Ajutorrr....... autorizatiile
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nicole2005 spune:
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Daca sunt in plata concediului prenatal , postnatal sau a indemnizatiei pentru cresterea copilului pot sa imi deschis societate. Stiu ca legislatia prevede sa nu ai nici un alt venit cat primesti cei 8 mil de la stat. In acelasi timp daca sunt administratorul unei firme nu am carte de munca la societate. Asta inseamna ca pot lua si bani si conduce o firma?
nicol
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rozi/Rozi.jpg)
Rozi spune:
quote:
Originally posted by nicole2005
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Daca sunt in plata concediului prenatal , postnatal sau a indemnizatiei pentru cresterea copilului pot sa imi deschis societate. Stiu ca legislatia prevede sa nu ai nici un alt venit cat primesti cei 8 mil de la stat. In acelasi timp daca sunt administratorul unei firme nu am carte de munca la societate. Asta inseamna ca pot lua si bani si conduce o firma?
nicol
Nu ai voie sa obtii venituri PROFESIONALE, deci din exercitarea unei profesii. Cred ca nici sa obtii venit dintr-un contract de administrare nu este posibil.
nicole2005 spune:
quote:
Originally posted by Roziquote:
Originally posted by nicole2005
nicol
Nu ai voie sa obtii venituri PROFESIONALE, deci din exercitarea unei profesii. Cred ca nici sa obtii venit dintr-un contract de administrare nu este posibil.
Faptul ca esti administratorul unei firme nu inseamna ca ai venituri profesionale neexistand carte de munca , nu?!si atunci/
nicol
dianaiulie2009 spune:
Nicole2005 da o cautare aici la probleme legislative , era o dicutie chiar pe tema asta , adica legata de firma si CIC !!!
As cauta eu pentru tine dar chiar am foarte mult de lucru si nu pot acum ...
albumele noastre