Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mda..eu am tulburari psihice, d'aia!
Las' ma ca mai aveti putin si va hanimunuiti la Tunisia!

quote:
Originally posted by Alynutza

Maimutzule turbulent, pai tu esti rara avis
Eu cred ca de aia sunt asa ca n-am mai pupat concediu de la Anul Nou. Ca sa nu mai zic de vremea asta ploioasa si inchisa, care te indeamna sa pui capul pe perna si .

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ali pt bebe nu vreau sa fac baie, ca nu cumva sa fie apa prea rece pt el. Noi poate nu ne dam seama dar numai de o raceala nu as avea nevoie acum cand e asa de mic si firav.

mai fetelor si eu mor de somn, dar stiu motivul..

Nico ce haioasa esti!!!

Briza eu nu am avut emotii cand am depus actele, insa sotul meu... da. asta mi-a spus mult mai tarziu.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Chiar ca nu mai e asa mult, abia astept: soare fierbinte, apa numai buna de balaceala si multa multa "miere"

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

salutari la fete!!!
fla, "LA MULTI ANI!!!" impreuna!!! sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!!!!
LA MULTI ANI!!! si sotzului flaviei!!!
va urez drum bun, sa aveti vreme buna si parte de multa relaxare, distractie si......multe poze (sa vedem si noi...)
aly, LA MULTI ANI, bunicutzei tale!!! sa traiasca multi, multi ani sa va bucurati de ea!!
marina, ma bucur ca te simti mai bine!!!!
cherry, un inapoi!!!
chiar vorbeam zilele astea cu sotzu' ca ne intoarcem din concediu si ma angajez si eu, si ne punem serios pe treaba......, pentru.....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fla LA MULTI ANI!!!!!!!! Alaturi de sotul tau si numai de bucurii sa aveti parte. La multi ani si sotului tau.

Andreea 32+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Cherry aici sunt. Abia am deschis calculatorul. De dimineata tot invat si nu intra nimic in cap. Cred ca la examenul de sambata nici nu mai merg. Ma simt mai bine, doar ca fundul meu s-a transfosrmat in poligon de trageri. Mai fac in seara asta o injectie si gata, ca nu mai pot. Imi ajunge. dar medicamente iau in continuare.
Fla distractie placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa.
Marina cum stai cu greturile? Te intreb pt ca eu sunt una din fericitele care nu a avut parte de asa ceva.
Aly La multi ani!!!!! bunicutei tale.
Briza sa vezi ce repede o sa treaca timpul de la depunerea actelor si pana la nunta. Si eu eram foarte agitata, ceea ce nu cred ca i-a facut bine bebelinei, dar totul a trecut rewpede si a fost foarte frumos.
Sun spor la treaba ca...se pare ca ai multa
toate noricile si fug la invatat. De fapt sa vad daca s-a copt prajiturica. I-am pregatit lui iubi o tarta cu fructe, si am facut si budinca de caramel si vanilie.... Cu toate ca azi sarbatorim la mama per sora mea care implineste 17 ani.
Poate intru mai tarziu. Daca se intampla sa nu intru 2-3 zile atunci sa stiti ca s-a intamplat ceva. Dar si atunci o sa intre iubi sa va spuna care e situatia.

Andreea 32+
POZE

Mergi la inceput

Andreea, bine ca esti ok. Ce de bunatati pregatesti tu... . Sa-ti traiasca si tie surioara, sa fie sanatoasa, iubita, fericita si sa aiba noroc.
Eu zic mai bine sa mergi la examen, ca poate ai o surpriza si va fi bine. Decat sa regreti dup-aia ca ai ramas cu restanta si poate stiai subiectele. spor la invatat si bafta in continuare.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andru sa-ti traiasca surioara! Si tu sa fii sanatoasa si linistita, k sa mai stea nepotica mea acolo in burtik!
Fla faci bagaje???

Mai seful meu se cearta cu unii tocmai la mine in birou...si eu nu ma pot concentra...asa ca bananai pe net pana or termina!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Tot am uitat sa va spun ca azi dimineatza m-a surprins iubi cu o declaratie... Mi-a zis ca pana la urma tot din interes se casatoreste cu mine. Din interes adica il intereseaza foarte mult persoana mea...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! (dimineata)
In primul rand: MARINA felicitari ptr. bb!!!

15.06.2003 - Flavia 3 ani de casatorie LA MULTI ANI! si numai bine va doresc!
Fetele, pe mine ma iertati (iar) ca nu am mai prea facut prezenta, dar imi redecorez casa si e muuuult de lucru; dar tre' sa o fac acum, ca mi-e sotul o sapt. in concediu.
Va pup pe toate! Si sa stiti ca imi lipsiti.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput