Ajutorrr....... autorizatiile
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
marinar spune:
la Registrul comertului nu se primeste cererea de inregistrare mentiuni (in acest caz punct de lucru) fara depunerea declaratiei pe proprie raspundere. ca nu e declarat la admin. financiara... asta e altceva. mergi acolo, probabil platesti o amenda... asta e.
marina
pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Tudorr problema sta cam asa:
Te duci tu mai intai la Registrul Comertului cu actul aditional si deciza asociatului unic ptr declararea puenctului de lucru. Plus dovada, adica contractul de inchiriere, etc. Odata cu ele, completezi la dosar o cerere de inregistrare si o declaratie pe proprie raspundere model 2( ptr activitatea desfasurata la punctul de lucru). Dupa ce ai certificatul de inscriere mentiuni de la Registrul Comertului, te duci la fiecare minister in parte si depui documentatia pe care o cer ei ptr avizare. Insa depinde de ce activitate desfasori ( ptr marea majoritate merge doar declaratia pe proprie raspundere de la Registru, nu mai ai nevoie de alta austorizatie)
In ceea ce priveste Adm Financiara, punctele de lucru se inregistreaza la ei pe un formular special, nu e greu.
Sper ca te-ai lamurit cat de cat, daca nu..vb pe PMMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by madau
Tudorr problema sta cam asa:
Te duci tu mai intai la Registrul Comertului cu actul aditional si deciza asociatului unic ptr declararea puenctului de lucru.quote:
Nu se mai depune numai hotararea asociatilor sau numai act aditional . Nu se mai depun ambele .
Dupa ce ai certificatul de inscriere mentiuni de la Registrul Comertului, te duci la fiecare minister in parte si depui documentatia pe care o cer ei ptr avizare.quote:
Nu se merge la fiecare in parte , ci vin ei la firma in control , cam in 3 saptamani de la inscrierea mentiunii in reg. com .
In ceea ce priveste Adm Financiara, punctele de lucru se inregistreaza la ei pe un formular special, nu e greu.
[quote]
Dupa ce se ridica de la reg. com. actele firmei nou infiintate sau certificatul de inscriere mentiuni se merge la ADM.FIN. pt. a finaliza si la ei starea firmei .
albumele noastre
madau spune:
Anacezara imi permit sa te contrazic...sorry dar asta fac de 5 ani de zile..deci cam stiu ce vorbesc.
1.Punctul de lucru se declara numai pe baza de act aditional insotit de decizia asociatului unic sau hotararea adunarii generale ( ca orice modificare facuta la statutul societatii). In cazul in care se declara de la infiintare, se trece direct in actul constitutiv si atunci e altceva.
2.Nu vin cei de la minister in verificare doar pe baza a ce depui tu la Registru - aia e o declaratie pe proprie raspundere si asa ramane. Daca desfasori vreo activitate care necesita autorizare..mergi cu certificatul constatator ( declaratia pe proprie raspundere ) si cu documentatia aferenta la fiecare minister in parte si o depui acolo.Apoi vin in control.
Cel putin asa se procedeaza aici in Bucuresti..am vazut ca esti din Zalau ( poate acolo e altfel). Madau si
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
dianaiulie2009 spune:
Madau probabil in Bucuresti e alta procedura , fiind mai multe firme . Dar si eu STIU ce vorbesc , deoarece , intamplarea face ca lucrez la RC din Salaj .
Deci ....
albumele noastre
bibi spune:
quote:
Posted - 14/06/2006 : 10:22:09
--------------------------------------------------------------------------------
Am uitat sa precizez ca registrul comertului nu e totuna cu camera de comert . Si daca doriti sa infiintati o firma nu merita sa platiti notari sau avocati , care va storc de banutzi , mergeti la reg. com. si acolo vi se face totul pentru bani mai putzini decat oricine altcineva . Cel putzin la noi in judet asa este !!!
Si uite asa se explica o afirmatie un pic cam grava facuta un pic cam lejer:
quote:
Posted - 16/06/2006 : 08:58:22
--------------------------------------------------------------------------------
Madau probabil in Bucuresti e alta procedura , fiind mai multe firme . Dar si eu STIU ce vorbesc , deoarece , intamplarea face ca lucrez la RC din Salaj .Deci ....
![](icon_smile_dead.gif)
Bibi
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png
dianaiulie2009 spune:
Bibi ce vrea sa insemne ???
Fiecare cum ii e norocul , draga !!!! Daca nu-ti convine ceva scrie pe PM si nu fi asa de " transparenta " ...
Omul a intrebat ceva , eu am raspuns care e procedura la noi , iar legat de notari si avocati , in ceea ce priveste actele de infiintare sau modificare a unei SC asta e adevarul . Sau te regasesti cumva printre ei ??? Atunci , scuze , dar adevarul supara omul .....
Si cu asta am incheiat discutia , daca cineva doreste informatii legate de infiintare/modificare SC sa intre pe site-ul www.onrc.ro si de acolo afla tot ce doreste !!!
albumele noastre
bibi spune:
quote:
Bibi ce vrea sa insemne ???
Fiecare cum ii e norocul , draga !!!! Daca nu-ti convine ceva scrie pe PM si nu fi asa de " transparenta " ...
Omul a intrebat ceva , eu am raspuns care e procedura la noi , iar legat de notari si avocati , in ceea ce priveste actele de infiintare sau modificare a unei SC asta e adevarul . Sau te regasesti cumva printre ei ??? Atunci , scuze , dar adevarul supara omul .....
N-ai inteles nimic.....dar zau ca nu ma mir
![](icon_smile_wink.gif)
Bibi
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
dianaiulie2009 spune:
Adica ??? Explica-te , probabil ca de la tine e problema !!!
Deci ... oricum nu mai conteaza ...
Acest subiect se transforma in altceva decat ce si-a dorit cineva ...
Daca tot a primit omul raspunsul dorit , rog moderatorii sa inchida acest subiect , mai este deschis un altul de acelasi fel !!!
Multumiri !!!
albumele noastre
madau spune:
Anacezara zau daca te inteleg.
Nu toti lucram la RC, dar asta nu inseamna ca nu stim cu ce se mananca ceea ce faceti voi acolo.... Nu e cazul sa te superi in fiecare judet exista alte reguli.Madau si
pozici la 6 luni
varsta Miruna