Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

gata,am scos pozele de pe litoral.Nu sint cine stie ce,tinand cont ca le-am facut cu telefonu mobil.Si n-am vazut nici un palmier,ca tot am auzit ca nu stiu ce palmieri au aparut la mamaia.O laie,numai plopi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iancule, mie-mi place ca te-ai asortat cu condolitza .

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Sper ca nu soferul a facut poza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by bombi

Hahaha...buna intrebare !!! Alminteri reusite poze, chiar si alea la inaltime!!! Putin cetoasa insa, cea cu amazoana.. :-))
Lene mare, nu??? Pe-acilea e un aer din ala umezos si greu de poti sa-noti prin el...cred ca se pregateste de-un beeep de ala prelungit...

bombi ai vreo sugestie de cum pot sa downloadez un trailer??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by lilanda
bombi ai vreo sugestie de cum pot sa downloadez un trailer??

not really, dar pot sa incerc mai pe seara. Ce cauti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by bombi

Ba a facuto,de aia si e asa miscata.Cind am ajuns la 200 s-a terminat autostrada
Alea de la inaltime sint cetoase deoarece sint facute prin plexiglassul albastriu al gondoritei.Oricum nu ma asteptam sa iasa asa bine tinand cont ca sint facute cu o porkarie de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

uuups...sa nu mai gasesc sobiectu
yank, ce faci bre cu fetele astea seara, la tine-n living, de e toata lumea obosita, haaaa ...
Va pupez, ma duc, ca am spectacol ....bombi, sa traiesti Danke schön...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

ia sa dau io un semn de viata ca io nu chefuiesc serile in nici un living, nici macar in al meu, doar un picutz pe balcon (yahoo nu-mi merge in continuare, am instalat si gaim da' si ala face aceleasi figuri ca si yahoo, asa ca ma las pagubasa)

si m-am hotarat! daca nu scieti mai des si mai mult si mai multi, imi fac blog din subiectul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Gata, gata, io scriu!
Shi scriu ca ma nerfez, bre, nimeni nu zice nika, Rayu numa ne-a atzitzat nitzel nu intilnelile, mai sint doo saptamini, Irimell deja a plecat, mai e nitzel shi mak shi i in Ro, da nici nu jtim daca shi cum ne vedem...Nu vretzi sa ne mobilizam nitzel shi sa hotarim ceva?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput