Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Catalina spune:
Buna fetele, am mai intrat si eu sa va zic buna ziua, va mai citesc dar nu am asa mult timp sa scriu. Intru de la serviciu ca atunci cand ajung acasa parca ma scoate cineva din priza, nu fac decat sa ma schimb, sa mananc ceva (de obicei salata de rosii, ardei, castraveti si ceapa cu branza rasa pe ea) si sa ma culc. Astfel dorm de pe la 7 pana dimineata la 5 jumate cand ma suna ceasul si zici ca nu am dormit. Asta e, pentru mine e o mare minune fiecare zi in care sunt ok.
Greata putintel acuma, am perioade mai nasoale dupa-masa dar, daca nu ma doare burta, totul este in regula. Abia astept saptamana viitoare sa imi iasa toate analizele ca asta e o ocazie sa merg la dr si sa il mai rog de un echo. Azi am implinit fix 10 saptamani si am citit tot aici pe site ca avem deci toate organele. E o minune si Dumnezeu e mare!
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
Catalina
marinar spune:
buna
Gabriela cred ca a fost super sa-ti vezi ghemotocul la echo. abea astept sa merg si eu la dr sapt viitoare si sa vad cum stam.
deocamdata... greturi, somnolenta, si mai rau ca nu pot sta in picioare mult pt ca ametesc.
de mancat... fructe, legume (in special rosii), branza. in seara asta o sa incerc sa mananc putina ciorbitza acra- facuta de soacra mea, pt ca eu nu mai suport multe mirosuri.
marina
pozici
oana_bucur spune:
Cred ca ne putem astepta la o invazie de gravidutze de la aspirante si asta ma bucura tare.
De abia astept sa le vad intrate aici cu tot cu confirmari.
Eu si Noi
7+
dolphin9913 spune:
Buna fetele am intrat si eu asa in fuga .....este ora 21:45 si mor de somn.
SIM ti-am vazut pozele noi sant superbe 
Greturi mai am si eu dar nu asa de rele, in schimb mananc putin si des (sa am de ce ma ingrasa) si fructe la greu .....am fugit la somnic
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">
YULIA 9+
Yagmur spune:
Buna fetelor,
Tot pe fuga si eu. As vrea sa mai intru pe site seara cand ajung acasa, dar asa o somnolenta am de nu mai pot sa fac nimic. In rest, ma simt bine, nu prea am greturi..... dar ma doboara acesta somnolenta (la 20.30 sint in pat, si ajung acasa pe la 20.00).
Vineri ma duc la doctor si sper sa va dau mai multe vesti saptamana viitoare....
Multa bafta la toata lumea
sim spune:
Lacramioara si eu ma bucur ca te-am cunoscut. Ma inteleg tare bine cu persoane din aceeasi zodie, oricat de mult sau de putin as crede in lucruri de genul asta
. Am vazut pozele pe care le ai in albumul lui Dragos pe DC: ce frumusete de baiat aveti! Sa va traiasca! Chiar daca o sa se uite urat la mine, eu totusi cred ca mami isi doreste pentru sufletelul ei o surioara
, nu?
Dolphin pai nu pusesem decat o singura poza, ca nu mi-a mers netul acasa cand am incercat sa fac noul album.
Daca tot mi-ai atras atentia
, atunci raportez cu mana la chipiu: am mai pus vreo cateva poze de la serbarea Ruxandrei mele, care a fost sambata la Palatul Copiilor. Am terminat cu grupa mijlocie, iar din septembrie o sa trecem la grupa mare. A fost tare frumos. Tema pe care au prezentat-o a fost La sezatoare, asa ca am avut parte de cantecele si dansuri populare, iar printre ele si scenete cu povesti. Ruxi a fost in sceneta cu Ridichea uriasa. Mult au mai muncit educatoarele si se vede, pentru ca puiutii au fost in forma.
O seara linistita va doresc! 
Simona
8+ si Ruxi 
bits spune:
wow sim ce bine aduci cu mama mea cand era tanara!si ea are ochii tot verzi si e nascuta in aceeasi zi cu tine,doar anul difera.ce frumoase poze!si blondina ta e tare dulce.
noi suntem bine,eu ma confrunt cu lipsa poftei de mancare si de aceea nici nu-mi vine sa gatesc.la mirosul de mancare mi se intoarce stomacul pe dos dar bine macar ca nu vars.asta mi-ar mai lipsi
.
felicitari noilor mamici si bine ati venit!
octy
8+,KENZO(1nov 2004)
marinar spune:
mai fetelor eu iau utrogestan ovule, 2 dimineata si doua seara. ideea e ca am o scurgere super alba si nu stiu daca e normal. sa fie de la utrogestan???
marina
pozici
loremunteanu spune:
Salutare, burtici!
Dinzo, pot sa spun ca ma simt bine. Nu am stari de greata propriu zise ci doar niste senzatii care apar dimineata, in drum spre serviciu, in mijloacele de transport, cand culmea mi se face o foame de lup... Mai mult cred ca e de la foame; sunt o mare mancacioasa prin definitie (si nu sunt prea grasuta). Aveam si inainte problema asta... ce-i drept nu se intampla asa de des... Dar ii dau cu apa si cu bomboane mentolate si se rezolva...
Mai rau stau la capitolul picioare umflate... mi se umfla foarte tare talpile si ma dor cumplit... Dar asta e... Trecem si peste asta...
Sani umflati si greoi si durerosi (si nu ma laud cu un bust generos, ba dimpotriva).
Nu am scurgeri colorate... sunt normale, doar ceva mai abundente.
Si noi avem emotii mari... Am pierdut o sarcina anul trecut la 9 saptamani (prima). Acest bebe a venit destul de greu... la fel ca la tine, dupa un an de incercari. Una peste alta, avem mare incredere in medicul meu si cu siguranta o sa fie bine de data asta; o sa avem un bebe sanatos.
Loredana
6 fix
Pupici la burtici!
loremunteanu spune:
Am uitat sa mai spun ca mi-e somn non-stop. Si dorm MULT; cateodata de la 20.30h, pana dimineata la 7h.![]()
Loredana
6+