Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
Buna seara la toate fetele,dragutele.V-a fost dor de mine?Am tot asteptat sa ajung acasa sa va citesc si nu-mi venea sa cred ca toata ziua ati scris....!Doar ce am reusit sa termin de citit.
MADALUTA,unde costa 3,5 mil?La ce laborator?Eu nu prea am fost de acord sa il fac...pentru ca nu prea ma incadrez in grafic(fara antecedente in familie si pina in 35 ani),dar l-am facut.Eu merg la Cristureanu la CET si el mi-a zis sa merg la laboratorul de pe strada Fulgerului,parca.Mai am nr de tel de la laborator:544.463.Daca te intereseaza ,suna-le pe fete,costa 1,5 mil si dureaza cam o saptamina.Sa nu te enervezi ca fetele de acolo sint cam batute-n cap
Cind m-au sunat sa ma anunte ca a sosit rezultatul...m-au enervat teribil.Le-am rugat sa-mi dea rezultatul prin tel ca nu mai puteam sa astept si asta de la tel. ,cica "nu va pot spune prin tel.,trebuie sa veniti personal",eu zic"este ceva in neregula?" si ea:
"nu va pot spune prin tel!!!"Stii ca nu am dormit toata noaptea,da?!?Cind am ajuns acolo dimineata ...le-am instruit cum sa vorbeasca ,ca nu se poate formula asa,putea spune ca nu are acces la informatie!!!Sper sa nu treci prin asta,daca il vei face...Bafta multa!
MIRONA,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa 
DONIA si SARYTA,bine ati venit 
DOLORES,iti raspund tirziu pentru ca acum pot ,sper sa te ajute cu ceva.Daca te-a luat temperatura ,trebuie sa bagi sosetele in otet si sa le pui in picioare,tu trebuie sa fii invelita bine.Cind se usuca sosetele ,repeta procedeul pina scade temperatura.Nu ai voie sa faci temperatura.Nu mai stiu in ce trimestru este mai periculoasa...dar este oricum...,periculoasa.Ai mare grija de tine.
CRISTINA,ne-ai promis poze,sau ne pacalesti!?!
Vezi ca nu scapi!!!
Vapupic pe toate,toate,toate

dandusa 20 +
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/7c6fre2
RUXMAX spune:
Redau si reiau ce am scris azi la pag 6 in legatura cu TRIPLUL TEST
Pentru burticile in jur de 14 saptamini, care vor/trebuie sa faca triplu test: este gratuit, cu trimitere de la medicul ginecolog care va urmareste, se face la Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului, fostul Emilia Irza, din BD Lacul Tei nr 120. Sigur ca sunt si cabinete particulare care il fac, dar costa, si nu putin!
Mie mi-au zis ca trebuie sa fiu in sapt 15 cel putin asa ca joia sau vinerea viitoare ma prezint. Il face chiar matusa mea!
va pup, RUXMAX aproape 14
Ktrinel spune:
mai fetelor, dar ce spor aveti la scris...si probleme, nu zic.
bun venit noilor colege si multa sanatate.
donia, multumesc de aprecieri. toate miresucile sunt frumoasa, doar e cea mai frumoasa zi din viata unei femei, nu? sau e aia cand nasti? ...ma rog, tot un fel de frumusete.
mirona, felicitari pt fetita. sanatoasa sa fie, sa vezi ce o sa o iubeasca toti.
dolores, dar ce ai patit in ultimele zile, toate durerile se leaga de tine. ai grija si sanatate multa .
raluca pazeste-te de raceala, stai la caldurica,. am auzit ca a plouat mult in ultimele zile pe acolo . noi am fost fericiti ca macara dupa nunta a venit caldura.
cristina : vrem poze de la Disney...sunt mai rau ca un copil .nu?
eu inca adun cd-uri de pe la prieteni cu poze, asa ca mai am pana definitivez albumul . apoi sper sa facem si un concediu, desi ni s-a stricat aparatul...alti bani, alta distractie.
anateo2004 spune:
sunt suparata si foarte ingrijorata.pe langa infectia cu ureaplasma acum in secreti mi-a iesit si infecitie cu E.coli..eu nu stiu de unde de data asta atate probleme.as lua antibiotic dar nu sunt sensibile amandoua la acelasi antibiotic,iar E.coli.e sensibila la niste antibiotice cam incompatibile cu sarcina.azi ma duc sa le refac la Babes,poate astia folosesc la antibiograma o gama mai mare de antibiotice.gand ma gandesc si cati bani am cheltuit cu analizele,macar de as ajunge la un rezultat concret.
pe langa asta m-a stresat si dr-a ca la eco bb-ului la nivelul plexurilor coroide(fac parte din circularia sistemului nervos)are niste microchiste,dar Herghelegiu m-a asigurat ca dispar de la sine si sa nu imi fac griji.ea cand a vazut a zis ca trebuie neaparat sa fac TT.eu vroiam de data asta sa il fac,dar m-a bagat in ceata.
Ruxmax,parca tu intrebai de drHerghelegiu,nu?e foarte bun,la el am facut eco si cu Teo.trebuie sa te inarmezi insa cu rabdare,noi am asteptat luni la Medsana 2 ore,iar programarile se fac cu cel putin 2 luni inainte.
pt TT imi trebuie o trimitere simpla sau e un formular tipizat?
va pupic si sper ca aveti vesti mai bune.
mayaione spune:
Eu am facut triplu test la Genetic Lab, costa 1,2 mil. Initial citisem pe net mai multe pareri legate de acest laborator cum ca ar da f multe rezultate pozitive cu trimiteri la amniocenteza la dr Albu care detine de fapt laboratorul etc. Dar a fost ok in final si m-am linistit. Oricum m-am dus hotarata indiferent de rezultat, nu amniocenteza, nu intrerupere sarcina, si eu si sotul meu. Practic l-am facut sa mai dam un ban in plus:)). Bine acum stau mai linistita ca a iesit negativ.
veronici spune:
quote:
Originally posted by madaluta
fetelor , cat costa in bucuresti triplutest, k eu m-am ingrozit cand am vazut k aici este 3,5 mil.parca eu nu va auzisem de asemenea preturi...
Madalina13+
Mada,eu am facut triplul test la Constanta vis-a-vis de Delfinariu e Policlinica IDS(chiar in statia lui 40 - cand merge spre Mamaia) si costa 900.000 lei/ E adevarat ca rezulrtatul il primesti in 10 zile lucratoare,dar....e bine si asa,nu?
veronici
17+ cu doi
RUXMAX spune:
Eu sunt " arondata" la o dr gineco care lucreaza la Polizu, care la rindul sau e o filiala a Institutului pentru ocrotirea mamei si copilului. De aceea mi-a dat un formular tipizat de trimitere la TT. Eu zic ca daca e gratuit, e valabi pt toate gravidutele, nu numai pt cele de la Polizu asa ca poti cere medicului tau trimitere simpla.
Oricum e bine de stiut ca in mod normal nu se dau bani daca il faci la un institut/spital/policlinica de stat!
ruxmax
14 fix
RUXMAX spune:
anateo, ce ti-a dat pt ureaplsma? si mie mi-a gasit si am luat Klabax (contine claritromicina) 10 pastile, 5 zile dar nu l-am suportat-era groaznic de amar- asa ca dupa 5 pastile am renuntat.
Si inca nu am repetat analiza...
ruxmax azi 14 fix
roxana c. spune:
Buna dimineata, fetelor!
M-am trezit cam buimaca ptr ca am visat aiurea rau, am visat-o pe bunica-mea care-i moarta de 7 ani, imi punea mana pe burta si ma intreba ce-as vrea sa fie, fata sau baiat, dupa aia l-am visat si pe bunica-miu care-i mort de vreo 40 de ani, nici nu l-am cunoscut, si colac peste pupaza cand m-am intors de pe o parte pe cealalta mi-a dat un junghi in burta destul de nasol. Acum dureri in partea aia am mai avut si tot cand ma dadeam jos din pat sau cand ma intorceam, dar de data asta a fost foarte nasol.De-abia astept sa ma duc la eco, bine am facut ca m-am programat. Sa-mi tineti pumnii! (ma duc azi la 14.30)
Madaluta, TT eu inca nu l-am facut si nu stiu daca il voi face sau nu . Sa vad ce spune si doctorita azi la eco. Daca i se pare ei ceva in neregula(Doamne fereste), il fac, altfel nu cred. Decat sa mai ma sperie si acolo un rezultat aiurea mai bine stau in banca mea, mai ales ca in Ploiesti nu multe laboratoare il fac si mi-e sa nu-l faca doar sa-ti ia banii, am vorbit cu cineva care-l facuse si-i daduse rezultate aiurea, total aiurea fata de ce trebuia sa-i dea.
Dolores, ce mai faci, cum iti este? Spune ceva, am vazut ca n-ai mai intrat de ieri de la pranz.
Mai fetelor, pe mine ma ingrijoreaza Elena, ati vazut ca n-a mai intrat deloc, ce-o fi cu ea?
Va
, sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebelusi.
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Mirona, fiind mai veche si cu experienta pe forum , spune-mi si mie cum sa adaug efectul glow la nume(cred ca am scris corect) si de fapt ce inseamna asta, ca io-s mic nu stiu nimic![]()
Si mai am 140 de puncte de facut si-mi pot atribui o anumita titulatura, asta ce vrea sa insemne? Si cum se face?
Scuza-ma ca sunt off topic, dar cand ai timp, lamureste-ma si pe mine, ca mi-am bagat nasul la"foloseste punctele", si-am facut marea descoperire.
Roxana
16+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)