Clubul nurorilor (60)
Raspunsuri - Pagina 21
cherry22 spune:
Sun scump, mereu ma intreb cum de rezisti in ritmul asta, ca eu as fi terminata numai dupa o noapte de nesomn. Cred ca tu esti o micuta extraterestra. fata harnicutza
Cami
Aly, si eu sunt la fel cu somnul, dorm si parca as mai dormi, numai ca in ultimul timp ma multumesc cu 6 ore pe noapte si, culmea, chiar ma simt ok.
toate noricile
Alynutza spune:
Cherry, eu azi dimineata asa m-am trezit de parca n-as fi dormit deloc. Aseara picam de pe picioare pur si simplu. Am facut cumparaturi si am ajuns acasa pe la 7 si ceva, pana am pus toate la loc, am pregatit mancarica pentru iubi, apoi am cusut pentru bunica un sort si o basma, am avut un morman de vase de spalat ca iubi nu mai poate de cand treaba cu degetul. Pur si simplu ma clatinam pe picioare cand am ajuns intr-un final in pat dupa 11. Si tot cu program din asta o tin de cand a fost promovat iubi...
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
Fetelor help!!!!Marti depunem actele de cununie iar eu am inceput sa o iau razna! Am tot timpul o stare de panica, ma doare inima: MIE FRICA!!! Nu stiu, dar numai ideea ca nu o sa ma mai cheme asa ..parca nu mai sunt eu, e altcineva! Stiu ca asta e panica curata...Iubi al meu nu prea intelge ce se intampla ...Voi ati patit asa ceva sau sunt eu mai defecta?! Ma gandesc ca pana la nunta sigur o iau razna de totAs vrea sa ma bucur de perioada asta, dar eu tremur toata deja...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Himmelsduft spune:
Buna fetelor!
am intrat sa va salut inainte de a ma duce sa ma balacesc la strand, ca noi avem liber si vremea e super.
Briza, te rog linisteste-te ca trece si asta f repede. Ma gandesc la tine, sa ai grija de tine. Un dulce sa iti treaca.
Aly, La Multi Ani bunicutei tale, multa sanatate si toate cele bune.
Flavia, La Multi Ani si tie alaturi de sotul tau drag, fericire si sa va iubiti mult ca pina acum. Sa va bucurati draguta Sara, ca e o minunatie.
Cherry, Sun
Cite un si restul fetelor si pe mai tarziu. Sa aveti parte de o zi splendida,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
marinar spune:
buna gagici
Fla Multi ani fericiti, sa va iubiti mult si sa aveti parte numai de bine!!!
Ali la multi ani si pt buncutza ta cu multa sanatate!!!
Cherry merci de intrebare, sunt mai bine. Chiar ca sunt dusa cu capu': pana acum ma plandeam ca mi-e rau, acum nu-mi mai e asa rau si nu stiu de ce, daca e bine sau nu...
Asa cum banuiam ca o sa se intample, nu mai mergem in we la mare pt ca are sotul meu treaba. A ramas pt we viitor. Mie mi-e indiferent pt ca nu fac plaja, nu fac baie (asta o sa ma omoare pt ca de obicei sunt broasca), dar tot face bine o iesire, iar sotul chiar are nevoie de o vacanta.
marina
pozici
Alynutza spune:
Him, balaceala placuta! Ce bine ca la voi e vreme buna. La Cluj e frig si innorat si ploua ... oare cand o sa vina vara?
Briza, si eu am emotii cand ma gandesc la nunta. Dar nu m-am gandit niciodata ca as fi altcineva in momentul in care o sa iau numele lui iubi. Ba chiar astept sa se intample asta. Evident ca e un pas mare si e normal sa ai emotii, dar tu vei fi tot tu, indiferent de numele de familie.
A propos de emotii, mai am fix o luna pana devin oficial nora... Evident ca-s cu trena de morcovei dupa mine
Marina, ma bucur ca te simti mai bine. Dar de ce nu-i voie sa faci baie in mare? Din cauza bblului? Ca si mie imi place balaceala... Noi planuiam sa dam o fuga pana la Felix intr-un weekend, dar tot nu ni se arata. Poate totusi reusim pana la nunta.
Nunta noastra
Pregatiri
roxanicea spune:
buna!
wow ce de sarbatorisme pe la noi!
flaviei si lui mircea!
la fel si alinei pt bunica si exact o luna pana la evenimet!
numai sarbatori dragelor! chefuri peste chefuri
pupici
roxi foto
SunSmile spune:
Buna fetele,
Haideti mai...ca eu sunt dusa. Voi trebuie sa dormiti..eu ma simt bine cand dorm putin sau deloc. Dupa 3 nopti nedormite, pic si eu. Dar dupa 5-6 ore de somn sunt fresh!
Briza fruntea sus, fato! Ce-i aia sa nu te mai simti "tu"???? Esti tot tu, stai fara grija...indiferent cum te-ar chema. Ia-o usurel ca o sa ajungi stresata si nu o sa te mai poti bucura de nimic. O nunta e un prilej de fericire si implinire si nu de suparari si tristeturi!
Flaaaaaaaaaaa.....sa ne spui "pa",ok?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Maimutzule turbulent, pai tu esti rara avis
Eu cred ca de aia sunt asa ca n-am mai pupat concediu de la Anul Nou. Ca sa nu mai zic de vremea asta ploioasa si inchisa, care te indeamna sa pui capul pe perna si .
Nunta noastra
Pregatiri
NicoletaB spune:
briza asa am patit si eu
dupa ce vei depune actele si vei iesi pe poarta starii civile ai sa vezi ce liniste sufleteasca o sa te cuprinda, nu o sa dureze mult, caci mai sunt ultimile detalii inerente zilelor ramase
din reflex tot cu numele vechi ma prezint, si-l vad pe gabi cum mustaceste de ras
ieri m-a sunat o doamna care aflase noul nume si probabil ca sa-mi faca o bucurie ma suna si ma intreaba daca sunt d-na N si eu de colo"Ati gresit numarul eu sunt B", la care imi dau seama si ne apuca pe amandoua rasul, caci imi cunostea si numele de fata..