Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
iren,supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!
Rayu, pai hai, si-asa iti dai demisia:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
annie_xtreme spune:
Daca Elvetia ajunge in semifinale imi tatuez drapelu pe buca dreapta - din ciclul "nu faceti pariuri la betie". . Io sunt sigura insa ca raman fara tatuaj, pentru ca astia joaca fotbal cum traiesc - inceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.
Revin - iar sunt de straja :D
annie_xtreme spune:
Iren si Rayu - - super tari copii. Iren, ce ma bucur ca a scapat Juli de mashina de tuns sau urmeaza?
iren spune:
Nu, n-o mai tund pe Juli, o las cu pletele-n vint, da tare ma imbldeshte un dracushor sa fac asta, ca tre s-o spal zilnic pe cap, ca se umple de diferite kestii, brinza, crema, ulei, etc...Vad ca plozii mei au prins drag de kestii care se pot intinde pe ei, ieri am ajuns la tzanc in camera lor, exact cind voiau sa dea shi hainele cu crema cu ecran, cica sa nu faca insolatzie, da azi am ajuns la tzanc...dupa! ce erau plini de crema, care crema era alba shi groasa, d-aia de rani...shi erau pregatitzi sa ieshim, imbracatzi frumos, numa io eram la baie sa termin cu pregatirea, nah, io-s mereu ultima...Am zis ca-i catapultez de pe balcon, ei intindeau cu sirg crema pe ei, shi haine, shi pat, ca sa fie peste tot omogen
Le-am altoit cite una la kur shi i-am azvirlit in cada, la dush, normal ca toata imbracamintea de pe mine s-a "albit", shi-am luat-o de la capat cu imbracatu. Intr-un final glorios, am ieshit din casa la magazin, taman la timp cit sa prind ultimele 3 piini
Rayu, multa bafta, da kiar te rog, mai fa unu
Annie, cind te simtzi mai bine te ashtept c-un semn, ok?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
yank spune:
Livingu e deschis,barul idem,eu ma duc sa spal masina.Maine ma duc pina la mare.Sabinelu e amfitrioana pina ma intorc.Pup
vikinga spune:
Simbata seara am crezut ca va gasesc la un party scandinav mic acolo, eeei numa la mediterana e party vad:). Se amesteca muzicile aici, spanish, cu disco, hause si ce o mai, aah da mai trece si cite o masina din mers ´se aud manele:)) asa ca am pe balcon un adevarat mix! Eu beau cu nemtoaica un moet de good bye, miine dimineata ei pleaca, ramanem singurei eu si aldo.Parca-s nascuta la mediterana asa dee mult timp sunt aici si inca mai am o sapt de stat!Va pupic cu mare drag pe totiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
yank spune:
Aloha fratilor,va salut din Mamaia de pe ceva terasa,in fata la Yaki,ptr cine stie,unde vad ca e prezent si Hagi la masa cu o baba.Soare,frumos,imi trag un bronz scurt asa,pregatitor pentru spania.am putina lume,putine amenajari,in schimb au vreo 7 retele wireless open,ceea ce e un lucru bun.Si niste telecabine care se plimba goale pe deasupra capului meu.Se face topless mai rau ca la St.Tropez,daca te uiti la masini ai impresia ca esti in Monaco,ceea ce de fapt nu ma mira.O apa minerala Dorna la 500 ml e 100.000 si un expresso 70.000 si uite asa imi dau seama ca litoralul romanesc e un lux,de aia nu isi permt multi sa il viziteze si se duc in Grecia unde e pentru saraci.Va pupez,deseara ma intorc si va aduc si poze.Ne vedem la mine-n living in pijamale.Am zis!
Din jurnalul de calatorie al unui globe trotter
lilanda spune:
God dag, fratilor Va salut de pe ceva terasa din fata (pardon, dosul) casei mele, unde-l vaz pe Niels aplecat sa smulga, buruienile care cresc mai ceva ca mertanurile pe litoralu' romanesc...e soare, frumos, frec si io menta pentru un Mojito Deseara am sa-ntirzii putin la party, ca am musafiri la gratar...sper sa mai gasesc ceva la rece...
va pup :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
fratilor, ia uitea acilea ce gasiii
www.youtube.com/watch?v=VAnJe01bVuc" target="_blank">ceva racoritor
si ceva www.youtube.com/watch?v=4I1zB6QRoiY&mode=related&search=" target="_blank">dulce
mihaela_s spune:
Hmmmm, ce destrabalare aici fratilor! vik e cu viata ei vicioasa(sau viciata? ) y se da in vant dupa topless-urile de la saint t...aaaaa mamaia si lil' freaca menta....aaaaaaa, io nu ma mai joc!
sorry pentrru refuzul de aseara de la livng, a ramas mess-ul deschis si sotul a venit acasa surprise, asa ca n-am mai apucat sa va onorez...acum e tarziu, da' si maine e o seara, nu?
hai tzuk, o saptamana de milioane! (de lei, dolari sau euro )
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!