Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ahhha, scoase Adeluctza biciul
Iren, banuiesc ccc ca daca nu-mi trimisesi nr. pe privata, n-ai; drept pentru care io cum ajung la Iesi, o sa-ti trimit nr. meu di telefon locco. Acum planurile mele de venit spre Capitala se pupa cu beletu' de avion pe care va trebui sa-l procur...undeva dupa 24 iulie. Apoi, cind oi veni in Bucuresti, tre' sa inchiriez ceva , ca n-am unde sta, drept pentru care nu va fi deloc simplu sa vin la plesneala. De aceea am stabilit, oarecum, planuri de intilnire cindva, in saptamina aia (24-29 iulie) cu Abusor si uci si probabilamente o sa mai sunam pe cine cunoastem daca e dispus la una, alta in tihna Ce zici??? (iar am uitat cind pleci la Bacau!!!)

Adeluctza, scoate si catalogu' bre

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iren, nu ma asteptam ca tocmai tu sa scrii ... sa ma explic: pai tocmai tu te speriasi de care esti sadica si nici nu vrei sa te tratezi? :-) aaa, acu' pricep, tu esti sadica, nu masochista :-)
restu'? sau voua va place ... atunci, poftiti ... astia or fi toti masochisti
hai macar puneti de-o-ntalneala

Mergi la inceput

pe lilutz care scrise de-o data cu mine, o scot de pe lista masochistilor
nu scot catalog ca atunci trebe sa-mi dau si mie cateva scatoalce :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Adela99

iren, nu ma asteptam ca tocmai tu sa scrii ... sa ma explic: pai tocmai tu te speriasi de care esti sadica si nici nu vrei sa te tratezi? :-) aaa, acu' pricep, tu esti sadica, nu masochista :-)
restu'? sau voua va place ... atunci, poftiti ... astia or fi toti masochisti
hai macar puneti de-o-ntalneala

Bre, is sadica, nu masokista, drept urmare imi place ca in mina mea sa fie
Lilu, pai shi tot pe 25 m-ash vedea cu Abushor, nu de alta, da nu mai este timp pe urma pentru mine. Numar de tf inca n-am, tre sa iau cartela de la sotz, ca nu mai shtiu numaru , da voi lasatzi-l pe-al vostru pentru orice eventualitate lilu, numaru ala tzi-l dau diseara, sa ma uit in dosar, ca io nu-l shtiu :D La bacau plec pe 8 iulie, cel mai probabil, vin inainte de 15, pe urma-s cam free.
Da Rayu, Rayu cin vine in Ro, ca poate apucam sa facem un tam tam mijto??

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, vezi ca ai ym cu tot ce-tzi trebe.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Rayu vine pe 15 iulie-n Bucuresti si, daca nu mai apare pin-atunci prin poiana (), am nr. ei si-o sun...
Ramine in printzip 25 ???

Adeluctz, good luck in seara asta!!! ( nu scrisei, iecspre, pe suedeza )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Hai sa scriu si eu, desi nu ma simt cu musca pe caciula.

Ideile noastre de vacanta is in totala devalmasie: fara data fixa, fara locatie fixa, fara transport sigur, deci nu contati pe noi.

In schimb, pot sa va ajut sa va organizati. Facem frumos un tabel cu cine, cind, unde, ce si pe baza lui facem intersectii, reuniuni, etc. si vedem ce iese. De acord?

Edit: Cum se mai teme lumea de bataie!
Un pic am stat pe skype sa-mi vad finuta si deja mesajul meu e obsolete.

Mergi la inceput

mey, io atata stiu: rayu e in concediu din 16 iulie, cand pleaca spre Romania, nu stiu

pregatirea intalnirilor voastre imi aminteste de o prietena, care intotdeauna in 2 ianuarie, aduna juma' de sat pentru planificarea we si a zilelor rosii si concediilor si impartirea copiilor dupa calendar. are doi copii cu doi tati, care tati au la randul copii sau "concubine"/neveste care au copii cu alti tati (unu dintre ei are inca trei copii cu trei diferite, care la randul lor (fomeile) au copii cu altii, care ... samd)... ca norocu' s-au cuplat intre ei in acelasi sat si se pot aduna la gramada pentru planificari. fiecare femeie vrea sa aiba un we liber de orice copil si una-doua saptamani de concediu tot fara copii. anu' trecut nevasta lu ala' care are patru copii cu patru femei, avea din doua in doua saptamani sapte! copii pe capu' ei (patru a lu' barbatsu, doi ai ei si pe fata cea mare a prietenei mele, da' altfel nu se potrivea schema :-) ... asta stil de organizare, mey. pai nu sunteti voi in stare s-o puneti de-o-ntalneala? daca nu reusiti, in 2 ianuarie, aveti treaba aici la scandinavi sau pe mess :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Adeluctz, good luck in seara asta!!! ( nu scrisei, iecspre, pe suedeza )

multzam! chiar ma gandeam s-o pun de-o ploaie (aici am vrut sa pun emoticonul cu sexinpat) ca mess-ul ma ploua (aici emoticonul cu aiadese"pupa"pelaspate) destul
nu pot accesa emoticoanele care nu-s in lista din dreapta :-(

edit: stanga; ca de-atata plouat nu mai stiu nici care ii stanga si care-i dreapta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
multzam! chiar ma gandeam s-o pun de-o ploaie (aici am vrut sa pun emoticonul cu sexinpat) ca mess-ul ma ploua (aici emoticonul cu aiadese"pupa"pelaspate) destul
nu pot accesa emoticoanele care nu-s in lista din dreapta :-(

edit: stanga; ca de-atata plouat nu mai stiu nici care ii stanga si care-i dreapta

Hai sa-ti dau o mina de-ajutor. Deci:
Adeluctza se gindeste s-o puna de-o ploaie , ca mess-ul o ploua destul !!!

Mergi la inceput