Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deci am reinstalat magaoaia, shi m-am kinuit ca naiba, ca cd-u cu suport nu voia sa mearga...Acu alta belea, ca pagina yahoo-lui nu vrea sa se deskida
Mey, io alt mess nu vrea sa folosesc, ca pe asta am toata lumea, shi-o pierd, nu stau io acu sa bag in lista aproape 80 de oameni...sper sa mearga ym din nou, totushi...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir....va tuc in fuga mare!!!
Mess. de care zice bombi functioneaza cu succes Iren, daca ai un nr. de telefon de Romania, trimite-mi-l te rog pe PM, ca te sun cind sosesti (anyway ne vedem sigur, ca tre' sa-ti dau ceva, fiindca io in Germania n-am mai ajuns!! ) Poate mergem la restaurantu' recomandat de yank, aaa?
Rayu, i-ai bagat pe aia undeva, ori ti-or asezat contractu' sub nas???
Va pupez...ma duc la un beach party, desi e frigut bine :-))
iren...cu gaimu' ala vezi tot yahoouuu...si el pe tine :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sabinuts si carmen, abia acum inteleg ce ati tras in iarna...tuse cu voma, noaptea schimbat de lenjerie la ora 1, crize nasoale... de n-am chef de nimic. traiasca bronhicum si ceaiul de ceapa!
Azi s-a terminat scoala la noi, Diana a intrat in binemritata vacanta.
Si hazbandu' e la Poiana..., nasol moment pentru mine!

lil' ce de petreceri, ceva ocazii speciale, sau doar de dragul party-urilor? distraction!

iren, fa ceva ca prea ne place la tine in living .

rayu ce facusi? la toamna o iei de la inceput? Boubou e o scumpa! Ca olueiz!

sabinuts, am incercat si eu aici cateva poze prelucrate, ce zici de ele?

Nu mai zice nimeni nimic de busteni?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nu ma pot abtine sa nu spun ca Bubu e pur si simplu bestiala!

Rayu, poti trimite pozele la firma de inghetata si poate va solicita pentru reclama . Sa vezi atunci trai si'o viata, de-o sa moara barfitoarele alea de ciuda !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara si scuzati interventia dar nu ma pot abtine!

Ia va rog mai usor cu complimentele la adresa nora-mi, da?? e data dom'le, e data, sa va intre bine la bibilica
In urma unor discutii inteligente cu Raul m-a rugat sa va transmit urmatoarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Claudelu, stiu ca Bubu e data, altfel te asigur ca o peteam pentru Paul al meu.
Acum am vazut ce frumos a vorbit de mine mama-Rayu, multumesc frumos. Am avut o zi tare proasta, dar asa o remarca draguta venind de la una din febletile mele m-a facut sa ma simt mai bine. Si ma simt si vinovata ca nu i-am dat la al meu inghetata pana acum, cand o vad pe Bubu cum o papa. A propos de domnisoara Amelie- e si f. eleganta!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bravo Mihule, da-i inainte!!!!

aoleu, nu pt boala, pt poze.

:(

isi face efect Bronchicum?e bine sa tuseasca tot sa stii:(
saracutii de voi:((

daca nu e prea febrila fa-i baita calda cu dudul pe cap, si scufunduri dupa jucarii in cadita, ce mai ieze din nasuc....si nu se mai duce la plamani macar.

va pupic.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Avem nejte pozulici noi, da uitatzi-va fuga, ca miine le bag la private

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

silvi e mai bine, sabinutz a prins bine bronchicum...cu ceai de ceapa . Azi dimineata nu mi-a venit sa cred ca era lumina afara si dormisem toata noaptea...

iren, io-s fan nazdravanii tai!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

irenu,sint cremenali piticii,gata,am chef de bebe doi!!Mihaela,sanatate multa Silviucai!!Offf,cu boalele astea...
Multumim tuturor de aprecierea Bubutzei,tuturor poienarilor plus poienarele care numa cetesc,copiloi si Teodora,ca sa nu zic de soacra-mea
Vesti nu am bune:m-a sunat directoarea vineri si mi-a zis sa-i povestesc ce s-a intimplat,i-am povestit,mi-a dat concediu medical o saptamina,sa-mi revin cu nerviiDespre job insa..nimic.Inca nu mi-am dat demisia,dar i-am spus ca sint pe cale,asa ca sa se gindeasca bine ce vor cu mine.
La noi e soare,voie buna,incingem gratarele,avem pariuri cu toti vecinii,cu meciurile astea,avem si ceva mize,un croat a zis ca alearga in kuru gol pe aici daca cistiga Croatia,niste iranieni au promis sa dau de beut la toata lumea daca reusesc sa nu se faca de kakat,numa dacu meu sufera,ar fi vrut si el sa alerge in kuru gol pe aici numa ca Romanika nu joaca,pfiu,norocu nostru,ca ne trezim dreac si cu politia,cu atitea kururi goale pe aici

Mergi la inceput