Grup de suport pt slabire 5 kg!
Raspunsuri - Pagina 21
mariana tache spune:

Sunt pe fuga. Nu am mare lucru de raportat: azi am mancat toata ziua fructe multe (~ 1 kg de cirese, 2 nectarine, o jum pepene galben, 4 caise), o salata de varza si o farfurie de varza calita (asa buma am facut-o mmmmm
).
blinky, ai facut-o lata rau
; drum bun si petrecere faina in Ro!
Luna
; cum mai stati cu caldura? ce mai face fetita ta? maine e ziua adevarului la tine; super.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carmen94 spune:
BLINKY..........astept comentariile de acasa!!!!Drum bun!si spre ca reactiile celor de acasa sa nu fie prea dure.
LUNA...............sunt tare nerabdatoare sa aflu cat arata cantarul la tine!sper ca nu ne parasesti!!!!!
MARIANA.............esti tare pe pozitie!!!!!!bravo!
MAMA LIA...............nah!s-a intamplat odata la tine.ce sa mai zic eu ca am avut zile cand am mancat ca nesatula!!!!!!
azi..........cafeau cu lapte,o banana la pranz,iar seara am dat cu bata in balta ca am mancat putina salata orientala cu maioneza!!!!dar mi-era o poftaaaaaaaaaa!!!!!si acum

maine va fi cafeau de dimineata si in rest fructe!azi cantarul meu arata 55 kg.
va pupic!
carmen
Luna75 spune:
59,5.E aproape incredibil.Sunt foarte fericita
Doresc la toate fetele sa simta in curand bucuria pe care am simtit-o azi cand am urcat pe cantar si pur si simplu nu vroiam sa cred,mai mult de atat nici nu imi venea sa ma dau jos de pe cantar.Daca in mod normal,cand vad o cifra rotunjoara imi vina sa fug cat mai repede de pe cantar azi am zabovit mai mult decat era normal.
Ca o incurajare pentru toate lumea:Se pot pierde kilogramele usor,doar sa vrei cu tot pretul si da si depui efort in sensul asta.
Daca pe 13 iunie aveam 65,5 iar acum 59,5 merit sa ma rasplatesc.Bineinteles,nu cu dulciuri ci merg sa ma rasplatesc facand ceva cumparaturi-si o sa fiu foarte generoasa cu mine insami.
la toata lumea si sa asteptam urmatoarea aspiranta la pierderea a 5 kg.,care si-a atins obiectivul.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mariana tache spune:
Luna, felicitari pt reusita. Ti-ai atins targetul; ba chiar mai mult! Acum ramane doar sa te mentii, nu? O poza cu tine nu ne pui? asa ca sa vedem cat de frumoasa te-ai facut
.
Pana acum am servit salata de vinete (fara maioneza) cu rosii si 1l apa.
pove mai tarziu.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ellej spune:
Luna, bravo tie! As vrea si eu sa scad sub 60, dar deocamdata nu ma pot lauda decat cu 61, ma mentin. Mai mananc din cand in cand cate un fibrobar pentru "dulce" si in rest pui, salate, omleta...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
mariana tache spune:
Seara buna!
Raport: azi am incalcat cura cu 2 porumbi fierti (pe care nici cum nu-i pot incadra la legume
), dar am luat dupa ei un ceai care face curatenie
si i-am mancat inainte de 18.
Eu nu am mancat niciodata acel fibrobar. Cum e la gust? Ce proprietati are?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
Sanatate Maxima!!!
mama lia spune:
ura!!! cintarul arata dimineata 59 de kg.
meniul de ieri a fost cel clasic...si azi la fel, adica:
cafea cu lapte, fructe, salata, pepene......si vitaminele de rigoare, deoarece in cura asta nu maninc carne, lactate (decit foarte putin), oua. mi-am propus sa fie o cura mai de vegetale, sa-mi curat putin organismul, si sa profit ca e perioada de fructe si legume, e piata plina!!!!
va sarut si va doresc un wk placut!!!
belnicol spune:
Hello ambitioaselor! Felicitari Luna, ce mai, ne-ai dat clasa.
Eu am lipsit un pic, din motive de boala a lui Matei(are1 an si 8 luni, ma intreba Mariana), din lipsa de net, de timp... Dar nu am facut prostiute sa stiti, pina azi! Am facut o prajitura ca implinim azi 5 ani de la casatorie si trebuia sa marchez cumva evenimentul, si am papat vreo 2 bucatele, sa vad cum a iesit
. Si ma tem ca voi mai pacatui si cu niste visinata, ca am facut-o tot noi si tre s-o vad si pe aia cum a iesit, nu ? Puteti sa-mi dati ce pedeapsa doriti, dar de miine!
In rest, cafea, ceai, ceva brinza, iaurt, rosii, castraveti, corcoduse. Nu toate odata, va dati seama. Cam asta am mincat eu zilele astea. De cintarit poate am s-o fac zilele astea; eu nu am cintar si poate e mai bine ca as sta toata ziua cocotata pe el.
Va pup si va urez spor la spart kg.
Nicoleta si Matei
mariana tache spune:
Nicoleta, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau! Pt o asemenea ocazie ai circumstante atenuante, deci ne facem ca nu am vazut nici o prajitura, nici o visinata
; inchin si eu
in sanatatea voastra!
Mama Lia, super bine arata cantarul tau; ma duc sa fac modificarea de rigoare.
Restul? Carmen, Luna
sper ca nu ne-ati parasit.
Ce am mancat eu azi: vinete (fara maioneza), ciorba de fasole verde, nectarine, piersici si mere.
Nu stiu ce se intampla, dar parca nu vad vreo schimbare la mine si au trecut deja 5 zile de dieta. M-am ambitionat si nu ma urc pe cantar pana luni. Daca luni nu vad 72 la greutatea indicata ma 
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
M-am intors,nu am de gand sa va parasesc.O sa fiu multumita in totalitate cand si celelalte fete si au atins obiectivul.E asa de placut sa ai cateva kg.in minus.De acum incolo si eu mi-am propus sa nu mai permit sub nici o forma acumularea de kg.
Chiar daca oficial am iesit din cura de slabire,ieri am mancat normal dar fara dulciuri si snacksuri,ba mai mult,nici nu am pofta de Cola,7up si celelalte.Se pare ca dupa o perioada de abtinere,si poftele pier.Daca inainte nu rezistam sa nu beau cel putin 1 litru de Cola,acum nu mie pofta nici de cea light,care oricum,nu ingrasa,are prea putine calorii.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.