Circuit cu masina prin EUROPA
Raspunsuri - Pagina 3
melina34 spune:
crengu75, iti ofer o informatie practica:au fost verii mei
(2 pax)luna trecuta, cu clio ca al tau pe motorina, au stat 2 sapt,austria si italia cu tranzit prin ungaria si ramas o noapte aici, scor final 2000 E(cazare+mese+taxe autostrada) in conditiile in care 7 nopti au fost cazati gratis la prieteni;
M.
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by titisha
Este al patrulea concediu care il vom petrece in acest fel: primul vara 2003 Italia pana la Roma, al doilea vara 2004 Tarile Nordice, al treilea vara 2005 Benelux , iar vara aceasta Sudul Frantei si Elvetia. Iar pana la destinatia finala am vizitat cate un oras din drum: Budapesta, Bratislava, Viena, Praga, Dresda, Hanovra, Berlin, Munchen, Fussen iar pe la intoarcere Nurenberg, Salzburg. Toate au fost superbe si m-as mai duce. Cam trei saptamini de cand am iesit din casa cu masina pana ne-am intors. Cu rezervari si plata hotelurilor din tara, inainte de a pleca si cu trasee bine facute iar uneori unde era nevoie de o rezervare din timp pentru o vizita am facut-o pe net din tara.
Laura : “Anul acesta, unul dintre concedii e Italia (Liguria)-Coasta de Azur-Elvetia,”
... cam asa arata si traseul nostru din vara asta, dar noi il facem integral cu masina.
Laura, pe Coasta de Azur v-ati gandit sa stati la un singur hotel mai multe zile si de acolo sa faceti plimbari cu masina pe intreaga coasta, intorcandu-va seara la hotel ?? sau a-ti rezervat cate un hotel in fiecare localitate in care vreti sa opriti ??
Eu inca nu am facut rezervari la hoteluri si nu prea stiu cum e mai bine. M-am gandit ca pentru noi ar fi mai bine un hotel pe undeva pe la mijloc (zona Cannes) timp de patru nopti, si plimbari zilnice cu diferite destinatii. Tu ce zici ?? Daca stii ceva detalii sau link-uri mai concrete, poti sa-mi dai ?? Mai schimbam si noi pareri ...
Iar dupa ce plecam de pe Coasta, ne oprim in Marsilia, Avignon, Lyon si am ajuns in Elvetia prin Geneva. Cam asta ar fi! Ce zici, schimbam pareri ?? chiar si pe PM ..
scuze ca ma bag...; ref la coatsa de azur asa am facut si noi. ma stat in nice 4 nopti si de aoclo zilnic plecam cand spre monte carlo si partea aceea, acnd spre cannes, st tropez, frejus...etc.
am gasit cazrae decenta la ibis parca...; chiar pe faleza principala : "d`engles`".drumul de coastae superb dar aglomerat .
drum bun!
roxi foto
crengu75 spune:
2000 euroi probabil cA nu e mult pentru asa o plimbare, DAR , sigur e cam mult pentru punga mea, mai ales ca vreau sa merg si in Bulgaria cu copilul , sa faca un pic de plaja. Tare as vrea sa vad Franta.Mulumesc pentru infomatie Melina.
mama lui Jonika spune:
Buna fetelor! Poate imi spuneti si mie cum a fost in circuit, ceva informatii mai proaspete. Crengu75 ai fost pana la urma in circuit, ca si eu asi dori sa fac ceva similar in acest an, tot cu un copil mic de 2,4 ani...si sa nu spuneti ca trebuie sa las copilul ca nu am cui sa il las....
Noi intentionam sa vizitam Ungaria, Austria, Italia, eventual Monaco iar de intoarcere.. inca nu ne-am hotarat. Probabil v-om urca prin Elvetia.. nu stiu. Am prognozat o cheltuiala de cca. 2000 Eur in 2 saptamani. Nu am rezervat nici o cazare, cu gandul ca gasim ceva atunci.. oricum aveam si corturile cu noi. Ce parere aveti...visam sau se poate realiza.
Pupici,
mpopescu
mama lui Jonika spune:
Hei.... chiar nu a mai fost nimeni prin Europa in ultima perioada???//
mpopescu
marcelac spune:
mama lui Jonika, se poate!
noi am facut anul trecut 8000km, in 15 zile, cu 1700 euro.
DAAAAR nu arem cu bb (eu eram insarcinata in 18-20 sapt) si nu am dormit decat in cort sau in masina. Cea mai mare parte din bani s-a dus pe benzina si taxe de drum dar e adevarat ca noi am fost pana in Norvegia, si taxele de feriboat sunt f mari, plus benzina mult mai scumpa in tarile nordice.
daca sunteti asa, mai haiduci, adica nu va deranjeaza sa puneti cortu pe peluza din parcare si sa mancati tot in parcare ce cumparati din Supermarket... e chiar lejer! In alta ordine de idei, cauta campinguri pe net, exista sistemul de camping cu casute si in Austria ca sa iti faci o idee, nu am sa iti dau date, dar stiu ca prieteni de-ai mei au stat in camping langa Viena si au fost f multumiti.
ardeiash spune:
taxele de drum in franta, italia si spania te cam naucesc! cel putin asa am patin noi... am rut sa tinem minte cat ne costa.. insa au fost atat de multe...!!! italienii au niste asutostrazi asa de proaste.... taxele lor sunt nejustificate...
daca-ti faci rezervare la hotel .. si nu reusesti sa ajungi la timp sa innoptezi acolo unde ai facut rezervarea ... hotelul isi trage automat suma pe cazare... deci... cam unde va propuneti sa ajungeti...trebuie sa ajungeti la timp..
iti recomand in vest sa innoptezi la hotel etap. cred ca e cel mai ieftin ... cu baie si wc in camera... hotel formula 1 e putin mai ieftin.. wc-ul si baia sunt la comun, pe hol..
s-auzim numai de bine! si