Mamici de ianuarie - februarie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anis, ce ma bucur ca nu sunt singura .
Maine ma duc sa-mi iau si eu prenatale si acid folic...la sarcina trecuta am luat prenatale cu 3 luni inainte sa raman insarcinata (Materna cu Seleniu) si am continuat toata sarcina dar greutate, la modul serios, am pus doar in ultimele doua luni (cam 10 kg), cand, de frustrare ca eram prea mare sa mai pot face multe lucruri, stateam si mancam aproape toata ziua. Insa si eu si Andrei am fost perfect sanatosi.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Ma bucur sa aud ca multe sunteti ok si tin sa va incurajez si pe voi cele care aveti evenimente mai neplacute. Sa dea Domnul sa treceti repede si bine peste tot.
Eu ... ca si cum nu as avea nimic, la aproape 11 saptamani sunt ca o floare. Mananc orice (mai putin carne), greata aproape deloc, in weekend, daca nu merg la munca nu ma simt asa obosita ... parca incepe sa imi fie frica.
Marti ar trebui sa iasa toate analizele si miercuri ma infiintez la medic. Il rog sa imi faca si un echo. Asa ca sa stau linistita si sa mai trag cu un ochi la bebe.
Abia astept sa sar de 12 saptamani.

Va pup si va doresc numai sanatate tuturor.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am incercat cu lamaie dar nu merge, o sa iau un renny fie ce-o fi. de mancat mananc cat se poate de usoar, dar degeaba... mi-e rau fie ca mananc fie ca nu.

multumesc de raspunsuri

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

pe mine ma dor sanii nasol si asta de prin z20 de ciclu. eu sper sa fie singura "neplacere". cand citesc ca va e rau...ma rog sa imi fie cat mai putin.
va pup si sanatatte maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

CoraHope, vreau si eu sa vad ce zice calendarul ala chinezesc de stabilire a sexului copilului - dar nu l-am gasit. Imi spui si mie o adresa, te rog.

DPN 24.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryf spune:

Ma numesc Mariana, vreau sa ma inscrieti si pe mine pe listuta burticutelor, cu UM.15.04 si DPN 25.01.07.
Din fericire pt.mine greturile si varsaturile au cam disparut dar am ramas cu arsurile.
Am aflat ca sunt insarcinata acum o luna, am fost la doua ecografe, am facut si analizele din pacate RH e negativ, dar am auzit ca nu prea sunt probleme, mai ales la primul copil, in rest e OK.
Stiti voi vreo restrictie daca am RH negativ? Nu prea am timp sa scriu, dar ma bucur ca v-am cunoscut si va urez o sarcina usoara.

toate gravidutele

9sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bine ati venit,noile gravidute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Buna!!!
Pt fetele care zic ca nu au inca nimic sa astepte eu la fix 6 saptamini am inceput sa am stari de greata 2 zile am stat "cu mincarea in gat" iar sambata am vomitat. Parca este mai bine ca te mai linistesti un pic. Am fost sambata la ecograf si doctorul a sp ca avem 6 sapt si 2 zile asa cum calculasem si noi a spus ca este este o sarcina f buna ca nu este nici prea jos nici prea sus, dar a vazut ca o mica pata in uter fff mica si mi/a sp ca este normala stiti ceva? Mi/ a sp ca ori se absoarbe ori se elimina. Mi/a sp sa nu ma sperii daca o sa patez chilotul. A mai patit cineva asa???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

bun venit noilor burtici!!!

ma bucur pt cele care sunteti bine. eu nu sunt asa norocoasa, am luat ieri pana la urma un renny dar l-am varsat imediat. de fapt ieri am varsat tot, cred ca si apa pe care am baut-o. azi o sa-l sun pe dr, poate ma ajuta cu ceva.

va doresc o saptamana linistita.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor cu burtici!
va doresc o noua saptamana de odisse f frumoasa si cu cat mai putine greturi, dureri de sani, pipi des s.a.m.d.

Mergi la inceput