.eu sper sa fie baietel, sapt. viitoare merg la echo (18 sapt.)si sper sa se vada.eu am facut triplu test si mi-a iesit naspa alfa-fetoproteina-9,68 sper sa nu fie probleme mari.Dr. mi-a spus ca o sa vedem la echo si daca nu facem amniocenteza.voi ce parere aveti? totusi am doua fetite sanatoase si frumoase care nu au avut probleme.
Mary-17 sapt.
dolores spune:
Veronici acum am inteles...nu ti-a reusit dupa inseminarea cu nr 7 si te-a plasat la dl marinescu care se ocupa exclusiv de asa ceva si cu care vei si naste nu?
ma bucur mult ca ti-a reusit.
mie mi-a reusit la inseminarea cu nr.2....am fost putin mai norocoasa...dupa prima inseminare esuata am facut o criza de nervi si plansete....copil prost...dar imi doream asa mult un bebe.....si a durat ceva pana l-am obtinut..
pupici
ingeras, vroiam sa te intreb cum ai procedat tu? presupun ca mai intai ai vb cu moisa si abia dupa aceea ti-ai facut programare si ti-a si recomandat la ce medic, nu? nu intai ti-ai facut programare si dupa aceea i-ai zis moisei.....ma gandesc sa nu dau cu batzul in balta.
pupicei
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
Mirona spune:
quote:
Originally posted by saryta
salut, sunt nou venita in clubul vostru si abia astept sa ma integrez.v-am citit zi de zi si am incercat sa intru si eu dar nu am reusit, sper ca acum o sa fie ok.cum fac sa apar si eu in listuta cu gravidute?UM-13.02.2006 IASI cuza voda Dr. SOCOLOV
am reusit si am intrat, multumesc pt. ajutor.Felicitari Miro pt. fetita si eu am doua si sunt f. fericita, deasemeni felicitari tuturor celor care stiu ce e bb lor.eu sper sa fie baietel, sapt. viitoare merg la echo (18 sapt.)si sper sa se vada.eu am facut triplu test si mi-a iesit naspa alfa-fetoproteina-9,68 sper sa nu fie probleme mari.Dr. mi-a spus ca o sa vedem la echo si daca nu facem amniocenteza.voi ce parere aveti? totusi am doua fetite sanatoase si frumoase care nu au avut probleme.
miham
saryta bine ai venit in
. mai avem nevoie de data nasterii tale si data probabila a nasterii lui bebe. Felicitari pentru cele 2 fetitze ... scrie-ne cum le cheama si data nasterii lor - le trecem si pe ele in listutza.nu stiu ce sa-ti spun cu AFP-ul. Eu sigur as reface analiza si apoi sigur si amniocenteza. Sanatate la amndoi va doresc. Fug sa te trec in listutza. Cand mai ai timp ... scrie si retul datelor.
Miro
19+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
cristina1974 spune:
Buna ,fetelor!
Felicitari Mironei,Amaliei,LindeiZ,Lui Lorym,Ramonei, si tuturor celorlalte care stiti deja ce aveti in burtici.
Am intrat abia acum pentru ca Iasmina ne-a hingherit pe amandoi pana acum
,de ne-au iesit ochii din cap
. Ne-a innebunit cu toate principesele si vrajitoarele,si zanele si zmeii,si tot ce mai este pe aici,oricum o sa fie o experienta de care o sa-si aminteasca mult timp de-acum incolo.Si noi la fel
.
Am ajuns aseara aici,am mancat ceva,si dupa aia am iesit la o plimbarica. Iasmina ne-a terminat inca de ieri.Iar azi de dimineata, nu i-a trebuit nimic altceva decat un pic de papa si gata, afara,la lumea de povesti.Deja i-am cumparat trei rochite de printesa,cu bagheta magica, cu aripioare
.....
Vremea nu este extraordinara,insa pt noi e ok.
Eu ma simt bine, si bebe e bine. Am observat ceva: de fiecare data cand calatorim, imi creaza conditii foarte bune. Cum ne stabilim undeva,s-a terminat:incepe agitatia.Asa era si Iasminici.
Ingeras,am uitat sa iti spun. Sorei mele i s-a descoperit un fibrom,in timpul sarcinii,care a si crescut, ca ajunsese destul de marisor.Era de 27 de cm. Insa carina a optat pentru cezariana,si cu ocazia asta i-au scos si minunea aia afara.S-a refacut foarte repede, dupa cezariana,asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.
Acum va pup pe toate, ca vreau sa ma odihnesc un pic,pana incepe tura a doua de
.
Sa aveti o zi buna!
16+
cristina
ingeras26a spune:
Cristina, ce frumos! Sper sa nu se faca asa mare si fibromul meu si sa nu am probleme de nici un fel...
Saryta, Melinda, bine ati venit! Sarcini usoare si bb sanatosi!
Dolores, eu am intrebat-o daca are vreo preferinta si mi-a spus un "da" destul de indoit, dupa care m-a intrebat unde am facut analizele si i-am zis Medlife si a zis sa-mi fac programare acolo. Nu mi-a spus la ce dr. Poti sa iti faci programare si sa o intrebi daca este ok acolo pt 4D.
Pupici, Ingeras
12+
asiza spune:
Saryta helloooo, bine ai venit printre noi
! Sa-ti traiasca cele doua fetite sanatoase si frumoase, iar in ceea ce priveste rezultatul la TT, eu zic sa-l asculti pe medic ca bine zice. Fa-ti mai incolo, pe la 20-22 saptamani si o eco 4D, ca acolo s-ar vedea sigur daca e ceva neregula. Sa atasezi poze sa-ti vedem si noi printesele! 
Cristina, vrem neaparat poze de la Disneyland, ok?
Distractie placuta in continuare...
V-am pupat...pana la noi vesti ![]()
Oana
12+
mayaione spune:
De-abia tin pasul cu voi...in cateva ore s-au umplut 3 pagini. Am gasit eu ce inseamna DBP - Diametrul biparietal al craniului fetal, asta daca nu cumva ati gasit si voi intre timp. Stiu ca asa se determina varsta echografic cand sarcina e mai maricica.
mayaione 19+