Ajutorrr....... autorizatiile

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Daca sunt in plata concediului prenatal , postnatal sau a indemnizatiei pentru cresterea copilului pot sa imi deschis societate. Stiu ca legislatia prevede sa nu ai nici un alt venit cat primesti cei 8 mil de la stat. In acelasi timp daca sunt administratorul unei firme nu am carte de munca la societate. Asta inseamna ca pot lua si bani si conduce o firma?

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Daca sunt in plata concediului prenatal , postnatal sau a indemnizatiei pentru cresterea copilului pot sa imi deschis societate. Stiu ca legislatia prevede sa nu ai nici un alt venit cat primesti cei 8 mil de la stat. In acelasi timp daca sunt administratorul unei firme nu am carte de munca la societate. Asta inseamna ca pot lua si bani si conduce o firma?

nicol

Nu ai voie sa obtii venituri PROFESIONALE, deci din exercitarea unei profesii. Cred ca nici sa obtii venit dintr-un contract de administrare nu este posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

quote:
Originally posted by Rozi

quote:
Originally posted by nicole2005

nicol

Nu ai voie sa obtii venituri PROFESIONALE, deci din exercitarea unei profesii. Cred ca nici sa obtii venit dintr-un contract de administrare nu este posibil.

Faptul ca esti administratorul unei firme nu inseamna ca ai venituri profesionale neexistand carte de munca , nu?!si atunci/

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Nicole2005 da o cautare aici la probleme legislative , era o dicutie chiar pe tema asta , adica legata de firma si CIC !!!
As cauta eu pentru tine dar chiar am foarte mult de lucru si nu pot acum ...

albumele noastre

Mergi la inceput