Scandinavii stiu DC... (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci

s-o luam in ordine.

am fost bannata pe forumu de poze.
Am fost pusa la loc:D

vreau la intalneala, eu v-am propus si Busteniul.

Nu e probl pt mine sa vin in Bucuresti, doar ca nu veti avea sadica placere sa vedeti cum ma bate copilul, acesta stand frumos la racoare, (la munte,!!! nici chiar asa)
pup.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mey, daca o punetzi la busteni, ma inscriu, pana la bukale nu ajung. hihi ce mesaj obscen

Numa' sa hotarati din timp data, ca sa se programeze sotu' la we liber.

Ecsz: aseara mi-a plouat si mie mess-ul, mama lui!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutz stiam io ca ma pot baza pe tine (iecsact asa vrusei sa spun)
no, cum ramane cu intalneala ... parca la Busteni mergeati (unii) in 21, nu?
io raman cu Prince prin zona, poate vine o prietena din Cluj p-aici (inca nu-i sigur, duce tratative cu fiisa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Sabinelu, ce facusi??? Pusesi poze deochiate, de ai fost banata??? :-))
Iar la Busteni as vrea sa vin pe 21 sau 22, ca numai bine de acolo ma-ndrept spre Bucuresti!!! Stiu de la mara ca si ei ar vrea sa vina, mihaela poate...daca si iren???...io zic sa ne organizam Bombi, pregateste tabelu'!!! (semeni cu prietena mea cea mai buna - si asociata - care "ploua" un tabel pentru ori si ce...da' era mai buna ca mine la organizare!!! :-))
Adeluctzo, pai cum numai tu si Printzu??? pescaru ce face??? :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Eu cand zarii poza inculpata prima oara ...am crezut ca-i 150 doar... In fine yk in felu asta n-o sa fie rugat sa ma duca nici doi metri mai incolo
Pericol public americanii aiestia.

Mey io pi 24 iulie ajung, deci incepand cu 25 e super. Am tel-ul meu mobil cu mine cica voi pune roamingu. Teoretic am si tel in Buc la mama, dar cu restrictii de somn ale pruncilor. De dragul meu vine mama la Buc cu odoara, ca plecasera de frica aviarei pe plaiuri banatene.

Deci aici is...

Si-s verde. Dormii si io doua ore cu pruncu care sper sa se mai potoleasca cu otita. Maine, poimaine si vineri au studentii mei sustinerea proiectelor de stagiu si io nu le cetii pi toate inca..

Cine vre informactiunile sa zica

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (19.07.2003),(22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

care deschideti crashma ca am inghetzat la usi.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io vin unde vretzi voi, da propun la Bushteni 21 cu plozii, shi o seara pentru totzi- fara plozi- la un pahar de marguerita, ups, vorba voiam sa zic voi alegetzi seara de vorba :)

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Adelucci acilea sunt si io! vazui meciu din seara asta, batura ai vostri pe rosbifi cu 2-2, se calificara, bravos! scoserati vodcile de la ghetzar?

hai sa contribui si io la blogu lu adelucci:

Cica azi sarbatoriram aci fix 70 de ani de concediu platit! Cam tarziu se trezira, abia in 1936, in germania se dete din 1910, in tarile scandinave la fel! Da' e bine si asa, sa traiasca familia aluia de inventa vacanta ca tare bine s-a mai gandit!

Azi se luara astia la bataie in parlamentu d'aci. Primu ministru il facu pe sefu opozitiei "las" si cat p'aci sa se paruiasca de-a binelea. Acu sefu opozitiei asteapta scuze sau alegeri anticipate.

Io o lasai pe Gepetutza azi sa "exploreze lumea", si ea in loc sa inceapa sa lucreze la canoe, a cazut ca o placinta din pat aterizand drept in nas! Valeu, ce urlete si ragnete a tras. A urlat cel putin un minut pana cand ii detei tastatura de la calculator sa se joace (asta e remediul miracol!) Acu io rad da' saracutza, se lovi un pic la buza ca avea suzeta in gura si o rani putin cand dete cu nasu de pamant. Ii povestii lu alain si el cica "aa, nu-i nimic, lasa ca mai avem de schimb" (suzete)!

Gata, mai blogaduiti si voi

editai ca gresii linku

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Haideti sa va spun si eu ca am avut parte de un moment din Adam's Family in weekendul asta.

Am scos-o pe bunica-mea intr-un parc de batrinei, cu flori multe si frumoase, cu un izvoras care iese dintr-o piatra mare, in mijloc, cu panorama lacului Ontario (care este de trei ori mai mare ca Marea Neagra) in fundal, o scena de poveste, linistita si racoroasa. Si bineinteles ca am luat si fetele cu noi. Ele... amazoane ca altfel nu pot sa le spun... in cinci minute au ocolit tot parcul si s-au intors la mine care stateam pe banca cu bunica si admiram bujorii... "boooorrriiing"... adica "plictisealaaaa" si apoi au tinut-o intr-una "nu e nimic de facut aici"..."haide la parcul cu jocuri"..."noi vrem sa plecam de aici"... eu nu si nu, e timpul bunicii si sa nu i-l stricam.
Linga banca noastra, o alta banca cu citeva babute din astea canadience de moda veche...
"vai ce fetite dragute... stiti un cintecel sa ne cintati si noua?"... la care fetele mele se uita una la alta si zimbesc cu subinteles "daaa"... si incep sa cinte pe melodia "Joy to the world" un cintec pe care nu l-am mai auzit la ele deloc probabil ca l-a invatat Sarah de la scoala.

Joy to the world
the teacher's dead
we barbecued her head
it's red!

What happened to the body
we flushed down the potty
and round and round it goes
and round and round it goes

Incercare de traducere:

Bucurie in lume
invatatoarea noastra amurit
i-am pus capul pe barbecue
si l-am inrosit

Ce s-a intimplat cu corpul?
l-am pus in WC si am tras apa
si se invirtea in jos
si se invirtea in jos

Am crezut ca mor nu alta! La inceputul melodiei babutele zimbeau apreciativ... si pe urma acel zimbet s-a scimbat in oroare si s-au uitat la mine de parca asi fi fost Morticia Adams... Le-am luat imediat de cite o mina si am taiat-o spre masina imediat... Offf...
Sint sigura ca babutele alea le-au povestit prietenilor si vecinilor despre fetele mele nebune... ahaaa... copiii de astazi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alyssa,am bagat nasucul pe aici,ca la ora asta nu e mai nimic siiiiiiiiii MA TAVALESC DE RAS !!! Nu mai poooooooot .
Pune o poza cu feteleeee,mi le imaginez cu privire complice,si cum s-au pus ele serioase pe cantat.Si BABELEEEE turbate de uimireeeeeee.
Aoleu mor!

Mergi la inceput