Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Oana, de ce sa nu fie o dorinta decenta? E dorinta ta si ai dreptul la ea. Si, oricum, o sa iasa ce vrea, nu neaparat ce vrei

Eu am o stare oribila, de greata si oboseala in acelasi timp... nu imi vine sa fac nimic, sa mananc nimic, as zace si atat. As manca o ciorba acra, dar nu are cine sa o faca, pentru ca in secunda in care intru in bucatarie mi se face greata. Eu, care de obicei gatesc cu mare placere, acum pur si simplu nu sunt in stare. Mi-e atat de rau. Fiecare lucru pe care trebuie sa-l fac, mai ales pentru serviciu, imi pare o grea corvoada si imi vine sa imi iau campii. Niciodata in viata nu mi-a fost atat de rau in sensul ca niciodata nu am avut senzatia asta in stomac si in toata viata mea, oricat as fi fost de bolnava, am putut sa mananc! Acum numai la ideea de mancare mi se face rau... si in afara de lapte batut, legume si ceva fructe nu pot manca nimic. Daca vad carne mi se face instant rau. Oooof, ce porcarie, sa-mi fie si foame si greata in acelasi timp si sa fiu si atat de teribil de obosita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram79 spune:

Multumesc mult, Oana!Ulei Johnson's nu am incercat.
In schimb, vitamina E tot iau de vreo 3 saptamani.
Nu am avut niciodata mainile atat de urate.Jumatate piele fina, jumatate piele aspra.Oare creta sa-mi dauneze acum?(sunt prof)
In rest, totul e ok.Cand citesc mesajele fetelor, ma ingrozesc.
Eu ma simt super bine, desi am 11 sapt.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fetelor,gravidutelor,va imbratisez pe toate ,citesc pe aici de ceva vreme si zic -hai sa ma inscriu si eu ca stau ,stau si pana la urma nasc fara sa va cunoscEeei mai e mult pana atunci !
DPN : 1 .01. 2007

Clau07 , Babyrusa,sa facem noi Revelionul ciocnind cu nenea doctorul ?? Si mai era cineva pe 1 ian...

Stau si eu cu frica p-aci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara.

Sunt si eu o viitoare mamica de ian-feb 2007. Ma primiti si pe mine in club?
Data nasterii- 25.12.1977
UM - 13.05.2006
DPN - 16.02.2007 ???

Anis, ma bucur sa vad ca ne intalnim iar, prima data eram amandoua la aspirante si de data asta amandoua viitoare mamici de bb2.

Sa va spun cateva lucruri despre mine. In primul rand, am o minune de baietel de 1 an si 4 luni. Cand am fost insarcinata cu el nu am avut nici un fel de probleme cu greturile insa m-au terminat arsurile (care m-au tinut 9 luni, traiasca Saab Simplex-ul) si durerile de spate. Acum se pare ca aceasta noua sarcina incepe la fel. Deocamdata nu am nici un fel de simptome neplacute. Nu am ajuns inca la doctor, abia astazi am aflat, dar probabil voi merge sapt. viitoare.

Va doresc sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Aelita ,Amaya bine ati veniti sa fiti sanatoase si cu bebei sanatosi.
Azi sunt mult mai bine si sper sa raman asa fara greturi sau alte dureri.
cmm din ce oras esti?
Va doresc o seara placuta ,
Romaria 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

romaria,iti doresc si tie sarcina cat mai usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Bun venit tuturor burticilor!!!!
O sarcina usoara si frumoasa in continuare. Astazi noi facem 6 saptamini.
Ram 79 se poate sa fie de la creta, si eu sunt profa si fac alergie la praful de creta( daca nu este ud buretele incep sa tusesc rau de tot de nu ma mai pot opri...) oricum lasa ca scapam ca se termina scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya, FELICITARI!!Mi-aduc aminte de tine bine.
Superb o sa ai doi copilasi nascuti iarna in februarie.
Am vazut ca si Monu e gravidutza.O gramada de cunostinte vechi...asa bine imi pare.

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

aelita...Bine ai venit si sarcina usoara!

Ma duc sa mai completez la listuta!

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Vad ca si azi ma simt mai bine, adica nu mai am arsurile alea mari de tot, sunt mai suportabile.
De abia astept sa ajung la dr, sa vad bebe mik din burtik sis a vb despre eruptia lui Ingrid, care pana la urma eu nu cred ca e ceva..o sa vina dr sa o vada maine..uff

Mergi la inceput