Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

BUna dimineatza fetelor.

pentru leyla!!! Sa ne traiesti si sa mai intrii pe la noi sa ne spui cum evolueaza sarcina ta. pupici si multa sanatate.

Roxana efectul glow este o colorare a nick-name-ului tau. Adica roxana.c va fi scris cu negru si de jur imprejur va avea o culoare aleasa de tine. Problema: daca folosesti internet explorer vei vedea la mai multi useri acest aspect. Daca folosesti mozilla sau opera ... degeaba - nu se vede nimic ... deoarece acest forum a fost creat compatibil cu IE. Alta problema ... cand iti iei efectul glow nu poti da vizualizare sa poti vedea ce ai facut ... si astfel risti sa-ti faci o pata de culoare ... de sa nu-ti mai recunoasca lumea nick-ul. Asadar daca optezi pentru asa ceva ... ai grija si mergi maxim pe valoare 3-4 ... nu mai stiu exact de la cat la cat e efectul ... asta insemnand intensitatea culorii care o folosesti. NU SE POATE SCHIMBA. Decat daca astepti sa faci inca 600 de puncte sau cate sunt necesare pentru a mai cumpara inca un efect. DECI: ATENTIE.

Titulatura - este aceea expresie pe care ti-o pui sub nick. Orice user are sub nick ... nou venit, membru incepator, membru junior, membru matur ... etc.
Cand implinesti 1000 de puncte iti poti cumpara o titulatura ... cum am eu de ex. o gravidutza fericita. Sunt subiecte pe forum ... despre titulaturi haioase, urate .. etc. Statistici. Te poti inspira de acolo. Daca nu gasesti subiectul .... spune-mi si te ajut ... dar sigur daca dai o cautare dupa ora 16 ... cand functioneaza acest buton ... gasesti.

SFAT - nu mi-as lua glow-ul .... ci as astepta pana la titulatura. Tu faci cum crezi. Daca e nevoie de ajutor ... trage o strigare.

Fetele azi ma duc la lamaze ... is fff curioasa ce-o sa facem. Va pove si voua cand ma intorc acasa.
-ici in

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Leyla, , sa fii fericita, sa ti se-mplineasca toate dorintele si sa ai un bb frumos si sanatos!

Ruxmax,voi intreba si aici daca e gratuit (desi ma gandesc ca ar trebui daca in C-ta e) ca tu esti prima de la care aud asemenea lucru! Sper sa fie asa. Sa ne anunti rezultatele!

Madaluta, si eu am hotarat sa fac TT desi am 27. Pentru linistea mea sufleteasca!

Roxana, sunt la fel de buimaca ca si tine in dimineata asta ca am visat tare urat cu mama mea. M-am trezit plangand...chiar iti poate strica toata ziua o noapte din asta!

Dolores, mai zi ceva ca ne ingrijorezi daca nu dai nici un semn de viata. Daca ai facut temperatura, suna de urgenta medicul, sigur iti va prescrie antibiotice. Febra e tare pacatoasa, poate duce la pierderea sarcinii...asa ca ai mare grija!

Va pupacesc...

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Plimbandu-ma prin forum,am dat de un calculator de greutate in timpul sarcinii:
http://www.neufmoisetplus.com/calcul/CalcWeight.htm
Deja sunt supraponderala cu un kg.
As fi vrut sa vad daca stati mai bine.

Leyla, La multi ani fericiti si senini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Salutare mamici,

Hehe, n-am mai scris de ceva vreme si abia tin pasul cu cititul. Dar nu ma plang, e bine ca activitatea de pe forum e intensa .
Incep prin a o felicita pe Ktrinel: Casa de piatra, sa fii fericita si sa ai un BB sanatos! Ai fost o miresica frumoasa foc !
De asemenea, urez La multi ani sarbatoritelor..cau au fost vreo cateva in ultimul timp..
Intrebam acum ceva timp de amniocenteza.Ei bine, am scapat de ea. Se pare ca-mi faceam griji inutile. M-am ales in schimb cu analize lunare de toxoplasma , desi testul a fost ok. Mi se pare cam mult sa le fac lunar. Voi stiti ceva de asta ?
Si pentru ca am fost lenesa (fara voie) incerc sa ma revansez echilibrand scorul. Aseara am fost la eco si am tot fetita !!!! (+ una bucata tatic un pic bosumflat ) Asa ca 6-6 :) !

Pupici,

Alexia + (17 s)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Plimbandu-ma prin forum,am dat de un calculator de greutate in timpul sarcinii:
http://www.neufmoisetplus.com/calcul/CalcWeight.htm
Deja sunt supraponderala cu un kg.
As fi vrut sa vad daca stati mai bine.

Leyla, La multi ani fericiti si senini!

Lavinia, ma enerveaza calculatorul asta pe care l-ai gasit tu...ia nu mai cauta atata pe net ...si eu am cu cel putin 1 kg in plus

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza burtici. in primul rand tin sa le multumesc fetelor care si-au facut griji pentru mine si mii de pupici din partea mea .

Raluca_u
ma simt intr-un fel anume...cred ca saptamana asta nu a fost cea mai buna pentru mine...dar sunt sigura ca vor veni si zile mai bune.

madaluta
eu triplutest l-am facut la cabinet unde fac si eco si controale...si m-a costat 600.000..ce-i drept rezultatul in 3 saptamani.

dandusa
multumesc de sfaturi..voi tine cont daca fac febra. pana acum nu am facut doar am avut o stare ca si cum as avea febra. m-a tot durut si burta zilele astea si in zona ovarelor...trag de nas, stranut..dar atata deocamdata

Ktrinel
da....toate au fost pe capul meu..de la dureri fizice la cele psihice...asta e...o sa treaca

asiza
inca nu am facut febra...si nici nu stiam ca poate duce la pierderea sarcinii...acum chiar ca voi avea ceva mai multa grija.....nu am mai intrat sa scriu nimic pe seara din cauza ca atunci cand am ajuns acasa, mi-am facut un dush si m-am bagat in pat, am zacut cu alte cuvinet..nu mai am chef de nimic, de nimeni...zici ca mi-a murit pisica, vorba vine. te pup

o zi buna burticutze si bun venit fetelor noi...

dolores 15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

Mergi la inceput

Alexia...daca toxoplasmoza ti-a iesit ok...chiar daca ai ambele valori negative (ceea ce inseamna ca nu ai boala, dar nici imunitate), nu inteleg de ce trebuie repetate lunar????????? Eventual mai fa testul o data mai incolo putin si e ok....Adica, ai dreptate, e cam exagerat lunar...si din punct de vedere financiar...de ce sa dai in fiecare luna 700.000 pe aceeasi analiza?????
In alta ordine de idei, sa-ti traiasca ...lasa-l pe tata bosumflat ca-i trece lui...

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Fetele din Bucuresti, mergeti cu mine saptamina viitoare la TT?

Adica cele care vor sa-l faca si inca nu l-au facut!

Daca da, ne intilnim vineri dimineata la "Emilia Irza" din Bd Lacul Tei 120, actual IOMC- Alfred Rusescu.

ruxmax 14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

eee.. asiza..io cred ca e facut pt manechinuite calculatorul ala.Mie toata lumea imi zice ca arat super ok pt o insarcinata si daca si voi ziceti ca nu va incadrati, e clara treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ruxmax, eu sunt arondata la CMU si la fel doctora mea mi-a dat trimitere la institutul respectiv. Mi-a spus ca analizele ies mai repede de acolo (am sunat si eu acolo si am intrebat si intr-adevar dureaza doar o saptamana) si vin gata interpretate si ca testul respectiv, indiferent ca se face direct la institut sau la orice cabinet particular este de fapt gratuit pentru toata lumea!
Leyla15+

quote:
Originally posted by RUXMAX

Redau si reiau ce am scris azi la pag 6 in legatura cu TRIPLUL TEST
Pentru burticile in jur de 14 saptamini, care vor/trebuie sa faca triplu test: este gratuit, cu trimitere de la medicul ginecolog care va urmareste, se face la Institutul pentru ocrotirea mamei si copilului, fostul Emilia Irza, din BD Lacul Tei nr 120. Sigur ca sunt si cabinete particulare care il fac, dar costa, si nu putin!

Mie mi-au zis ca trebuie sa fiu in sapt 15 cel putin asa ca joia sau vinerea viitoare ma prezint. Il face chiar matusa mea!

va pup, RUXMAX aproape 14

Mergi la inceput