Scandinavii stiu DC... (119)
Raspunsuri - Pagina 12
Alyssa spune:
Desi poza este mai veche, cam asaaratau atunci cind m-au facut de kko. Cea mare este Sarah si cea mica este Maya.
aelita spune:
Ce scumpeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! Sa-ti traiasca.
haaaaaaaaaaaaa iar ma iaaaaaaaaaa,rad de rasuna casa,si e noapteeeeeeee .nu pot sa nu imi imaginez babutele alea,in fata fetelor cu fetisoarele lor de ingerasi cuminti,cum incep ele cantecelul si apoi babele se desumflaaaaaaa ,mooooooooor !!!!Ma mai uit la poza,iar rasuna casa,ma mai potolesc,iar deschid poza si iar..Ma doare BURTAAAAAAAAA !
aelita spune:
iar ma iaaa,pacat ca nu ai pozat babele !!!!
iti zic si eu una,dar sa ma potolesc un pic ,ca nu mai respir .
Dandush spune:
Alyssa, sa-ti traiasca fetele.....chiar ca am dat pe spate . Du-te inapoi in parc, poate inca le gasesti pe babutze incremenite . Sa faci si poze.
ps. Invatatoarea cum se simte??
D.K.
lilanda spune:
'Neatza...bloguim, bloguim Pe-acilea a-nceput iar sezonu' de taiat gardu' si vecinii mei sa scoala cu noaptea-n cap pentru-o asemena operatiune ...cica s-o faca pe racoare...
Asta cu 2-2 e vot strategic la suedeji, ca asa se calificara si ei (pe linga rostbifi, desigur) ...asa ca adeluctzo, tre' sa dai de beut azi...miine ii rindul lui abushor si poimiine, io o programez pe iren, ca dupa aia plec :-))
Nooo, alyssa, fetele...stiura ele cum sa te scoata de acolo...cit despre gepeta, aia chiar fu explorare...
Va pup, sper sa ma-ntorc mai pe seara...ca iar am furtuna de creiere incinse...azi
Auzitarati ca dl. Lauder cumpara portretul www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2006/06/20/145043.htm" target="_blank">Adelei al lui Klimt cu peste 100 de milioane de euro??? (il vazui expus, anul trecut, la Galeriile Belvedere in Viena!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
Dragelor,neatza!
Vaz ca discutati de intilneala,puneti-ma si pe mine pe lista,dar eu voi fi super imprastiata prin Romania,sper sa ma pot aduna de pe drumuri si sa viu!Pentru mine nu conteaza unde ,Bucuresti sau Busteni!
Doruletule,muah,e prima cazatura a Gepetutei?Tine-te bine ,urmeaza cam un milion!Alain vaz ca stie:))
Alyssa,scumpe foc fetitzurile tale!
Lilutz,io eram sigura ca o sa fie meci egal aseara!!Ca si atunci cind au jucat cu danejii:))
Adelutza,vii sa ne jucam de midsommar?.Berea e la rece deja:)
Abusor,sanatate multa piticului,uof,tare greu e cind sint bolnaviori,mititeii!
restu poienitei,pupaturi bine repartizate!
Noutati si de la mine:din toamna sint pe liber,acum e hotarit,am discutat cu rectorul scolii si am cazut de acord!In fine:))
Sa nu ma compatimiti,io m-am bucurat!
Si noutatea doi e ca la noi pe terase e un balamuc general,bre ,de cind cu fotbalu,sintem permanent afara,baietii toarna tuica dupa tuica,,sintem toate natiile posibile,e un ris si o atmosfera de groaza lumii,eu cind sint inconjurata de oameni cu umor nu mai duc doru Romaniei!:)Pina si Bubu s-a dat pe brazda,nu-i mai e frica de nimeni,fuge pe la toti vecinii si se intoarce ba cu o inghetata,ba cu o acadaea,se descurca fata mea:)
lai spune:
vreau si eu sa ma intalnesc cu lume scandinava io-s in bucuresti de pe 25 pana pe 28 iulie si de pe 14 pana pe 23 august, vaz ca s-ar putea sa nu coincida cu intalnelile oficiale, da' daca e rost de un bis
semnat, svenska flicka
Lai
iren spune:
Ok, hai sa facem tabelu.
Pe 22 iulie la Bushteni, cu plozii:
Iren + 2 plozi
Sabina + 1 plod
Mihaela + 1 plod shi 1 sotz
Lilanda
...
La bauta:
- Io
- Lilanda
- Lai
spunetzi shi io editez shi adaug, venitzi cu propuneri.
Dar io voiam sa facem shi-o intilnire la o terasa, ceva, sa stam la o birfa shi-o marguerita Is disponibila intre 15-25 iulie, excl. 21, logic. Spunetzi o data shi purced la tabel
Btw, cre ca pin la urma un blog e necesar, prietenii shtiu de ce...
Alyssa
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
iren spune:
Am uitat sa va zic ultima nelamurire a lu Bogdanelu: furnica face pipi? Pe unde? Care shtie, sa-mi zica, sa nu las plodu nelamurit...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
nematics spune:
Iren
pe vremea lui Ceasca, atunci cind taiau gazele, taiau lumina si tot ce se mai putea, circula un banc:
"ce-i mai mica si mai mica decit ..tza de furnica??"
R:
"flacara de la aragaz"
hope it helps
editez: am si eu o rugaminte - cum se traduce in romana
die Existenzweise des Seins
thks!
Muc cel Mic