Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 29
Luna75 spune:
Buna dimineata la toate fetele.
1 august-presupun ca e o zi de mobilizare pentru toata lumea.Mai avem o luna pana pe 1 septembrie si timp destul pentru a scapa de kg.
Dimineata,m-am cantarit ei eu bineinteles,rezultatul a fost cel asteptat,acelasi ca acum 2 saptamani,dar dupa cum ziceam si zilele trecute m-am pregatit special pentru cantarul de azi.Ar fi ideal ca la orice ora din zi si noapte cand ma urc pe cantar sa arate 59 fara pregatiri speciale in acest sens.
Oricum,Mariana sa nu treci 59 inca pentru ca daca acum as manca ceva sigur ca ar fi 59,5.
Eu sunt multumita,si nici nu imi propun sa mai slabesc,doar sa ma mentin.
Mariana,7 minute e bine pentru inceput,chiar daca o sa ajungi la 10 minute si stationezi acolo o saptamana e bine.Ti-ai gasit partenera de alergat sau singura ?
Da,dupa alergare se poate pepene rosu.
Bine ca ti-ai dat seama de ce nu slabesti-intr-adevar e foarte frustrant sa vezi ca mananci trei bete si trei surcele si tot nu slabesti.Din pacate,una din efectele adverse cele nemaiplacute ale anticonceptionalelor e chiar ingrasarea.Daca vezi ca nici in continuare nu slabesti trebuie sa vorbesti cu dr.tau ca sa le schimbi.
Eu,de ex.folosesc una de generatia a treia care conform prospectului si a testelor effectuate pe multe femei se pare ca ajuta si la mentinerea siluetei.
Bineinteles ca parerile sunt impartite dar in ceea ce ma priveste,cand am inceput sa le iau chiar am slabit 2 kg.fara nici un fel dieta.Singurul lucru care imi da de gandit e,ca contine o cantitate mica de hormoni si am auzit de femei care au ramas insarcinate.Bineinteles ca producatorul isi asuma acea marja de eroare de 1% .
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mama lia spune:
neata!!
ziua de lactate a fost ok, dar spre seara am mincat 3 feliute de piine - de fapt nu e bine zis piine, arata ca niste biscuiti subtiri si dreptunghiulari, de cereale - se cheama "Multicereal crisp" (a cite 25 gr fiecare)....oricum, acul cintarului batea sub 59 dimineata...rezonabil zic io.
de azi a inceput postul Sfintei Maria si vreau sa incerc sa il tin.
asa ca azi am la mine 6 feliute din alea, un pateu mic vegetal si un mar, iar acasa salata ..
o zi cit mai buna!!!
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Luna, ma bucur pt tine ca te-ai mentinut. Cu anticonceptionalele: din alea de genneratia 3 iau si eu; contin f putini hormoni (mie nu-mi trebuie decat pt reglare ciclu, caci am ligatura de trompe) si ma simt excelent dupa ele; de ex eu am un par f gras; tot la 2 zile il spalam; de cand iau antic. nu se mai unge deloc; e o binecuvantare. Acum sa vedem ce fac in astea 2 saptamani; daca slabesc e ok
fug!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Salutare fetelor.
M-am trezit acum 10 minute, asa ca de fugit nimic
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar nu ma pot trezi dimineata, iar seara adorm dupa ora 1.Sper totusi sa ma schimb, mai ales ca va trebui sa ma duc la servici, dar macar bine ca ala incepa la 9.30![]()
Eu de azi tin post, stiu ca va fii greu cu mancarea pe de-o parte, dar sper ca sa ma ajute la slabit.
Acum mi-am propus sa fac cateva exercitii.
Va doresc tuturor o zi frumoasa
olim spune:
Salutare fetelor
Sunt tare bucuroasa ca desi m-am trezit tarziu am facut 30 minute bicicleta si alte 30 de miscare si ma simt super bine.Acum am sa fac un dus si ma apuc de ale mele cursuri.

Va urez o zi placuta tuturor
carmen94 spune:
mai,dar ce de fete hotarate pe aici!!!
MARIANA............stai sa-ti spun eu cum am facut rost de alea 2 kg.am fost la plimbare impreuna cu mustata si cand am ajuns acasa am zis amandoi:,,daca nici dupa o asa plimbare nu se schimba nimic ma pun pe infometat!! a 2a zi amandoi ne bateam care sa ne cantarim mai repede....cum domnul meu e tare manierat s-a cantarit el primul:surpriza!!! 2 kg mai putin....vai daca-l vedeai ce mandru era!!!eu in gandul meu zic:,,daca el a dat jos 2 kg. si la mine trebuie sa fie vreo schimbare.ma sui pe cantar mandra tare si .............cand colo....2 kg in plus!!!

iti dai seama ce rasete era pe capul lui mustata cand a vazut!!! si mie imi venea sa ma impus!!!!
ieri am facut plimbarea de seara,iar ca sa-mi potolesc foamea am mancat o banana,un iaurt de fructe,iar seara o salata.
azi ........pana acum nu m-am omorat decat cu cafeaua.
va pupic pe toate!!!
poate oi reusi si eu sa dau ceva jos!!!
carmen
olim spune:
Salutare.
Acum am terminat de papat
.O felie de paine prajita cu soie data cu mixerul.Eu sunt inebunita dupa asaceva.Cu o lingurita de ulei de masline si un catel de usturoi.
Iar acum ma pregates de gimnastica si de o plimbarica.
Va urez tutror o seara frumoasa.
mariana tache spune:
Buna dimineata! Trezirea fetelor ca deja e tarziu ... 
Eu am ceva treaba, asa ca-s pe baricade 
Carmen tare m-am distrat de tine; eu am inteles asa: mustata s-a urcat pe cantar si a lasat acolo 2 kg; cum te-ai urcat tu dupa, cum s-au si lipit de tine; corect? 
Olim, tine-o tot asa si rezultatele o sa apara!
Luna, dimineata nu am mai apucat sa-ti zic: mi-era tare frica ca nu am voie pepene dupa alergat ca si muream de ciuda. Te invit sa deschizi noul subiect; ok?
Raport:
- azi am mancat 5 porumbi fierti (i-am trecut la capitolul legume
) si o salata (castraveti+rosii+salata verde+ 1 cartof copt);
- ultima masa a fost la 17;
- am mers cu bicicleta statica 18 km si am alergat 8 min;
- dupa alergat am mancat pepene;
- m-am abtinut de la cantar
.
si povestim la ore mai rezon.
Edit: tot azi am facut si 10 abdomene
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Carmen,da haioasa mai esti.Ai un stil interesant de a reda lucrurile.Cred ca va distrati de minune cu sotul tau.
Mariana,ce ore rezonabile iti gasesti de a sta pe net (ma gandesc ca esti ultraocupata in timpul zilei).Slabiciunea mea e ca dupa ora 22 nu mai sunt buna de nimic,in schimb ma scol in jur de ora 6,30 iar in lunile astea calduroase chiar la 5 pentru a-mi face programul de mars (mers rapid).
In ceea ce priveste deschiderea topicului-te las pe tine sa continui din doua motive:
In primul rand tu esti autorea acestui topic,deci ti se cuvin toate drepturile aferente,in paranteza fie spus,cu sau fara aceste drepturi tot aia; e iar in al doilea rand titlul,nu mai am nevoie de suport pentru a scapa de 5 kg.
Eu jubilez ca le-am pierdut deja si imi doresc sa ma mentin asa cat mai mult cu putinta,sau de ce nu sa mai slabesc ca poate sunt prea ingaduitoare cu persoana mea.De ex.domnisoara Beckam a ajuns la 43 de kg.si tot spune ca e grasa-atunci eu ce sa mai spun cu cele 59 de care sunt asa de mandra.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ellej spune:
Salutare, fetele! eu de 2 zile fac bicicleta seara, cu 3 fibrobar pe zi si o masa mai consistenta, dar deocamdata tot cu 61 de kg ma laud. Stationez, dar e probabil normal, am dat jos 12 kg de la inceputul anului, mai am 8 (sau macar 5) si organismul nu prea mai vrea sa cedeze. Nu abandonez, nici voi sa nu va lasati!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.