Circuit cu masina prin EUROPA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Roxanicea, cate zile si cat ai cheltuit? Super Elvetia! As vrea eu si Spania.

Mergi la inceput

Gabi, super pozele. Daca vin prin Sibiu poate ne vedem. Ai fost in Germ? Eu am prieteni in Munchen dar nu am fost niciodata. am fi vrut sa mergem la campionat( adiK sotul meu) dar daca Rom nu s-a calificat nu are rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Viitorul meu sot a stat in Germania 7 ani pe labga Hamburg asa ca am facut putin naveta in nord.

La campionat sunt vandute biletele de acu 6 luni din pacate. Asta e. Dar nu evitati Germania spun din nou. Mie imi place mult de tot.. sa fiu subiectiva oare?

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Crengu75 asa cum ti-au zis si celelalte fete, si mie mi se pare cam mult ce v-ati propus pentru un singur concediu. Bine, daca concediul are 2 luni, merge . Insa asa daca e pina intr-o luna eu v-as recomanda sa faceti 2 tari dar bune, sa le vedeti pe indelete, sunt atit de multe locuri frumoase.....
Noi am facut anul trecut Austria (ruta Viena-Salzburg-Innsbruck) apoi trecere prin Elvetia (Luzern-Interlaken-Thun-Zurich) si un pic de Germania (Stuttgart si Munchen), care ne-a placut atit de mult incat ne-am porpus sa ne alocam un concediu numai pt Germania. E o tara mare si are multe de vazut mai ales in sudul plin de casteluri superbe si spre nord (Hamburg si imprejurimi), iar nemtii sunt f ospitalieri, preturile sunt mai ok decat in restul Europei, mincare din belsug si buna, cazare - noi am folosit in majoritate lantul Ibis si am facut rezervarile cu cca o luna inainte.
Daca vrei sa vezi ceva poze din itinerariul anului trecut iata linkul: http://community.webshots.com/user/tudorii
Cat despre copil, si al nostru are cam aceeasi varsta si ne-am gandit ca ar fi obositor atit pt el cat si pt noi, si slava Domnului avem cu cine sa-l lasam in siguranta, asa ca pina mai creste nu-l luam inca (cu toate ca ne e dor de ni se rupe sufletul, insa sunam de 2-3 ori pe zi, si sms-uri la greu in tara).

Calatorie placuta!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi am mai facut ceva de genul asta in 2000, dar Ungaria-Austria-Germania-Olanda-Belgia-Franta si retur, a fost super...
Anul acesta, unul dintre concedii e Italia (Liguria)-Coasta de Azur-Elvetia, dar mergem cu avionul pana in Italia (Bergamo) si retur, iar acolo inchiriem masina.
Eu sunt de parere ca pt un copilas de 3 ani e foarte obositor, si inseamna griji in plus pentru voi, plus ca el nu intelege nimic din toata plimbarea asta...
In rest, orice traseu ai alege, e f. frumos...Distractie placuta!

Aaaa...si noi am ales varianta rezervarii tuturor hotelurilor de dinainte, prin internet, ca sa nu mai stam sa cautam atunci...Am mai facut asta si a fost foarte bine...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am facut asa un circuit acum 2 ani, a fost o experienta deosebita si un concediu minunat. Am facut asa: Viena, Innsbruck, Torino, Nice, Florenta, Roma, Rimini(aici am stat 7 zile, un sejur pe litoral) si Venetia. Astea sunt locurile unde am dormit. Am vizitat in afara de orasele mai sus mentionate, tot ce ni s-a parut interesant in drum. Milano, Pisa, San Marino, Monaco, am trecut prin Elvetia care e ceva de vis. In Roma si Venetia am stat 2 nopti, dar ar fi meritat si Florenta vazuta mai in amanunt. Am fost singuri, pentru copii mi se pare obositor, am fost timp de 10 zile vizitand orase pe jos, muzee, mergand pana nu mai puteam de picioare. Apoi ne urcam in masina si aveam 400-500 de km de condus pana seara la urmatoarea destinatie. De locuri de cazare s-a ocupat sora mea, ea a rezervat si a platit, a fost cadoul ei pentru noi, am stat in hoteluri Mercure unde s-a putut. In Italia sunt scumpe hotelurile, dar am inteles ca voi aveti la cine sta. Noi am trecut la intoarcere prin Slovenia si Ungaria, pe langa Balaton, dar n-am oprit, am dormit in Budapesta, dar n-am mai vizitat-o, pentru ca fusesem deja.
Oricum si in Viena e fain de stat cateva zile, noi de atunci am mai fost de 2 ori, ne-am indragostit pur si simplu de acest oras.

Poze din concediu sunt aici.
si concediu placut!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Noi am vizitat Austria si Italia intr-un circuit de aprox. 17 zile, a fost frumos si de atunci am ramas indragostiti de Viena, Venetia, Roma, Florenta si speram sa mai ajungem cat mai curand. Pentru noi(fiind din est) e mai mult de parcurs pana la iesirea din tara, altfel am mai da cate o fuga in weekend pana la Viena. Daca luati copilul cu voi probabil veti avea nevoie de cateva zile in plus pentru a vizita toate muzeele si locurile frumoase pe care le veti intalni. Nu renunta asa usor la ideea plecarii, va fi frumos orice ruta veti alege si veti ramane numai cu amintiri placute. Noi avem alte planuri pentru vara aceasta, dar nu excludem varianta unei iesiri chiar si la toamna.
Eu as fi interesata daca imi poate cineva recomanda un hotel sau o pensiune langa Arad sau imediat dupa granita cu Ungaria.
Calatorie frumoasa!

Mergi la inceput

Fetelorrrrrrrrrrrrrrr!!!!
nu-mi vine sa cred ce mult mi-ati scris, ce dea informatii pretioase si ce dea poze superbe!!! mihaela am murit ce poze super, vai cred ca a fost grozav. doamne ce frumos! Dar voi v-ati mai duce o data? ati mai repeta experienta? Asa multe tai ? sau pe rind cate una-doua?
vad ca toata lumea spune copilu ....acasa. Dar nu stiu daca pot fara el, fara pisicul meu mic.
Poate mai asteptam sa creasca si sa mergem si cu pisoiul.
Adik cu copilul, ca eu asa ii spun, pisicul mic.
Pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Fetelorrrrrrrrrrrrrrr!!!!
nu-mi vine sa cred ce mult mi-ati scris, ce dea informatii pretioase si ce dea poze superbe!!! mihaela am murit ce poze super, vai cred ca a fost grozav. doamne ce frumos! Dar voi v-ati mai duce o data? ati mai repeta experienta? Asa multe tari ? sau pe rind cate una-doua?

DAAAAA, eu as repeta exprienta, clar! Poate mai putine tari, as avea mai mult timp de vazut, dar mi-a placut si asa, cu ceva am ramas din ficare loc prin care am trecut, am umblat la pas si ne-am propus sa vedem in functie de timp, cat am putut in fiecare loc. Am avut un program stabilit de acasa, stiam ca trebuie sa ajungem dintr-un oras in altul, le-am ales in asa fel incat sa fi max. 4 ore de condus pe autostrada, sa avem cat mai mult timp pentru vizitat. Au fost cazuri-Florenta, Monaco, Roma, cand nu ne dadeam plecati si am ajuns noaptea la urmatoarea destinatie. Clar as mai merge!

Cu copiii, ce sa spun? Noi am fost cu cea mare anul trecut peste ocean, a fost ok, am avut si multe locuri in care am fost pentru ea, dar si pentru noi e fost interesant. Si a avut si ea rabdare, nu s-a plictsit. E drept ca am stat 3-5 nopti in cate un oras, dar a rezistat cu brio. Am fost si cu masina o mare parte de drum.
Cu cea mica am fost cel mai departe la Buc.(650 km), Mamaia(900 km) si Viena(600 kmm). La Viena chiar anul trecut si avea un an jumate doar...a fost ok si cu ea. Numai ca au fost doar 2 nopti...si ne-am adaptat programului ei. E putin mai greu, daca ai cu cine sa-l lasi, o sa-l luati cand va mai creste.
Prin europa am facut 10 000 km! Mult si pentru noi.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titisha spune:

Este al patrulea concediu care il vom petrece in acest fel: primul vara 2003 Italia pana la Roma, al doilea vara 2004 Tarile Nordice, al treilea vara 2005 Benelux , iar vara aceasta Sudul Frantei si Elvetia. Iar pana la destinatia finala am vizitat cate un oras din drum: Budapesta, Bratislava, Viena, Praga, Dresda, Hanovra, Berlin, Munchen, Fussen iar pe la intoarcere Nurenberg, Salzburg. Toate au fost superbe si m-as mai duce. Cam trei saptamini de cand am iesit din casa cu masina pana ne-am intors. Cu rezervari si plata hotelurilor din tara, inainte de a pleca si cu trasee bine facute iar uneori unde era nevoie de o rezervare din timp pentru o vizita am facut-o pe net din tara.

Laura : “Anul acesta, unul dintre concedii e Italia (Liguria)-Coasta de Azur-Elvetia,”
... cam asa arata si traseul nostru din vara asta, dar noi il facem integral cu masina.
Laura, pe Coasta de Azur v-ati gandit sa stati la un singur hotel mai multe zile si de acolo sa faceti plimbari cu masina pe intreaga coasta, intorcandu-va seara la hotel ?? sau a-ti rezervat cate un hotel in fiecare localitate in care vreti sa opriti ??
Eu inca nu am facut rezervari la hoteluri si nu prea stiu cum e mai bine. M-am gandit ca pentru noi ar fi mai bine un hotel pe undeva pe la mijloc (zona Cannes) timp de patru nopti, si plimbari zilnice cu diferite destinatii. Tu ce zici ?? Daca stii ceva detalii sau link-uri mai concrete, poti sa-mi dai ?? Mai schimbam si noi pareri ...
Iar dupa ce plecam de pe Coasta, ne oprim in Marsilia, Avignon, Lyon si am ajuns in Elvetia prin Geneva. Cam asta ar fi! Ce zici, schimbam pareri ?? chiar si pe PM ..

Mergi la inceput