Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Catalina spune:
Buna fetele, ma bucur sa va aud bine si vorbarete. Sa stiti ca si la mine sanii s-au mai domolit, tot asa burta e mai mica dimineata si greata s-a mai lasat. Dar asa s-a intamplat si acum cateva saptamani si dupa echo am vazut ca totul era ok asa ca incerc sa fiu mai relaxata. In rest ... dorm ...
Catalina
Messa spune:
Da, si eu se pare ca ma simt azi mai bine, sper sa ramana asa :) inca o zi ca cea de ieri si ma duc sa ma ascund intr-o pestera - mi-a fost rau si am reusit sa ma cert cu toata lumea
. Dar azi am reusit sa mananc salata boeuf pe care am facut-o aseara si ma simt mai bine :)
anis spune:
gata..listuta e la zi...am scapat ![]()
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Cristinna spune:
Buna burtici
Felicitari noilor gravidutze, sa aveti sarcini usoare si la termen

. In curand vom avea inca un val de gravidutze care vin de la aspirante optimiste si endometru , le urez de pe acum tot binele din lume

Noi suntem bine, maine intram in 10 saptamani,desi destul de putine, mai sunt zile in care ne lasa in pace greturile si
, dar in general le mai avem, dar le suportam cu stoicism
.Sanii nu ma mai dor nici pe mine decat lateral si doar f putin , de dormit nu foarte bine noaptea, dar ziua imi pica ochii in gura
.Analizele ne-au iesit f bine, mai asteptam rezultatul de la toxo si rubeola. Cam asta sunt noutatile noastre.
Va
pe toate
Cristinna
9+
marinar spune:
buna gravidoase
ma bucur ca mi-ati raspuns la intrebari fara sa fi intrebat inainte...si eu ma simt mai bine, nu mai am starea aia de greata super nasoala, doar asa... de control, nici sanii nu ma mai dor, si deja imi faceam griji, ma gandeam ca nu e ok. ma bucur ca existati, asa ma linistesc si eu. abea astept sa merg saptamana viitoare la dr si sa-l intreb cam cand ar trebui sa am DNP-ul. acum pot sa va dau numai data mea de nastere, 17.04.1980. Nici data ultimului CM nu e relevanta, asa ca....
abea astept sa vina la noi o proaspata gravidutza, pe care am cunoscut-o la aspirante, Bubulina1.
va pup pe toate
marina
pozici
oana_bucur spune:
Messa..foame si greata in acelasi timp...inteleg perfect la mine sunt triplate de arsuri...ca sa am tacam complet. Ma gandeam ca musai tre sa mananc acum ceva si nu-mi vine sa deschid frigiderul...parca mi-as face ochi prajit moale...daca rezist sa-l fac...parca nu era recomandat la sarcina...dar daca numa asta imi vine!?
Incerc...
Bag de seama ca imi devine oarecum calvar sa ma gandesc ce sa mai mananc...nu mai am nici pofte caci ele ma mai scoteau din situatie.
Eu si Noi
7+
oana_bucur spune:
Sa nu uit...Aelita si Amaya...bine ati venit in randurile noastre. Va doresc o sarcina asa cum mi-o doresc si mie.
Eu si Noi
7+
Messa spune:
quote:
parca mi-as face ochi prajit moale...daca rezist sa-l fac...parca nu era recomandat la sarcina...dar daca numa asta imi vine!?
Oana, de ce sa nu ai voie oua ochiuri? Mie medicul mi-a spus sa mananc ce vreau, doar s-o las mai moale cu E-urile... atat.
Cat despre chestia cu poftele... da, la fel si la mine, cand mi-e asa greata nici pofte nu mai am, de nimic! In acelasi timp, stiu ca trebuie sa mananc, pentru ca ma ustura stomacul de foame - si e o foame din aia rea de tot, imagineaza-ti ca ma trezesc din somn dimineata de foame!!! Asta, cand nu ma trezesc de greatza sau de nevoia imperioasa de a merge la toaleta (uf)!
Dar azi imi e mai bine, sper sa fie asa tot timpul, groaznice sunt gretzurile.
Acum ma duc sa mananc un mar, doua.
kay spune:
fetelor, eu am o maaaare problema. de 2 zile am sangerari si nu se opresc. am fost la medic imediat ce a aparut si mi-a spus ca e amenintare de avort, mi-a dat duphaston si no-spa. spre sa fie bine si sa se opreasca sangerarea, sa nu pateasca nimic bebe ! m-au torturat si cu o ecografie, si am vazut si eu calutul de mare ! cam asa arata ! daca are cineva o vorba buna, o incurajare, ca eu sunt cam trista pentru ca nu pot face nimic, doar astept si sa sper ca trece ! va pupicesc, burticilor !
grace30 spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare la voi sau un sfat - nu stiu cat de tare ar tb sa ma doara burta ca sa iau No-spa. Doctorita mea a zis ca nu e nici o problema - dar eu nu prea sunt adepta medicamentelor - dar ma gandesc sa nu fac mai rau daca nu iau!!
de asemenea cafea avem sau nu avem voie sa bem?? ca informatiile pe care le-am primit sunt contradictorii..
Merci si sa fiti sanatoase!!
DPN 24.01.2007