Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

fetelor, vreau sa scap de moderare asa ca o sa va bombardez cu mesaje.

referitor la interdictia vis-a vis de sex am avut-o si eu pana la ecografia de la 9 saptamani pana s-a vazut ca embrionul e bine fixat si placenta e inserata cum trebuie. Apoi mi s-a dat liber dar cu prezervativ.

dat fiind faptul ca la prima consultatie data apx a nasterii la bb-ul meu era 26 decembrie, eu recunosc ca mai trag cu ochiul la fetele de noiembrie-decembrie 2006 si am vazut ca la ele sunt 2 fete care asteapta gemeni. Noi cum stam fetelor? Ele oricum deja incep sa stie sexul bebelusului. Voi ce va doriti? stiu sa fie sanatos, dar totusi in sinea voastra ce vreti sa fie?

am uitat sa va zic ca eu imi doresc fetitza. dar de cand am ramas insarcinata am trait cu impresia ca e baiat (sper sa ma insel). Vom vedea.

Mirela fix 11

Mirela73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sorry Mirela, astfel de practici cu bombardat de mesaje pentru a scapa de moderare nu sunt permise. Regulamentul este pentru toata lumea, va trebui sa ajungi ca fiecare la cele 10-11 mesaje puse unul cate unul nu gramada.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara fetelor!!!
am revenit!!!si nu oricum,ci cu vesti bune despre bebel!!!
azi am fost la eco si am un bebe de 10 saptamani(ca la calendar),sanatos,cu o inimioara care bate repede ,repede ,repede,placenta s-a prins bine,sarcina e bine pozitionata,totul e ok.ma simt super linistita si fericita.am si pozutele lui,le-am pus in album
in rest,mananc bine- bine,greturile se pare ca incep sa ma lase...probabil vor mai recidiva o vreme,pana una alta cand simt ca ma apuca ,ma ridic si ma plimb,ma duc la geam,respir adaaaaaanc si numar pana la 10 si na ca imi revin(sfatul medicului "da din picioare si respira!!!")

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

degetel
pozute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmm spune:

Buna fetelor! am vazut ca n-am oferit date complete si nu apar pe lista mamicilor de ianuarie. Va rog din suflet sa ma adaugati si pe mine. ultimul ciclu: 25 Aprilie 2006 posibila data de nastere 16 ianuarie 2007.
Am avut primul ultrasound pe 29 mai. Bebe avea 6 saptamini si 6 zile, totul pare sa fie ok, am vazut inimioara care bate repede, repede. Urmatorul US va fi in 7 iulie...debea astept

Miine sunt in 9 saptamini. Nu ma pot plinge, n-am greturi, nici dureri, doar vizitez baia des si simt nevoia sa dorm mai mult ca de obicei, daca n-as fi vazut la ultrasound n-as fi zis ca am un bete in burtica.

aveti grija de voi.

va pup,
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

multumesc pt raspuns oanei si lui loremuntean. nu as vrea sa pateasca nimic bebe mai ales ca este unul muncit(abia dupa un an si o luna am ramas grviduta si de aceea sunt fff speriata).
salut ram 79 sarcina usoara in continuare. Nici eu nu am greturi decat f rar dar am inteles ca mai pot aparea.
lore tu cum te simti ca am vazut ca ai Uc pe 2 mai(eu l/am avut pe 4 mai) deci suntem apropiate.
sanatate multa la toata lumea si bebici sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Buna la toate gravidutele!

Fetelor va scriu in speranta ca poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine: sunt insarcinata ]n 8 saptamani si 3 zile dar de o perioada ma simt f bine (mai exact de cateva zile). Asta nu ca m-as fi simtit rau de la inceputul sarcinii. Sunt nelamurita pentru ca si durerea de sani a mai scazut in intensitate, dar am inteles de la prietene care deja au nascut ca durerea de sani nu e constanta in intensitate. Vreau insa sa ma lamuriti, pentru ca tare sunt ingrijorata. Mai am o sarcina pierduta anul trecut, si sunt sarcini obtinute cu mare greutate. De altfel, nu am dureri, nu am sangerari, doar o stare buna. Va rog poate ma lamuriti. Stau cu sufletul la gura sa nu se fi oprit din evolutie. Si mai sunt cateva zile pana merg din nou la eco....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Noilor gravidutze Grace,Ram, Loremunteanu, Mirela si Cmm le doresc un "sejur" placut aici unde ne-am strans cu toatele...si inca ne mai strangem. Sper sa avem o calatorie frumoasa, toate.

Gabriela...frumoase vesti ...bravo!

Cmm...ai de ce sa te bucuri...lipsa greturilor e unul din lucrurile de dorit.

Va pup si fug la treaba...azi trebe musai sa fac curat...nu am loc de intors.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mog spune:

Buna fetelor,

suntem tare bucurosi si vrem si noi pe lista
mog (26.07.1978) *** UM - 23.04.2006 *** DPN - 28.01.2007*** Bucuresti

Multumim frumos si bafta.

Dani,Mog si pitic 7+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata
Eu ma simt tare nasol azi..nu pot sa mananc nimik.Plus ca Ingrid a plans mai toata noaptea...si inca nici o eruptie.Asa m-am saturat,,,

Pojarul are ceva cand esti gravida?

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Salutari mamicilor! Ma inscriu si eu in club:DN:26.08.1973, UM 04.05.06, DPN 07.02.2007.
Mai am un baietel, Dragos care abia asteapta sa-i aduc pe lume un fratior "mai mare" sa poata sa se joace impreuna!
Va urez la toate sarcina usoara!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput