Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
jordash spune:
Simona, ai ghicit! (fireste..
) Imi doresc tare mult o fetita. Chiar dimineata am vorbit cu el daca isi mai doreste un fratior/surioara si mi-a raspuns ca vrea si un fratior dar si o surioara! Pe amandoi in acelasi timp!
Mi-a mai spus ca vrea sa le dea sa mananince, dar si sa se joace cu ei.. Tare mi-e drag!
Te pup!
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
ada1976 spune:
Marinar si eu imi pun acceasi intrebare, referitor la sani. Nici nu ma mai dor ca zilele trecut, nici nu-i mai simt asa tari. Doar sfarcurile ma dor putin, daca le ating. Am intrat in a 9-a saptamana de sarcina, dupa o sarcina pierduta anul trecut. Nu pot sa spun ca pana acum m-am simtit rau, dar treaba asta cu sanii a inceput sa ma ingrijoreze si ma intreb daca totul e in regula. Am inteles de la prietene care deja au nascut, ca nu e obligatoriu sa te doara tot timpul. Ca sunt perioade si perioade, si fiecare organism reactioneaza diferit. Pana pe 26 cand ma duc la eco o sa mi se para o vesnicie. Eu deja l-am avzut pe bebe pe 5 iunie si era bine mersi, ii batea inima de mama focului. Sper sa fie bine si in continuare.
Andreea 8+
loremunteanu spune:
Salutare, burtici!
Tocmai am aflat niste noutati cu privire la indemnizatia de crestere si ingrijire copil (emisiunea ne priveste de pe B1TV).
Pentru femeile care au ramas insarcinate in anul 2005 si au nascut sau vor naste in 2006 este nevoie doar de 10luni de contributie la CAS (se refera la contributia la ASIGURARILE SOCIALE si nu cele de sanatate) pentru a primi indemnizatia. Repet, e valabil doar pt femeile care au ramas insarcinate in 2005 si au nascut sau vor naste in 2006.
Poate raspanditi voi vestea mai departe pt mamicile care nu au aflat inca si se afla in situatia de a nu primi nici un ban pt ca nu aveau 12 luni de cotizare.
Pupici la burtici!
Loredana
6+
P.S. Nu ma trece si pe mine nimeni in listuta? (DN:02.02.1979, UM:02.05.2006,
cristia spune:
Buna fetele
Sarcina usoara si bebei sanatosi doresc la toata lumea!
Ma alatur si eu grupului vostru:
Datele mele: UM 28.04.2006, DPN 07.02.2007
Ziua mea de nastere: 16.03.1974
Dupa cum zice si semnatura mai am un baietel si-s atat de incantata de el incat nu m-ar deranja inca unul![]()
V-am pupat!
Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi
anis spune:
Ce mai fac burticile??
Mi-au venit analizele..toate bune si frumoase, doar ca mi-a iesit chkamydia.Am tendinta sa refac analiza, ca n-am avut-o pana acum..dar cine stie dupa nastere naturala etc..
Oricum maine ma duc la eco ..ca mi s-a pus pata, vreau sa-l vad pe bebe mik
.De abia astept...
Din acte am citit...parca e un tartament cu eritromicina si trece.Am mai luat antibiotic si cu Ingrid..asa ca nu e o tragedie.
NUMAR ORELE PANA MAINE
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
roandre spune:
Ce lunga listuta cu gravidutze avem aici! Doamne ajuta sa apara cat mai multe!
Cristia, uite ca ne intalnim si aici....sarcina usoara iubita si o nastere in 10 minute!
Dupa data conceptiei se pare ca si eu tot pe 6-7 febr va trebui sa nasc.
Celorlalte mamici care isi fac griji ca nu e ok bb pt ca nu mai isi simt sanii durerosi ca la inceput sau nu mai au greturi...va rog linistiti-va! Totul este normal. Pe mine la sarcina asta nu ma dor decat putin sanii, iar la prima nici bluza n-o suportam pe mine.
Paranoia era si la mine cat casa intr-o perioada in care mi se parea ca burtica "a dat inapoi", e mai mica....doamne cate ganduri negre mi-am facut pana am ajuns la eco sa ma linistesc.
O sa observati poate ca burtica dimineata este mai mica decat seara...cel putin la mine asa era si acum pare la fel. Desi am o sarcina mica, burtica se cunoaste putin (data trecut a inceput sa se cunoasca multttt mai tarziu).
Sim, cand mergi la eco? Eu am programare pe 21 iunie la 13.30.
Anis, bb e bine! Sigur te vei convige de asta maine!
Pupici!
monu spune:
Anis, se poate lua eritromicina si sumamed in sarcina fara probleme. eu am luat si fetita mea e ok.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
sim spune:
Bits multumesc mult de asa cuvinte frumoase! 
Aiska esti o scumpa, asa cum te stiu
. Multumesc mult! Si eu auzisem la fel ca daca e fetita in burtica ne mai uratim putintel, in cazul baietilor ramanem frumoase foc si in sarcina.
Mai ca-mi vine sa-mi fac poze luna de luna (ce n-am facut la sarcina cu fie-mea) ca sa vaz cum ma modific.
Cernicuta bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara! 
Lacramioara la eco ce s-a vazut? Sigur nu licareau 2 luminite?
Nu de alta dar mie fie-mea mi-a prezis ca luna trecuta o sa apara bebe si uite ca asa a fost. Asa ca daca-i vorba de ce spun copiii, ar fi bine sa le cam dam ascultare. Hai ca ti-am dat de gandit!
Glumesc, stai linistita, ce-o vrea Domnul, sa fie pui sanatos in burtica si sa vina la termen! 
Cristia bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!
O seara linistita va doresc! 
Simona
8+ si Ruxi 
sim spune:
Roandre eu incepusem sa scriu mesajul de mai sus mult inainte sa-l trimit si n-am apucat sa vad intrebarea ta. Pai pana una alta o sa merg pe doua fronturi: si la Medicover si la Moisa. M-am gandit eu ca e mai bine daca ai doua pareri, care sa mai si coincida (ma rog sa fie numai cu lucruri bune). Asa ca amandoi ma programasera culmea in aceeasi zi, iar eu mi-am zis ca nu vreau sa-mi zapacesc puiul cu 2 eco in aceeasi zi si am mutat una dintre ele cu o saptamana mai tarziu. Asa ca merg la Moisa pe 20, iar la Medicover pe 27. Te rog sa ma crezi ca am nise emotii de nu se poate. Parca n-as mai fi trecut o data prin asta.
Tot citesc pe net ce se intampla cu puiul in fiecare saptamana si abia astept sa-l vad zbenguindu-se prin burtica.
Te pup si sper sa treaca repede - repede perioada asta cu greturi si sa te poti bucura de bebe asa cum stiu ca vrei. 
Simona
8+ si Ruxi 
oana_bucur spune:
Maria, Cernicuta si Cristia bine ati venit in club.
Ram...
credeam ca nu are legatura cu sarcina caci nu auzisem pe nimeni pana acum cu asa ceva. Pe maini nu, dar pe picioare mi se duce pielea intr-o veselie...desi beau mai multa apa ca inainte, folosesc mai mult ulei johnson's baby si iau vit E.
eh...asta este.
Aiska, Sim...poate avetzi dreptate cu pielea si sexul bebelui...in sensul in care, mi-as dori...Stiu ca nu e o dorinta decenta dar mi-ar placea tare sa fie fetitza...visez inca din liceu la o fetitza cu bucle blonde si ochi albastri...partea cu buclele blonde si ochii s-a cam dus caci mandrul mi- e cam brunet si caprui la ochi
...doar daca nu e vreun vecin la mijloc
.
Dincolo de toate n-am sa plang daca e baiat...doar sanatos sa fie bebele...stiti la fel de bine si voi.
Eu si Noi
7+