Clubul nurorilor (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele!

N-am fost lenesha, dar a vrut musai sa ma vada nenea politzaiul de la inmatriculari (ca ne inmatriculam masinutza). Si am fugit repede repede de la scarbici sa ma vada, si s-a distrat copios ca n-am carnet, dar am mashina . Marti luam numerele definitive.
Cami, nu stiu ce sa zic, daca voi vreti neaparat masina straina. Dar noi suntem multumiti de Logan, e spatios si merge bine. Pentru ca desi scrie Dacia pe el, e tehnologie Renault. Tot ce s-a pus pe el e luat din masinile Renault, tocmai de asta au obtinut un pret bun pentru el pentru ca n-a fost nevoie sa faca prototipuri pentru testare (alea sunt foarte scumpe si se amortizeaza in costul masinilor produse dup-aia) - cel putin asa stiu eu.

Fla, ma bucur ca esti mai bine. Azi e o zi speciala pentru tine, asa ca iti urez la cati mai multi ani de casnicie fericita si plina de iubire si impliniri. Sa-ti traiasca si sotzul!

Sun, stiu ca aveti dreptate (si tu si Joce), si chiar ar trebui sa ma calmez, pentru ca deja din cauza oboselii sunt terminata si tot nu apuc sa ma odihnesc cum as avea nevoie. Ieri am cumparat panglica pentru ornat masutza cu tortul si panglica de organza cu care facem fundinte la prezidiu. Azi sper sa rezolv ultimele detalii cu coafeza si sa imi aranjez si machiajul de proba, poate reusim sa ajungem si la florarie.

Roxi, din pacate nu am de la cine sa imprumut masina de cusut. Mama are una, merge ok desi e veche, numai ca nu stie sa faca decat cusatura dreapta si eu am nevoie de mai mult. Azi duce iubi masina la cineva, sper sa nu fie grav si sa o repare.

Him, bine ai revenit!

Fetelor, va pe toate si stau si azi cu voi ca tot n-am sef. Cica numai maine vine.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

>O fata ii cere prietenului ei sa treaca pe la ea acasa si sa ia cina cu parintii ei. Acesta fiind un eveniment important, fata ii spune prietenului ei ca dupa cina ar vrea sa mearga la el si sa "o faca" pentru prima data.
Bineinteles, baiatul este extaziat, dar nici el nu a mai facut sex pana atunci, asa ca se duce la farmacist sa faca rost de niste metode contraceptive.
> > Farmacistul se ocupa de el timp de o ora, explicandu-i in detaliu despre viata sexuala. La sfarsit, il intreaba cate
prezervative ar vrea sa cumpere : un pachet de 3, unul de 10 sau unul de 20. Baiatul insista sa il ia pe cel de 20, deoarece considera ca o sa fie foarte ocupat, fiind prima oara bla-bla.
Vineri seara, baiatul se prezinta la casa parintilor fetei si este intampinat de prietena lui la usa. Baiatul merge inauntru si este dus la masa unde se cina si unde erau si parintii fetei. Baiatul propune imediat sa spuna rugaciunea si isi apleaca
> fruntea. Trece un minut si baiatul este inca in rugaciune adanca, cu capul plecat. Trec 10 minunte si tot nu se observa nici o miscare din partea baiatului. In sfarsit, dupa 20 de minute cu capul plecat, prietena lui se apropie si ii sopteste prietenului ei : - Nu ma gandeam ca esti o persoana atat de religioasa.
Baiatul se intoarce si ii sopteste :
- Nici eu nu ma gandeam ca tatal tau este farmacist.

Mergi la inceput

La multi ani Fla si sotului de asemenea si sa va bucurati de viata la maxim!

Mergi la inceput

mai fetelor unde ati disparut?

Mergi la inceput

Nico, .

Fetelor, am uitat sa va spun ca si eu sarbatoresc azi pe cineva foarte drag, pe bunicutza mea, la care ii doresc sanatate mai mult decat orice si sper sa apuce sa-si vada si stranepotii.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nico...

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, fetele mele dragi!

Fla alaturi de sotul drag, sa fiti fericiti, sa va iubiti mult, sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata si sa va bucurati de micuta voastra minune, scumpa Sara!Mii de si de

Sun scump, spor la treaba si sa te si odihnesti putin, te rog eu mult.

Aly, sa-ti traisca bunicutza, sa te bucuri de ea si sa dea DD sa traisca sa-si poata vedea si stranepotii!

Lavi, Him, Nico

Fetelor, ce o face Andreea, ca nu a mai dat nici un semn? Eu sper din tot sufletul ca este bine si ea, si bb-lina.

Marina, tu cum te mai simti?

pupi toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

La Multi Ani,Flavia si Mircea,sa fiti fericiti si impliniti alaturi de minunea mica,sa va iubiti 100 de ani!

Aly,La Multi Ani bunicutzei tale,sa fie sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La Multi Ani bunicutzei tale, Ali! Sa fie sanatoasa multi, multi ani!
Cherr...ziua stau la jobul 2, unde incerc sa nu ma gandesc la cele 2 nopti deja nedormite. Multumesc...sunt bine...sunt eu iar...zambareata pana peste!
Mai dar cam tacute fetele...

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult de urari.
Eu sunt tacuta ca sunt tare somnoroasa. Sun, nu stiu cum rezisti tu fara sa dormi, ca eu tot mai dorm si nu-mi ajunge...

Edit: Fla, scuze ca n-am mai apucat sa-ti raspund pe mess, nici n-am vazut ca mi-ai mai scris, din nu stiu ce motiv nu mi s-a colorat fereastra de mess sa ma avertizeze. Deci, eu zic sa continui tratamentul inca vreo doua zile dupa ce te simti bine. Mai ales ca e vorba de raceala, pentru asta nu exista medicament care sa vindece, ceea ce luam noi estopeaza doar simptomele. Boala in sine se vindeca prin lupta pe care o duc anticorpii nostri. Ia mai putine tablete, dar ia totusi, ca sa nu te intoarca virushii.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput