Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Marinar, dupa tratament esti la dr Tutunaru ,nu?
Eu am nascut si am fost sarcina trecuta cu el.
E micutz bebe la 6 sapt, masoara pana intr-un cm.Si e f normal sa ai dureri de burta,asemanatoare cu cele de cilu, dar nu dureroase tare.
Ovarele te dor de la pregnyl, e normal, si eu fac accelasi tratament.
Sarcina trecuta pregnylul a facut minuni, aveam IR uterine cu valori mari ,chiar si un noch.Si dupa 3 injectii a fost ok.
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Asa ,despre noi.Sunt mai optimista cu eruptia lui Ingrid.Astept sa apara sa vad ce e.Dar sper ca va fi bine.
Eu am arsuri la greu, remediu am gasit cat de cat cu pepene rosu rece.Ma mai salveaza un pic.
Vad ca deja am burta, si tare imi e ca o sa fac iarasi o ditamai burta ca la Ingrid.Noi sa fim sanatosi!
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Cu listuta fetele, v-am notat pe cele noi, cand am timp va trec si in listuta.
Bine ati venit!
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
dinzo spune:
Buna Dimineata, fetelor!!!
da sunteti ffff harnice eu nu stiu daca ma pot tine de voi dar o sa incerc. o sa va mai dau inca odata datele mele:
DN:10 decembrie 1977( am vazut ca sunt fff multe fete nascute in 77 si unele destul de aproape oana si ivona)
UC: 4 mai 2006
DNP: 8 februarie 2007
Fetelelor am si eu o intrebare ca inca nu am apucat sa merg la medic( nu o sa merg la un medic de la mine din oras pt ca nu am incredere in ei) avem voie sa facem dragoste????
eu nu am scurgeri nimic parca un pic mai multe secretii, dar am citit ca sunt normale
mcbeal spune:
Te rog mult trece-ma si pe mine pe listuta![]()
UM 12.05.2006. La doctor merg de-abia lunea viitoare, atunci o sa-mi calculeze si data nasterii.
roandre spune:
Neata!
Da, Sim, este vorba despre dr acela de care mi-ai spus tu. Poate era doar plictisit fiind spre sfarsitul programului, poate am eu asteptari prea mari...ideea e ca nu am fost deloc multumita de el.
Astazi nu am mai fost pt analize....am sa ma duc sambata dimineata sau dc nu, ma voi duce la spital unde le-am facut si la sarcina trecuta.
Anis, la prima sarcina am fost fan pepene rosu. Imi aduc aminte ca am plecat la spital sa nasc si tot timpul numai la pepenele meu din frigider m-am gandit, mai ales ca dupa nastere nu am mai avut voie pepene rosu pt ca alaptam.
Eu in continuare ma simt la fel de rau, vomit dupa fiecare gura de apa sau mancare....sper sa treaca mai repede ca la prima sarcina!
Pupici!
grace30 spune:
Buna mamicilor!
Sunt si eu una dintre fericitele care vor avea un bb prin ianuarie 2007, si ma bucur ca exista un astfel de forum unde putem discuta problemele specfice.
Va pup si va doresc sa fiti sanatoase!
DPN 24.01.2007
ram79 spune:
Buna fetelor!
Va rog sa ma inregistrati si pe mine
D.N. 21.06.1979
U.M. 05.04.2006
D.P.N. 15.01.2007
Din fericire, ma bucur de tot ce ma inconjoara.Nu-mi este rau, pot manca orice si ma simt mai vioaie decat inainte.Sper sa am o sarcina usoara.
O zi buna la toata lumea!
Cristinna spune:
Buna burticoaselor
,
Orice fac nu pot sa tin pasul cu voi sub nici o forma
asa ca ma voi limita la a va citi cat pot eu de des si de a va mai scrie cate un rand sau doua
In primul rand vreau sa urez bun venit noilor gravidutze si sa aiba o sarcina usoara si la termen

.
Apo vreau sa spun fetelor care au scurgeri alb - galbui sa nu se sperie pentru ca este absolut normal datorita schimbarii activitatii hormonale
.
Despre mine ce sa va spun, decat ca acum am inceput sa pot manca mult mai bine, chiar daca starea de
persista de 2-3 pe zi. Acum cred ca sunt in perioada in care BB selecteaza ce-i place si ce nu
,deci suportam eroic. Uneori am dureri de spate , dar trec si astea.
Eu va
pe toate si va citesc chiar daca nu stiu atat de mult
loremunteanu spune:
Salutare fetelor! Sa va creasca bebelusii mari si sa se nasca sanatosi!
Sunt si eu o graviduta mica; datele mele sunt DN:02.02.1979, UM:02.05.2006, DNP... inca nu ne-a zis nenea doctorul...
Facem tratament de sustinere si suntem foarte optimisti (sunt una dintre pacientele domnului doctor Tutunaru).
Intrebase cineva ce dimensiuni are bb in saptamana 6. Vineri aveam 3 mm (eram in saptamana 5+3zile); ne-a zis domnul doctor ca bb o sa creasca in fiecare zi cu cate 1mm... azi avem 6mm...
Pupici multi la burtici!
P.S. inca nu m-am prins cum se pun mutrisoarele.... mai am timp sa invat...