Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
saryta spune:
Multumesc pt. urari.Sa dau citeva date pe care le-am omis D.N-02.02.1980, Andra-12.02.1999, Sara-27.06.2005,DPN-29.11.2006.Ma chinui sa pun si citeva poze cu noi sper sa reusesc.Mai vorbim.Multumesc pt. sfaturi.Eu de obicei sunt optimista si sper ca totul e o alarma falsa, SPER.
Mary-
17+
miham
Mirona spune:
saryta si eu sper pt voi ca e o alarma falsa. Sincer ... repeta analiza.
Fug sa trec si restul datelor in lista. Tu mai tre sa-ti activezi PM si eventual sa-ti trimit userul comun al meilului si albumului de poze.
Deoacamdata nu poti intra in albume. Noi avem un album comun, acolo vor fetele sa-ti pui poze.
Deci tu esti Mariana care ne-a scris pe mail?
Hai ca-ti trimit pe mail - userul si parola comuna. Acolo exista un album cu numele tau si acolo poti pune pozele.
Pm il activezi de sus stanga, mesaje private, optiuni - bifezi colo ce trebe.
Bafta.
Miro
19+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
roxana c. spune:
Saryta si Melinda, bine ati venit!
Saryta, ma bucur ca acum suntem 3 la cel de-al 3-lea bebe, si toate cu fetite. Cum te-ai hotarat pentru bebe nr 3? Cum ai nascut , normal sau cu cezariana si ce-ai vrea sa fie acum?
Hai ca te-am asaltat cu intrebari asa, din prima ![]()
Doamne ajuta sa fie doar o alarma falsa si sa fie totul bine
Mirona, am uitat sa-ti multumesc pt cantecelele de pe mailul comun, aveam o parte din ele, iar acum le-am luat si pe celelalte, fetele mele au fost foarte incantate.
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Raluca_u spune:
buna fetelor
dolores cum te simti? sper ca mai bine.
saryta si melinda welcome in the
. va asteptam cat mai des pe la noi.
eu azi am avut treaba prin oras si dimineata cand am plecat era destul de cald. mi-am luat o bluza cu mine dar am plecat in sandale si m-a prins ploaia. mi-a fost cam rece la picioare si acum asa am o durere de cap sper sa nu ma pricopsesc cu un cadou mai special de ziua mea, cum ar fi o raceala 

.
va
pe burtica pe toate 
Raluca
18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
madaluta spune:
fetelor , cat costa in bucuresti triplutest, k eu m-am ingrozit cand am vazut k aici este 3,5 mil.parca eu nu va auzisem de asemenea preturi...
Mai este vreuna dintre voi care nu a facut analiza asta?Eu sunt in cumpana dc sa o fac sau nu, dar nu din cauza banilor, ci pt k ma gandesc k, chiar dc mi-ar iersi un rezultat rau, nu cred k as avea taria sa fac intrerupere de sarcina.si atunci nu vad motivul pt care sa il fac.Voi cum ati gandit can l-ati facut? eu tb sa il fac peste 2 sapt si pana atunci ma tot gandesc.
Azi l-am vazut pe bb la echo si isi sugea bine mersi manuta, dupa cara a inceput sa dea din picioruse de parca voia sa mearga. are 8 cm si totul este in regula pana in acest moment.
Madalina
13+
deny75 spune:
Salut noile
care ni s-au alaturat si sper ca vor fi mult mai active decat mine
.va
DENY
19+
Donia spune:
Multumesc de primire!
Mirona, eu te felicit totusi pentru fetita, chiar daca tu simti ca ai inca sentimente contradictorii. Eu la prima sarcina mi-am dorit o fetita mult de tot, asa ca sotul meu nu a indraznit sa-si doreasca altceva
. Asa ca fetita a fost si am fost cu totii foarte fericiti. La a doua sarcina parca tot catre fetita as inclina, desi uneori imi imaginez un baietel grasun si mi se inmoaie inima. Sotul, galant, spune ca nu are nici o asteptare, nici de data asta, este deja foarte fericit ca vom avea inca un copil si nu il intereseaza sexul.
Ah, si ti-am trimis un PM. Si am uitat ceva, nu stiu maternitatea si medicul pentru ca ne vom muta peste vreo doua luni si inca nu stiu unde o sa merg.
Asiza, sa ti se imdeplineasca dorinta! Adevarul e ca si eu sper sa ajung acasa inainte de Craciun, caci voi face cezariana (prima nastere tot prin cezariana s-a sfarsit), iar la cezariana mi s-a spus ca se face programare cu vreo saptamana inainte. Oricum, vom avea cu totii un Craciun fericit, nu?
Madaluta, eu am decis sa fac triplul test, desi nu stiu foarte sigur de ce... Cred ca din cauza varstei, am 36 de ani. Dar nici eu nu cred ca voi avea puterea sa fac avort, in caz de rezultat nefavorabil, pentru ca deja simt ca iubesc mogaldeata care creste in mine. Cred ca daca as fi avut sub 35 de ani nici nu m-as fi gandit la test, oricum il fac mai mult ca sa stiu eu ce si cum, ca-mi place sa fiu pregatita dinainte.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
m_monique spune:
eu am 30 de ani si fac tripul test. medicul a zis ca trebuie sa-l fac
13+
Nunta noastra