Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
'neata burtici
Ma omoara arsurile astea.Chiar ca n-am nici o scapare, orice as incerca.Uff, de abia astept sa treaca.Si cu Ingrid le-am avut pana in luna a 4-a...dar parca nu asa de rau ca acum.
De mancat nu pot manca mai nimik, mai mult fructe, sunt f obosita mereu si n-am chef de nimik, bine ca nu vars ..si sper sa nu.
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Nitulica, Mari-Dana, Adela, Dinzo si Mcbeal...bine ati venit. Va doresc aceleasi lucruri bune pe care mi le doresc si mie.
Kay...cu sportul, mai moderat. Parca am vazut un subiect pe aici cu gimnastica ptr gravidutze. In rest pot spune doar sa fii mai atenta la mancare.Eu am scos painea si am introdus mai multe fructe. Vad ca pana acum am reusit sa nu adun in plus desi am zile in care mananc ca o apucata.
Eu si Noi
7+
anis spune:
Aaa..fetele mai nou plang la proasta la diferite emisiuni...si chiar filme (nu telenovele ca nu ma uit).Aseara am bocit la stiri ![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
geendory spune:
Buna,nu am mai intrat de mult pe net dar se vede ca sunteti f harnicute si munciti cu drag si spor,eu sunt in 7 zile de medical nu prea a vrut bebe sa ma lase sa ma simt bine si ma c-am necajeste cu stari de ameteala,nu ii place decat ciorba de oricare numai sa fie acra si sal de rosii cu castraveti si f multe fructe la felul 2 face figuri.Si eu mai am dureri de burtica dar doamna dr a spus ca sunt normale pt ca se mareste uterul,eu va sfatuiesc sa nu luati altceva decat nospa (dufaston daca va recomanda dr)pt ca orice medicament nerecomandat de dr dauneaza copilului sau placentei mai bine sa iti dea dr decat sa luam noi de capul nostru si mie mia spus dr cand am fost la 5 sapt la ecog ca daca am sangerari de 3-4 zile mici sa nu imi fac griji pt ca unele mame au asa pana in luna a 4-5,daca sangerarea este puternica atunci sa ma duc de urgenta la ea.
Noi am terminat cu analizele,peste o sapt le iau de lla sanador (toxoplasmoza,clamidia ,listeria si citomegalovirus)care pt cine nu lea facut si nu tie cat costa va spun eu la sanador aceste 4 analize costa 2580 si sunt gata in 10 zile lucratoare.
Pe 27 avem programare la doamna dr sa vada analizele si noi sa vedem bebeul sa ii vedem inimioara.Ne rugam la Dumnezeu sa fie sanatos,atat vreau sa fie f sanatos restul nu mai conteaza.
Va pupam si mai vb .
Bafta in continuare.
oana_bucur spune:
Dinzo...inca nu este (cred) nici o gravidutza aici careia sa i se fi spus de catre doctor sa nu faca dragoste...sper sa nu ma insel dar parca n-a zis nimeni nimic. O mica diferenta este ca mie doctorelul mi-a zis ca e important ca viata sexuala sa continue insa...cu prezervativ.Am omis sa intreb de ce. Celorlalte fete nu li s-a spus nimic despre prezervativ...asa ca asta ramane la alegerea ta.
Anis...cate un picur parca am dat si eu sa vars dar doar de vreo 2 ori si a fost o chestie fugara. Miscarea asta hormonala...ufaa. Sper sa iasa bine cu situatia contagioasa.
Eu si Noi
7+
marinar spune:
buna fetelor
va multumesc mult pt explicatii, m-am mai linistit putin.
aseara mi-a fost ff rau si am varsat pt prima oara, dar azi mi-a fost mai bine, nu m-a mai durut stomacul asa tare si am mancat mai bine. e nasol ca nu mai suport mirosurile puternice, dar nici pe cele de mancare. e bine ca are cine sa-mi faca...
Anis ai dreptate, sunt la Tutunaru.
Oana mi-e mi-a zis dr 2 sapt, pana la urmatorul control, sa-mi bag sotul in concediu, probabil ca sa se poata bb instala bine la locul lui. iti dai seama ca nu am mai cerut explicatii.
marina
pozici
dinzo spune:
Oana merci mult pt raspuns.tu ai greturi? si daca da de la cate saptamini au aparut? am vazut ca ai UC pe 23.04.2006. eu l/am avut pe 04.05.2006.
ruxi spune:
Buna colegelor de fericire
,
Aveti un spor nemaipomenit la scris. Eu in ultimele zile am stat numai in pat, am avut si 3 zile de concediu medical. Sunt acum in saptamana a 10-a si ma simt groaznic. Parca sunt zombi, in picioare nu prea pot sa stau, in pat tot rau imi e. De dimineata pana dimineata am o stare cumplita de greata, ameteala si un gust coclit in gura. Plus ca parca frig ca o soba tot timpul, desi nu am temperatura. Am inceput sa si vomit in ultimele zile...din ce in ce mai bine. La prima sarcina nu am avut asa probleme, doar cateva saptamani aveam seara o indispozitie. Acum...incontinuu...ma simt si foarte obosita, am niste cearcaneeee, plus constipatia si balonarea care ma chinuie rau. Dar cel mai tare ma darama starea asta de greata continua...si daca e sa ma iau dupa carti, ar trebui sa mai suport asta inca vreo 4-6 saptamani...aoleuuuu. Am si slabit un pic, desi in primele saptamani cat nu-mi era rau, pusesem 1-2 kg.
Pfuuu...stiu ca numai m-am plans, dar uneori ma podideste si plansul, asa de rau ma simt. Si de felul meu nu sunt deloc o plangacioasa.
De Clara ce sa mai zic, nu ma mai pot ocupa de ea mai deloc...vine iubita langa mine in pat, se lipeste de mine si ma mangaie...imi vine sa si plang.
Inca nu am inceput sa vorbesc cu bebe, ii mai adresesz asa in gand cate ceva...dar cam fara mare chef, cred ca tot din cauza ca-mi e atat de rau...desi l-am dorit atat de mult si il doresc la fel de mult si acum.
Nu-mi mai reamintesc, de la ce varsta incep bebelusii din burtica sa auda?
Va doresc sarcini usoare si multa sanatate!!!![]()

Ruxi 7+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
oana_bucur spune:
Dinzo...stari de greata serioase nu am avut...doar stari vagi in timpul carora puteau sa-mi apara si pofte pe care mi le satisfaceam si ma simteam bine...si asta inca din sapt 5 de la UM, chiar inainte. Astazi e prima zi in care mi-a fost si-mi este ceva mai greata...am stat toata ziua in pat...am mancat numai covrigei mici si un mar verde acrisor. Greu sa ma pun sa mananc caci in timp ce mananc si putin timp dupa, ma simt bine...apoi revin la starea initiala. Sper sincer sa nu intru in greturi serioase.Tu stii insa ca nu sunt reguli in privinta simptomelor. Om trai si-om vedea.
Ruxi...imi pare rau...cred ca singurul lucru pozitiv este sa stii ca trece. Te pup si iti doresc o seara linistita.
Va pup pe toate si va doresc acelasi lucru.
Eu si Noi
7+
loremunteanu spune:
Buna!
Dinzo, noua ne-a zis domnul doctor ca doua saptamani sa nu facem dragoste (atunci o sa merg din nou la el sa vedem/ascultam si inimioara).
5+