Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Uitasem sa va spun si ca mie imi trece senzatia de rau la stomac daca beau apa, cu inghitituri mici. E important ca alimentatia sa fie la ore fixe.
Si cum au mai spus fetele, mai multe fructe si lactate.

Va pup!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Buna Jordash!!!
I aceeasi data la uc ca si mine 4 mai 2006. Tu cum te simiti ai inceput sa ai greturi. Eu am avut nopti intregi de insomnii, iar ziua nu mai pot de somn. Aseara am dormit bine in sfarsit. Greturi am putine si sper sa nu am deloc. Sper sa nu vina mai tirziu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Uaau!!!...ne inmultim rapid...foarte dragutz.
Felicitari si bine ati venit Ada, Mog si Jordash.

Ada...stii ca exista un procent din femeile gravide care au o stare generala de bine pe perioada sarcinii...nu e o regula in nici o privinta...si apoi ai spus ca pe ici pe colo ai mai avut si greturi. Ar fi fost ideal daca nu ai fi avut deloc. Important este intr-adevar sa nu te agiti si stresezi. Soacra mea, de ex, imi spunea ca de fiecare data cand se simtea excelent era clar ca este insarcinata...ceea ce s-a dovedit a fi adevarat.

Dinzo...si eu am trecut printr-o scurta perioada cu insomnii, dormit prost si trezit la prima licariere de lumina...dar a durat o saptamana si ceva...acum as dormi tot timpul.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Buna mamicilor,

Eu sunt o viitoare mamica de fetitza si tocmai mi-a spus o prietena ca e gravidutza asa ca am sfatuito sa se inscrie la voi pe lista.
Va doresc la toate o sarcina usoara si sa va bucuratzi de fiecare etapa desi asta de inceput nu e prea placuta cu atatea gretzuri si varsaturi si oboseala. Dar trece atat de repede si uitatzi tot.
Ada eu zic sa nu itzi faci griji daca te simti bine, sunt unele fete mai norocoase la care simptome;le astea urate de trim I sunt absente asa ca nu are rost sa itzi doresti probleme. De obicei pierderile de sarcina sunt insotite de scurgeri rosiatice sau maronii.

va pup pe toate

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Mersi pt raspunsuri fetelor. Credeti-ma e groaznic sa ai stari de incertitudine, atunci cand iti doresti cu adevarat un copil, si-ti doresti sa duci la termen o sarcina pe care ai asteptat-o atat. Astept cu mare mare nerabdare sa-mi creasca burtica, macar sa am o certitudine ca e totul in regula. Zile usoare tuturor gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Oana eu de o saptamina am insomnii.adorm daca pot pe la 11 ma trezesc la 2 mai adorm pe la 3;30 pina la 5;30 si gata somnul, sau am nopti cand adorm pe la 2 si la 5 sunt in picioare. Asta mi se intampla aproape in fiecare zi.
Nu de alta dar eu aveam un somn inainte de radeau toti prieteniii de mine. In 5 minute nu mai avea sotul meu cu cine sa vorbeasca ca eu dormeam de mult......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Vreau si eu pe lista. UM 29.04.2006 DPN 05.02.2007. Am si eu o intrebare cum faceti voi sa va apara jos la semnatura burticutza aia cu 7+, 8+ etc. Jordash aveam DPN foarte apropiat si eu mai am o fetita de 7 anisori si ea asteapta cu nerabdare sosirea "fratioarei"
. Sa aveti sarcni usoare si nasteri la fel. Eu am greturi si mi-e un somn... ziua, ca noaptea ma perpelesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Lacramioara bine ai venit!! Esti nascuta la fix o zi dupa mine (eu sunt pe 25 august '73) . E tare bine ca Dragos isi asteapta "fratiorul" fara sa fie gelos ca mami va avea de iubit doi pui. La mine a fost cam complicat sa-i explic domnisoarei mele (de 4 ani juma'te) ca mami nu va fi mai mult a unuia sau a altuia. Eu voi fi in continuare cea mai buna prietena a ei si nimic nu va schimba asta. Ma gandesc la momentul in care o sa considere ca bebe e favorizat pentru ca patutul il voi tine la noi in camera. Singura mea sansa e sa inteleaga ca asta e doar pentru confortul ei, ca bebe sa n-o trezeasca noaptea cu plansul lui. Avem de lucrat, asta-i sigur .

Ada nu cred sa fie un semnal rau disparitia greturilor. Eu am avut vagi senzatii de greata inca de la inceput, dar de dat afara doar de 2 ori mi s-a intamplat in perioada asta. Sunt perioade in care am sentimentul ca imi trece de tot, dar dupa cateva zile, isi amintesc de mine iar. Nu considera prezenta greturilor o conditie necesara a bunului mers in sarcina. Sper din tot sufletul sa te linistesti la eco, pentru ca bebe e bine la mami in burtica.

Abia astept sa treaca saptamana asta si sa-mi vad puiul la eco saptamana urmatoare. Noi suntem bine in general: cu greturile ma lupt cum ma pricep mai bine, dar pana acum doar de 2 ori am cedat dimineatza. In rest, pastrez senzatia ciudata in stomac pe tot parcursul zilei. Din fericire pot manca destul de multe lucruri si sper sa-i pot da lui bebe tot ce are nevoie.

Va pup si va doresc o zi linistita!

Simona 8+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fetelor...evident ca imi apar modificari in ceea ce priveste tenul. Ma si amuza...auzisem vorbe conform carora tenul ti se infrumuseteaza...la mine este...invers. Au inceput sa-mi apara cosuri (desi eu nu prea aveam probleme de gen)...si sa-mi apara pete unde mi se ia pielea...chiar daca cantitatea de apa pe care o consum e intreita si chiar daca folosesc si mai multa crema.
Hormonii astia...

Anis...mai rezisti!? Iti doresc cantitati mai mari de energie si o stare fizica buna.

Aiska...unde ai disparut?

Adinush...si tu!?...sper ca s-a mai imbunatatit situatia si la tine.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Simona, ma bucur sa te cunosc. Dragos e un nazdravan! La un moment dat, satul de faptul ca nu-i mai aduca braza fratiorul asteptat, imi spune: 'pune la tine in burta un puiut sa creasca, sa am si eu un frate!' Nu pot sa descriu ce emotie am trait cand l-am auzit!

Apropo de ziua de nastere: am avut o colega in facultate care locuia in aceeasi zone cu mine. Intr-o zi, asteptam amandoua tramvaiul si am intrat in vorba. Si am palavragit tot drumul pana la fac, si la final o intreb: nu cumva esti nascuta in august? ca prea gandesti ca mine! Si asa a si fost: pe 26.08.72!

Lumea-i mica, hotarat lucru!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput