Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
dolores spune:
eu de pe 30 mai de ultimul control la dr. pana azi 15.06.2006 am luat in plus 2 kg 
si ce daca...asta e....nu ma stresez foarte rau...le voi da jos dupa ce nasc...pentru ca acum nici nu-mi trece prin cap sa ma btin de la ceva (cu masura)...pupicei
dolores
15+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
roana spune:
Ma fetelor dar scrieti nu gluma!!!
e omul putin ocupat si voi....BRAVo voua.
acum sa va dau si eu vestile: am fost ieri la eco morfologica si avem un baietel.
. eu imi doream fetita dar...e bine orice sanatos sa fie.
suntem foarte bine, in grafic cu toate, ne-a facut doctoru si filmulet. suntem foarte fericiti.
Eu m-am ingrasat 10 kg
. cica e cam mult a zis doctorul. si sa tin putin regim. tinand cont ca am inceput sarcina la 47 si 1,63 cat am ...eram prea slaba zice el si poate de aceea am pus atata. mai e cineva la 20 de saptamani cu atatea kg sau sunt campioana?
. ma tot gandesc ca le voi da eu jos.
Referitor la nume inca discut cu tati.
Razvan , Dragos, Horia sunt in top deocamdata
.
Va pup si aveti grija de voi si bebei
Laura13 spune:
Salut fetele!
Lavinia multam pentru numar dar astept sa ma duc maine la ginecilig, sa vedem ce zice si daca nu ma lamureste ma duc si la dermato luni.
Eu sper sa nu fie nimic serios ca m-am saturat de doctori, tratamente, analize si altele.
Cam atat pentru azi ca am o gramada de traba (eu care ma laudam cu servici super fain).
Pupici la burtici!
Laura
si bebe strumf
madaluta spune:
Multumesc mult pt raspunsuri si sfaturi...dar tot nu stiu ce sa fac.se zice k noaptea este un sfetnic bun, dar pe mine nu m-a ajutat inca sa iau o hotarare.mai am tim 2 saptamani, dar cred k voi fi mai mult agitata in tot acest timp din cauza nehotararii mele.Dc as sti k rezultatul e bun, acum as alerga sa il fac, dar dc nu....cum voi trai eu dupa aceea? Am o prietena careia nu i-a iesit una din analize tocmai buna si nu a facut nici intrerupere de sarcina, dar numai ea stie ce a fost in sufletul ei pana a nascut si si-a vazut bb-le sanatos.Se intreba apoi cum ar fi fost dc ar fi facut intrerupere si copilul era sanatos....In rest nici o cunostinta de-a mea nu a facut TT si toate au bb sanatosi.Nici doctorita nu m-a incurajat sa il fac caci poate asa imi era mai usor sa iau hotararea. Mia zis k nu e obligatoriu si k nici varsta, nici antecedentele din familie, nici echografiile nu indica vreun risc, ci doar dc vreau eu. Si cand i-am spus k nu as putea face avort chiar dc ar fi ceva in neregula, mi-a zis k atunci chiar nu are rost sa il fac.....Nu mai stiu...

Am sunat si am intrebat cat costa si mi-a zis k 1,5 mil, nu 3,5 cum vazuse sotul meu aseara, deci nici banii nu ar fi un impediment pt care sa nu il fac...Of...of...asa sunt eu , nehotarata intotdeauna si astept k altii sa ia hotarari in locul meu. Factorul deciziei lipseste de la mine cu desavarsire...
va pup pe toate si va felicit pe cele care ati avut curaj sa faceti testul..
Madalina
14+
dolores spune:
fetelor vreau sa stiu daca 3D e tot una cu eco morfologica...
aveti un numar de telefon de la CMU - dr. Iosup?
pupici
dolores
15+
asiza spune:
quote:
Originally posted by roana
Ma fetelor dar scrieti nu gluma!!!
e omul putin ocupat si voi....BRAVo voua.
acum sa va dau si eu vestile: am fost ieri la eco morfologica si avem un baietel.. eu imi doream fetita dar...e bine orice sanatos sa fie.
suntem foarte bine, in grafic cu toate, ne-a facut doctoru si filmulet. suntem foarte fericiti.
Eu m-am ingrasat 10 kg. cica e cam mult a zis doctorul. si sa tin putin regim. tinand cont ca am inceput sarcina la 47 si 1,63 cat am ...eram prea slaba zice el si poate de aceea am pus atata. mai e cineva la 20 de saptamani cu atatea kg sau sunt campioana?
. ma tot gandesc ca le voi da eu jos.
Referitor la nume inca discut cu tati.
Razvan , Dragos, Horia sunt in top deocamdata.
Va pup si aveti grija de voi si bebei
Roana, FELICITARI pentru
! Sa fie voinic si sanatos...Imi spui si mie unde ti-ai facut eco morfologica si cat te-a costat??? 
Oana
12+
Raluca_u spune:
buna dimineata fetelor
cred cade ce imi era teama nu am scapat. ma duc foarte des la baie si ma doare putin si burtica si a inceput si nasul sa imi curga. incerc cu cwaiuri si lamaie pana maine dimineata cand ma duc la doctor.
Leyla la multi ani fericiti alaturi de puiutul tau, sa fii saatoasa si iubita.
madaluta asacum a mai scris si ruxmax in bucuresti se face gratuit la institutul Alfred Rusescu pe baza unui bilet de trimitere tip care se poate procura de la clinica si care trebuie completat de doctorul tau. rezultatele vin in 9 zile.
felicitari Alexia pentru
si roana pentru 
in ceea ce priveste controlul kilogramelor, desi eu sunt mai plinuta si de obicei se pun repede pe mine kilogramele, acum dupa acel site am cu 3 kg mai putin. vedem ce zice maine si doctorita.
o zi frumoasa tuturor 
Raluca
18+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
asiza spune:
quote:
Originally posted by dolores
pupici
dolores15+
Dolores, eu asa stiu...eco 3 sau 4D = eco morfologica...si se face in al doilea trim de sarcina, mai precis undeva intre sapt.20 - 24. Are cineva alte informatii????
Oana
12+
veronici spune:
Madaluta iti inteleg nelinistea,nici eu nu am antecedente in familie,mai am un pic si implinesc 32 de ani dar doctorita mea mi-a spus ca recomanda TT tuturor fetelor peste 25 de ani. L-am facut,am avut emotii (mai ales ca eu am sarcina gemelara)am fost cu rezultatul la dr.si m-a linistit ,mi-a spus ca totul e foarte bine.
Daca vrei fa-ti TT si te linistesti (desi am inteles ca rezultatul e 70% sigur).Mie mi s-a spus ca daca nu-mi iese ok voi face amniocenteza (si nu una ci doua pt.ca eu am doua placente si doi saci embrionari) si drept sa-ti spun imi era cam frica de amniocenteza!
Succes!
Dolores,poate e doar o stare trecatoare ca sarcina ar trebui sa fie o perioada plina de bucurii! Lasa pisica !
O sa va pun o poza in albumul meu cu animalele mele de casa !Ca mie are ce sa-mi moara,am menajerie!
veronici
17+ cu doi 
veronici spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by dolores
pupici
dolores15+
Dolores, eu asa stiu...eco 3 sau 4D = eco morfologica...si se face in al doilea trim de sarcina, mai precis undeva intre sapt.20 - 24. Are cineva alte informatii????
Oana12+
Si mie mi se va face echo morfologica (4D) pana in saptamana 24 de sarcina,mi-a spus ca o sa le numere degetelele,sa le vedem buzele,nasucurile,etc.(poate si sexele-daca stau cu fata)Ganditi-va ca la mine e mai greu sa se nimereasca amandoi cu fata la nenea dr.
veronici
17+ cu doi