Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 30
mariana tache spune:

Luna, ai tu dreptate intr-un fel; dar gandeste-te ca tocmai faptul ca ai scapat de kg te indreptateste sa deschizi subiectul; si una dintre fete zicea f adevarat ca esti "mentorul" nostru; esti un fel de lider in ale slabitului, asa ca te rog sa deschizi tu subiectul ca meriti (sa zicem ca asta e premiul tau virtual pt ca ai fost harnica
)!
M-am distrat de paralele intre tine si d-soara Beckam; oare la 43 kg nu te ia vantul pe strada?
Te trezesti la 5 ca sa alergi? waw! inca odata ne-ai dat gata!
ellej, esti fenomenala! cata ambitie ai in tine; eu cred ca imi luam campii de mult daca faceam asa restrictii la papa si cantarul nu se clintea defel.
Raport: pe la 10 am mancat salata de vinete (fara maioneza) cu rosii si o felie de paine prajita.
Imediat ma duc sa servesc ceva nectarine. Iar mai tarziu... ![]()

Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
Salutare fetelor.
Ma da ce harnice sunteti, nu aveti somn, iar eu nu pot sa ma trezesc mai devreme de ora 10.30 adica 11.30 la voi

Aseara am facut miscare putina ca am mai facut curata prin casa, intotdeauna imi gasesc ceva de laucru dupa 12 noaptea
, mostenire genetica de la mama![]()
Acum trebuie sa ma duc la banca, posta, sipoate mai misc fundul putin.Apoi am sa vin sa fac bicicleta, macar vreo 5-6 km.
Va doresc o zi buna tuturor
Am mancat o felie de paine prajita cu o rosie
.
ellej spune:
Mariana, cand ma uit la hainele mele de dinainte de sarcina sa vezi ce ma ambitionez! Nu zic, e destul de deprimat sa te chinui si acul sanu se miste, dar ar fi si mai deprimant sa nu fac nimic sa slabesc. Asa macar am constiinta impacata, ca fac ceva.
O colega mi-a spus ca dupa ce termin cu alaptatul (intr-o luna aproximativ, abia daca mai am un pic de lapte) o sa dau jos cāteva kg rapid, asa a fost cazul ei. Se zice ca alaptatul ajuta la slabit, dar la mine as zice ca e invers. si mai e solutia cu spirulina sau fucus, sunt niste drajeuri naturale care mai ajuta la regim. Dar dupa intarcarea completa a micului tiran cel dragalash.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Luna75 spune:
Mentor e mult spus.Ambitoasa sunt intr-adevar si imi place sa duc la capat lucrurile cu orice pret.
Mariana,cu iesitul in zorii zilei il dau gata si pe sotul meu care zice ca de ar avea 100 de kg.nu s-ar scula cu noaptea in cap pentru a face sport.
Dat fiind si programul meu de zi cu zi chiar trebuie sa fiu matinala pentru a imi face tot ce imi doresc.
Ellej,s-ar putea ca tie nu "iti prieste"fibrobarul-dupa cate imi amintesc nici nu are in compunere vreun arzator de grasimi.Cate calorii are un baton?
Ma gandesc ca mult mai mult decat o salata cu pui de ex..Trebuie sa incerci o saptamana numai cu proteine-sa vezi daca constati vreo diferenta.
Eu as folosi fibrobarul numai pentru zilele in care mi-ar fi pofta de ceva dulce.
Interesant ce s-a intamplat cu prietena ta,cele mai multe femei se ingrasa dupa alaptat.
Mi s-a intamplat si mie la fel-in 6 saptamani m-am ingrasat cu 3 kg.fara sa mananc mai mult decat inainte,dar nici mai putin.
Olim,nu stiu daca e adevarat sau nu dar citeam ca cine vrea sa slabeasca neaparat trebuie sa doarma in timpul noptii si nu a zilei.Daca tu iti faci menajul noaptea,normal ca trebuie sa dormi ziua.Ai incercat vreodata sa te reglezi ?-la inceput e mai dificil,dar in doua saptamani obtii rezultate.
Bineinteles ca acum depinde si de natura omului-unii prefera sa isi vada de treburile lor in liniste,cand toata lumea doarme.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
Nu ca fac menaj noapte,
dar nu prea pot sa dorm pana la ora 1 si atunci imi gasesc ceva de lucru in ideea ca am sa obosesc mai repede si o sa pot sa dorm.
Cateodata citesc, cateodata ma uit la tv, dar mai repede de 1 nu prea pot sa adorm.Chiar daca ma trezeam sa merg la servici pe 8 , tot nu adormeam mai repede de 1 si nu stiu de ce.
ellej spune:
Luna, uite ce contine fibrobarul:
FIBROBAR-R
Descriere produs:
Combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Se recomanda consumarea a 1-3 batoane pe zi, un baton putand inlocui o masa, deoarece asigura si necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic. Fiecare baton are 60 g/170 calorii.
Mod de utilizare:
Se recomanda consumarea a 1-3 batoane pe zi, un baton putand inlocui o masa.
Recomandari:
Combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Se recomanda consumarea a 1-3 batoane pe zi, un baton putand inlocui o masa, deoarece asigura si necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic.
Ingrediente:
Ciocolata vegetala cu un continut mic de zahar (10%), izolat proteic din soia, fulgi de cereale, faina de cereale expandata, germeni, vitamina C, vitamina B 5, vitamina B6, magneziu, zinc, lecitina emulsionabila.
Compozitie nutritiva:
Fibre 7,5 g
Grasimi 6 g
Hidrati de carbon 24 g
Lecitina 170 mg
Magneziu , mg 12 mg
Minerale 3 g
Proteine 8,5 g
Vitamina B5 , mg 3 mg
Vitamina B6 ,mg 3 mg
Vitamina C , mg 25 mg
Zinc , mg 3 mg
Eu mananc 3/zi, deci 510 calorii. Iar masa (e drept de seara) pe care o mai iau inseamna omleta cu salata, sau pui cu salata, + un fruct, adica nu cred ca are mai mult de 800 de calorii, sa zicem. Pot spune ca azi dimineata, dupa cateva zile de bicicleta, am vazut aproape un kg dat jos, deci am spre 60 acum.
carolinah spune:
Imi permit sa ma amestec aici, pt a-i spune lui Ellej ca eu cred ca organismul ei s-a obisnuit cu mancatul f putin si nu mai da nimic de la el de teama sa nu maora de foame. Max 1300 cal/zi pt o femeie activa cu copil mic, care si alapteaza (cat de putin) si face si sport este crima pt metabolism. De aceea eu cred ca nici nu mai dai jos. Ba dimpotriva, la un moment dat vei incepe sa te ingrasi cand te vei satura de 500 cal din Fibrobar si vei incerca sa mananci si ceva normal.
Parerea mea este ca ar trebui sa incepi sa mananci cate putin mai mult in fiecare zi (evident hrana sanatoasa si echilibrata), ca sa nu ajungi in situatia de a manca nimic si de a nu slabi un gram.
Sper ca nu te superi pe mine, eu cred ca din dorinta imensa de a fi la fel ca inainte (am trecut si eu pe acolo de 2 ori si stiu cum este) nu vezi greselile pe care le faci. Dar e pacat, ca ai dat deja jos atat de mult!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
olim spune:
Salutare fetelor.
Azi m-am trezit mai devreme ca sa pot sa fac miscare![]()
Vrea sa va zic ca aseara am fost tare hernicuta,am facut vro 15 minute de exercitii dupa care am merc cu bicicleta inca 15![]()
![]()
Iar acum dimineata am sa fac iaras acelasi lucru.Nu m-as fii trezit asa devreme, caci am visat ceva frumos, dar asta e

O zi buna tuturor.
ellej spune:
Carolina nu ma supar, din caontra iti multumesc pentru sfaturi. E adevarat ca m-am obisnuit sa mananc mai putin, dar zau ca nu stiu ce sa mai fac. teoretic un baton inlocuieste o masa; eu manac 3 si o masa normala. Fac cam 30 de min pe seara bicicleta... ce sa schimb?
carolinah spune:
Eu as schimba Fibrobarul treptat. Adica in loc de cel de dimineata as manca cereale integrale (muesli, eventual chiar cu fructe uscate prin ele) cu lapte semidegresat sau chiar integral. Sau o felie mai zdravana de paine cu sunca slaba, branza de vaci etc si cu o leguma ceva (salata, rosie, ardei, castravete, andive..), un ou, ceva crenvursti mai slabi.. Eu evit mezelurile, ca sa fiu sincera. prefer o telemea sanatoasa, chiar daca mai grasa...
Pana in pranz un iaurt, un fruct, 1-2 morcov, un pumn de migdale, un suc de fructe cu pulpa, o combinatie de astea...
Peste cateva zile as inlocui Fibrobarul de la pranz cu o supa usoara de legume sau chiar si de carne degresata si nedreasa sau dreasa doar cu iaurt, si felul 2 un gratar cu un sote de legume, o salata etc, sau orez cu legume, sau paste de orez cu sos de rosii si ciuperci, sau... eventual cu ceva paine integrala daca ti-e foame.
Poti pastra Fibrobarul pe care il mananci acum ca gustare de dupa-amiaza daca vrei si ti-e pofta de ceva dulce.
Ideea este sa cresti cantitatea de mancare progresiv de la o zi la alta, pastrand insa partea de miscare si schimband exercitiile sau genul de miscare de la o zi la alta (alergare, bicicleta, greutati, coarda, aerobic, tae-boo, Pilates etc ce iti place tie si ti se potriveste). Si chiar daca exista riscul sa te ingrasi 1-2 Kg in primele saptamani, apoi organismul se va regla, metabolismul va creste, muschii vor creste si ei si vor consuma, vei incepe sa slabesti si, in general, forma corpului se va modifica favorabil. Nu stiu daca mai ajungi la cele 50 si cate de Kg aveai tu inainte (ca muschii atarna greu), dar garantat vei intra in hainele respective si vei fi sanatoasa si nu flamanda si lesinata tot timpul.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident