Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Messa...eu ma trezesc de vreo 5-6 ori pe noapte din cauza arsurilor si tre sa bag ceva in stomac ca sa nu se mai macine...atunci rontai niste biscuiti sau covrigei si beau cateva guri de lapte ca sa ma mai lase si sa pot dormi din nou.
Ce am gasit acum cateva zile si iti sugerez sa incerci este sfecla rosie in otet. Am gasit in carrefour la borcan si nu are conservanti..e parca Darinne. Mi-a luat ceva vreme sa ma invrednicesc sa gust caci mi-era sila de orice dar odata ce am gustat-o mi-a prins bine...e "racoroasa" si iti mai taie senzatia de greata.
Poti incerca.
Pe langa asta...mai fac ce zicea Gabriela la un moment dat...ies in geam si trag aer puternic in piept...si ma mai lasa.Iar daca reusesc
sa ies plimbare mi-e si mai bine...desi a inceput sa-mi fie lene sa ma misc. Doar tre sa ma urnesc.

Pupici pitici.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Kay, iubita...e important sa rezolvi in asa fel incat sa stai in pat linistita cat mai mult. Nu panica caci nu esti prima careia i se intampla...si care reuseste sa iasa cu bine din situatie. Important e sa-ti iei liber si sa incerci sa te linistesti.
Te pup si te strang tare de tot in brate...si ai sa vezi ca va fi bine.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Kay, ar fi bine daca ai putea sa "zaci" pur si simplu o zi, doua - sa nu faci efort deloc, adica sa stai pe cat posibil in pat. Pana se rezolva sangerarea.

Oana, da, sfecla in otet e foarte buna! Am descoperit si eu, pe langa ardei capia in otet, castraveti si gogosari - mi-am facut stoc :)

Grace, ia No-Spa cand simti nevoia - e antispastic si mai ia din durere si nu face rau la bebe. Cafea - eu stiu ca ai voie o cescuta pe zi. Dar stiu prietene de-ale mele care au baut cafea cu stacana toata sarcina si bebeii au iesit foarte ok. Deci, cum simti tu, dar o cescuta nu are ce sa faca rau.

Mergi la inceput

Grace...cu pastilele ce sa zic!? Mi-am cumparat de la farmacie no-spa insa nu am folosit caci durerile pe care le-am avut eu au fost micutze si de scurta durata. Daca ar deveni destul de puternice cat sa ma deranjeze serios...as lua. Sunt multe insarcinate care folosesc no-spa-ul si pana acum nu am auzit de nici o interdictie din nici o parte.
Cat despre cafea...doctorul meu a zis asa...practic nu e recomandata in sarcina dar daca mai bei o cafelutza din cand in cand nu e o problema. Daca mai bei putina bere din cand in cand nu e o problema. De fumat si fum sa ma feresc (eu am fumat pana acu 3 saptamani).
In plus de asta, din cate stiu eu femeilor insarcinate in Franta le este recomandat cate o juma de pahar de vin rosu pe zi...
Asadar ramane la latitudinea ta. Nu mai departe de ieri am baut si eu o cafelutza...prima in 3 saptamani.
Prietena mea e in 14 sapt si bea in fiecare zi.
Daca chiar poftesti nu cred ca e bine sa-ti iei din fata...doar sa eviti cantitatile mari sau dese.
Ah...si ieri am gustat si niste cola caci imi lasa gura apa dupa ea.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

e greu, am scoala, sunt in sesiune, pe 29 iunie am examenul de actorie, profesoara mea nu vrea sa inteleaga ca nu pot sa fac afurisitul ala de dans si m-a amenintat ca daca nu-l fac ma pica la actorie... e un stres imens... am voie sa fumez? macar o tigara... nu am cum sa stau in pat... chiar nu am cum... nu stiu cum sa le ami impac pe toate ! chiar nu stiu... cat stau in casa stau intinsa, dar cand am iesit din casa... trebuie sa merg la scoala si sa-mi dau examenele ! n-am ce sa fac ! sper sa fie rezistent bebe, sa suporte un examen de actorie facut cu cat mai multa economie la miscare ! si sper sa ma treaca nesuferita aia ! ca nu sunt o studenta slaba, sunt chiar una dintre cele mai bune ... of, of, of si-un cartof...

Mergi la inceput

Messa...uite ca de ardei capia in otet n-am dat...dar suna bine. Ia sa ma uit si eu data viitoare. Mersic.

Eu si Noi
7+

Mergi la inceput

m-am hotarat. daca pana maine nu-mi trece, sau nu se mai diminueaza cantitatea si culoarea, voi sabota repetitiile si nu ma duc ! azi trebuie sa merg, dar maine, sambata si duminica stau in pat si fac bine bebelul ! ca nu se poate ! nu mi se pare mai importatnt un examen decat copilul meu, desi seamana cu un calut de mare! si mi se pare absurd ca unii nu vor sa inteleaga asta. merci mult oana ! si eu, tot oana ma cheama , te pupic si primesc cu drag imbratisarea ta ! va sarut pe toate si va tin la curent ! multumesc mult fetelor, mi-ati dat putin curaj ! pupici la burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Grace , no-spa e pt durer,daca nu trece cu ele atunci e vb de contractii, dar acum in sarcina asa mica nu prea e cazul
Eu in sarcina trecuta luam si cate 5/zi.Dr mi-a zis clar sa i-au cate am nevoie pe zi fara probleme.
Anumite medicamente sunt safe in sarcina ,chiar si antibiotic.

AniS si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

voi stiti cumva, daca iau 2 pastile de duphaston, ce se intampla? doza mea e de 1 la 8 ore ! daca iau 2 acum? ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumesc de primire...
Eu, deocamdata nu am prea multe de spus, ma simt perfect, doar din cand in cand am usoare ameteli si simt mici intepaturi de-o parte si de alta a burtii...
Maine ma duc sa-mi iau si eu cele necesare: prenatale, acid folic si no-spa.

Se pare ca sarcina asta am pofta doar de salata mexicana (amestec mexican congelat cu o cana de orez si 3 cutii de ton in apa, sare, piper si boia de ardei iute si maioneza) cu chipsuri cu sare. Asta as manca de dimineata pana seara. Sarcina trecuta a fost sarcina cartofilor prajiti.

Va si sarcina usoara in continuare...sa dea Domnul sa treaca repede greturile.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput