Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Marinar...eu nu iau decat vit C, acid folic si vit E si am si eu scurgeri de culoare alba si consistenta mucoasei nazale. Acu vreo sapt am avut si de culoare alb-galbuie de cateva ori...acum vad ca s-a setat pe alb.

loremunteanu...partea cu somnul o inteleg...acum pot ajunge sa dorm si pana la 11.30 ziua chiar daca ma culc la 22.30. Si parca si in timpul zilei m-as tranti in pat.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pt moderatori sa ne inchida si noua capitolul 5 pls!

Marinar, daca iei ovule utrogestan ,de acolo e secretia albiciooasa, daca nu miroase urat e ok.

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Am cam lipsit din cauza de: probleme cu pc-ul si deplasare la socrii.

Bun venit noilor sosite!Sa va bucurati de o sarcina usoara!

In zona asta ne luptam cu tintarii care apar imediat cum dau de caldura intr-o asemenea regiune cu lacuri numeroase.Aleksi(7 luni jumate)a suferit saracul de caldura si a fost si mai agitat ca de obicei.

Octavia am aceeasi problema cu mirosurile.Sotul a gatit pentru el o friptura marinata in niste sosuri mirositoare incit a trebuit sa ma retrag afara.La prima sarcina tot asa am fost cu mirosurile.
Sim pozele sunt superbe.M-am tot uitat la ele ca sunteti niste frumoaseeee amindoua!
Anis sper sa fie totul bine si ca nu e vorba de nimic infecto-contagios.Trebuie sa-ti spun ca soacra-mea a facut rubeola fiind gravi si a refuzat avortul indicat de doctor.Cumnatul meu s-a nascut sanatos si bine mersi,a avut mare bafta!
Loremunteanu citindu-te observ ca avem cam aceleasi simptome de sarcina.Undeva intr-o revista finlandeza pt. gravide scria ca la prima sarcina e mai mare posibilitate de pierdere decit la urmatoarele.Hai relaxeaza-te si va fi bine.
Oana cica tenul infrumusetat e mai frecvent la cele care asteapta baietei.(probabil nu e adevarat).Uneori daca ai avut un ten cu cosuri se poate inrautati de la sarcina si alteori nu!
Hormonii sunt de vina, asa e.

Sabina 7+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor,
Am aflat o veste ingrozitoare despre una dintre fetele insarcinate de la servici. Ma gandesc numai la ea si am deja stari de panica. Nu pot sa ma calmez si nu stiu ce sa fac. Ma ingrozeste ideea ca-i fac rau bebelusului meu dar nu pot sa ma calmez. .Nu vreau sa intru in amanunte ca va fac si voua rau. In situatii de panic atac noi nu putem lua nimic ,fara sa afecteze puiutzul,nu-i asa?
Va pup si o noapte buna,
Romaria 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Buna Lore!!!
Imi pare rau pt sarcina de anul trecut, dar sa vezi ca acum vei avea un bebel sanatos si frumos. Eu spre deosebire de voi toate nu dorm atat de mult (chiar am insomnii), dar vad ca de 2 zile pot sa dorm noaptea cat de cat. Greturi nu am si sper sa nu am(stiu cum sunt am avut un ciclu fffff dureros cu voma, lesin asa ca m/am saturat 10 ani de zile de starile astea,sper ca macar acum sa scap)
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram79 spune:

Chiar m-am simtit bine cand am primit urarile voastre de bun venit si va multumesc mult.
Dar am si eu o problema care nu s-a discutat si as vrea sa stiu ce se intampla.De vreo 2 zile mi se cojeste pielea de pe maini si de pe talpile picioarelor, desi toate analizele mi-au iesit ok.
M-am dat cu creme si uleiuri, dar degeaba.Iau si vitamina E.
Si va rog, cine este din Rm. Valcea la d-na doctor Gherzan, sa-mi spuna mai multe despre serviciile dansei.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare, burtici!
Merci pt primire si pt incurajari si ganduri bune.
Acum nu ma mai gandesc la ce-a fost. Nu are rost sa traim in trecut. Cred ca, pana la urma, nimic nu-i intamplator; totul e bine calculat de Cineva de sus. Mergem inainte. Tot ce conteaza acum, e ca acest bebe sa creasca si sa se nasca sanatos. Si asa va fi!
Pana una alta sunt 6+
Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata burtici.

In sfarsit azi m-am trezit si eu cu o stare buna.Adica fara arsurile alea groaznice.Mai am pana scap de le, asta daca ma tin ca la Ingrid pana in luna a 4-a, dar ma bucur cand nu sunt .

Aiska, chiar imi era dor de tine, ca vazusem ca ai disparut.Ce iti face nazdravanul?dintii?

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cernicuta spune:

Salutare! Acum suntem 47. Sunt din Ploiesti si DPN este 01/01/07. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Anis, ca si tine m-am trezit azi mai bine, cu dureri de stomac dar fara starile de greata de zilele trecute. O senzatie exista, dar nu asa suparatoare.

Burtika tot ma doare, dar nu asa tare incat sa simt nevoia de un no-spa. Insa nu ma mai dor sanii ca zilele trecute, nici nu s-au intarit. Ma dor numai sfarcurile. Oare e ok???

marina

pozici

Mergi la inceput